ZRX II

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte kvě 20, 2008 14:06:04

...a nebo tady by se mozna nasel nejaky schopny Rexik :-)

Obrázek
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Hery
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Hery » čtv kvě 22, 2008 20:31:26

Tak zítra si jedu pro esko. Má prý ale před servisem, to teda znamená olej a filtry. Ale říkal, že má najetých 19tis a nikdy neseřizoval ventily a karbece, to bych teda asi měl udělat ne? Nevíte co to stojí? Řetězovka je prý originál a ještě rozhodně není před smrtí, desky nový....Co bych ještě měl vyměnit nebo nechat seřídit? Poraďte... Díky

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv kvě 22, 2008 20:39:45

Hery píše:Tak zítra si jedu pro esko. Má prý ale před servisem, to teda znamená olej a filtry. Ale říkal, že má najetých 19tis a nikdy neseřizoval ventily a karbece, to bych teda asi měl udělat ne? Nevíte co to stojí? Řetězovka je prý originál a ještě rozhodně není před smrtí, desky nový....Co bych ještě měl vyměnit nebo nechat seřídit? Poraďte... Díky
Ventily až v 25tis. Já měnil řetězovku asi až ve 38tis. Základ po koupi je olej a filtr. Dneska jsem měnil zrovna na Zephyru a filtr 130 + 900 olej a je to stejný s ZRX :wink:
Buell xb12r
CKC#160

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv kvě 22, 2008 22:13:27

DoktorZRX píše:
Hery píše:Tak zítra si jedu pro esko. Má prý ale před servisem, to teda znamená olej a filtry. Ale říkal, že má najetých 19tis a nikdy neseřizoval ventily a karbece, to bych teda asi měl udělat ne? Nevíte co to stojí? Řetězovka je prý originál a ještě rozhodně není před smrtí, desky nový....Co bych ještě měl vyměnit nebo nechat seřídit? Poraďte... Díky
Ventily až v 25tis. Já měnil řetězovku asi až ve 38tis. Základ po koupi je olej a filtr. Dneska jsem měnil zrovna na Zephyru a filtr 130 + 900 olej a je to stejný s ZRX :wink:
Doktore! musim te opravit, ventily se kontroluji a pripadne serizuji kazdych 12tis. km :!: :!: :!:
Obrázek
----- (W) -----
young oldtimer

kerik

Nosič topcase

Příspěvek od kerik » čtv kvě 22, 2008 22:16:10

Zdarec bando. Nemáte nějakej dobrej (levnej) typ na nosič horního kufru na Edíka?
Toto se mi celkem líbí ale nevím kde v ČR sehnat - http://www.getgeared.co.uk/productinfo/ ... 022448.pdf
Dík za typy a Rexům zdar
ZRX 1200 R '01 & GPZ 500 S '94

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv kvě 22, 2008 22:24:12

Tak ji hlavne poradne zkontroluj, at pozdeji nelitujes a muzes si poradne uzivat... Ventily seridit uz mel, pravidelne se kontroluji a serizuji pry servisce 12tis. km a pak kazdych dalsich 12tis. km a zatim jsem nevidel ZRX kde by se neserizovaly aspon 4 ventily, ale spis vic... trosku na to jeste soucasny majitel prdel, tak rozhodne pokud ji koupis, vraz do toho jeste "par" kacek at muzes nalitat bezpocet stastnych km bez nervu a neustaleho stresovani ze ti tam nekde neco odejde :idea: Retezovku skontrolujes pohledem, jak vypada rozeta (zuby) a pak jeste kdyz otocis kolem jestli ma retez stale stejne pruhyb nebo jestli se zvetsuje a zmensuje. Ja mam retezovku stale originalni a najeto cca 32tis. km a myslim ze by tech 6 jeste mela dat bez problemu, ale spis jeste vic... Mozna pak vymenit brzdovku, jestli je tam uz 5 let, tak asi nebude uplne OK. Jen je mi trosku divny pojem "pred servisem" vzhledem k tomu ze se servis dela kazdych 6tis. km, tak mi tam tech 19tis. km tak uplne nesedi :-( 6, 12, 18, 24... asi se na to v tech 18 tis. km vyprd. Fakt ji poradne zkontroluj, ja toho clovicka tedy neznam, ale v tomhle state je to samej smejd... :-( az na par vyjimek :cry:
----- (W) -----
young oldtimer

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nosič topcase

Příspěvek od KankX » čtv kvě 22, 2008 22:34:11

kerik píše:Zdarec bando. Nemáte nějakej dobrej (levnej) typ na nosič horního kufru na Edíka?
Toto se mi celkem líbí ale nevím kde v ČR sehnat - http://www.getgeared.co.uk/productinfo/ ... 022448.pdf
Dík za typy a Rexům zdar
...takhle nejak vypadal originalni (nechutne drahej) nosic primo od Kawasaki. Ja kupoval nosic s plotnou GIVI a vcelku spokojenost, nosic s plotnou stal neco malo pres 2tis. a pak jeste k tomu velkej kufr (46l) a ten byl neco kolem 4,5 tis. Trosku je ten nosic videt na prilozene fotografii. Jinak me to dodal dealer Kawasaki v Kladne na telefonickou objednavku cca za tyden... :wink:

