KankX píše:ja jezdim spickama na stupacce... a to jak na Rexovi tak na Z1000 tak na ZZR, patu na stupacku davam jen kdyz si chci ulevit a zmensit uhel v koleni, pak jedu tak jak jsi napsal "jak pasa"

S tim razenim mas pravdu ze nejde radit aniz bys tu nohu nepremistil, ale problem mi to nedela...
jj, presne, tak!
driv jsem mel taky nohy zaveseny za podpatek boty (taky jsem mel tendenci ty nohy vyvesovat co nejvic), ale pak, (kdyz jsem zacal trochu lip zatacet

), tak jsem se zacal bat, ze se mi tam zasprajcuje mezi stupacku a asfalt a ze si ji ulomim, takze jezdim na spicce.
je fakt, ze je to trochu nepohodlnejsi, ale obcas si ulevuju a dam nohu jinak, sundam ze stupacky apod.
Prijde mi, ze s vyvesenou nohou se mi radilo mozna trochu hur (stejne s ni musis pohnout, abych se hezky trefil do radicky, zvlast kdyz jsem radil dolu.
A taky mi prijde, ze mam lepsi kontakt s motorkou, lip se mi vodi nohama a proste uz jen nesedim na sedle, ale muzu se zaprit nohama o nadrz nebo do stupacek.
s tim, ze bych vratil nohu na spicku pri prvnim kontaktu s asfaltem nemam zkusenost, ale uz vidim, jak v presne tom momente trefim nejakou dirku v silnici a....