Obrázek
----- (W) -----
young oldtimer

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » čtv kvě 22, 2008 22:41:03

Tady se můžeš patřičně "naladit"...samotnýmu se mě videjko moc líbí... :P

http://fr.youtube.com/watch?v=5I7G4s4Bx-0

Aby to nebylo "erkařům" líto... ;)

http://fr.youtube.com/watch?v=YWNj4HOyah8
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv kvě 22, 2008 22:48:51

Ladis píše:

pekna videjka :-) ...a je z nich patrna jedna jasna vec, eSko je proste pro holky (aby jim vitr moc nepocuchal hrivu) zatimco eRko je pro poradny chlapy (drsnaky) :lol: ...me se to netyka, ja jsem mekota, ja k eRku prisel jak slepej k houslim :-D
----- (W) -----
young oldtimer

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv kvě 22, 2008 22:51:05

KankX píše:
DoktorZRX píše:
Doktore! musim te opravit, ventily se kontroluji a pripadne serizuji kazdych 12tis. km :!: :!: :!:
Obrázek
No vidíš to. A to těch 25 ( spíš 24 ) radil jeden novinář a majitel rexe v čmn v testu ojetiny :oops:
Buell xb12r
CKC#160

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv kvě 22, 2008 22:52:41

KankX píše:
Ladis píše:

pekna videjka :-) ...a je z nich patrna jedna jasna vec, eSko je proste pro holky (aby jim vitr moc nepocuchal hrivu) zatimco eRko je pro poradny chlapy (drsnaky) :lol: ...me se to netyka, ja jsem mekota, ja k eRku prisel jak slepej k houslim :-D
Tak to v tom případě je eNko pro ty nejdrsnější :) Pěkný videjka :wink:
Buell xb12r
CKC#160

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv kvě 22, 2008 23:01:24

ANO, souhlas eNko je pro nejdrsnejsi z nejdrsnejsich.... a vim o cem mluvim :) ...Doktore drz se :!: :lol:
----- (W) -----
young oldtimer

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv kvě 22, 2008 23:05:09

KankX píše:ANO, souhlas eNko je pro nejdrsnejsi z nejdrsnejsich.... a vim o cem mluvim :) ...Doktore drz se :!: :lol:
Já přeci vyměkl...mám plexi :oops: :)
Buell xb12r
CKC#160

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

eNko

Příspěvek od ZRX 1984 » pát kvě 23, 2008 08:48:15

No ono to s tím plexi není o vyměknutí, ani erko není o tvrdosti a vyměknutí. Můžu osobně potvrdit, že jak jsme jeli na Skalku, tak jsem pod 160 moc nešel spíš víc, hlavně za Mladou Boleslaví jsem ho podržel 180 - 200, a můžu Vám s klidným svědomým říct, že mě pak týden bolelo za krkem. Nebyla to intenzivní bolest, ale v určitých polohách mě to bolelo fest a byl bych tisíckrát vděčnej za plexi nebo erkovou masku. Od těch 150 už pořádně fučí a člověk je tak nějak rád, že se toho drží. Možná taky stárnu....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: eNko

Příspěvek od KankX » pát kvě 23, 2008 11:04:19

ZRX 1984 píše:No ono to s tím plexi není o vyměknutí, ani erko není o tvrdosti a vyměknutí. Můžu osobně potvrdit, že jak jsme jeli na Skalku, tak jsem pod 160 moc nešel spíš víc, hlavně za Mladou Boleslaví jsem ho podržel 180 - 200, a můžu Vám s klidným svědomým říct, že mě pak týden bolelo za krkem. Nebyla to intenzivní bolest, ale v určitých polohách mě to bolelo fest a byl bych tisíckrát vděčnej za plexi nebo erkovou masku. Od těch 150 už pořádně fučí a člověk je tak nějak rád, že se toho drží. Možná taky stárnu....
jo to znam :lol: kdyz jsem kdysi jezdil na eNku, protoze podle me nemuze byt krasnejsi motorka nez eNko (takhle ma proste vypadat poradna motorka) a valil po dalnici 10min 180km/h, tak jsem se pak musel davat na benzince asi 30min dohromady, takze co jsem usetril rychlejsi jizdou to jsem pak prosustroval na benzince a ve finale jsem mel jeste 20min zpozdeni :lol: ...ale eNko je krasny prave bez stitku a tak jsem ho take vehementne odmital... nakonec jsem vymekl a po svezeni na eRku jsem usoudil ze to vymenim :wink:
----- (W) -----
young oldtimer

Zamčeno