Jezdíte na špičkách
Jezdíte na špičkách
Vím, že správně mají být nohy na stupačkách na špičkách, ale asi jsem se to blbě naučil, nebo se tam prostě nevlezu. Prostě na tom sedím jak paša, nohy pěkně jak na chopru, ale zato mám řadičku a brzdu hned po ruce (noze). Bavili jsem se o tom už s Chosém a ten říkal, že jezdí na špičkách, i kvůli strachu, aby v zatáčce nenechal špičku. Je pravda, že už jsem občas musel špičkou uhýbat dozadu, protože občas se mě už podařilo s ní škrtnout o zem.
Když To ale zkouším, tak si připadám strašně nepřirozeně, když pak chci řadit, tak mě to rozhodí (a to jako doslova, normálně rozhýbu motorku).
Jak jezdíte vy? Je mě jasné, že na ZX a ZZR to bude něco jiného než na REXovi, ale i tak...
Když To ale zkouším, tak si připadám strašně nepřirozeně, když pak chci řadit, tak mě to rozhodí (a to jako doslova, normálně rozhýbu motorku).
Jak jezdíte vy? Je mě jasné, že na ZX a ZZR to bude něco jiného než na REXovi, ale i tak...
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja jezdim spickama na stupacce... a to jak na Rexovi tak na Z1000 tak na ZZR, patu na stupacku davam jen kdyz si chci ulevit a zmensit uhel v koleni, pak jedu tak jak jsi napsal "jak pasa"
S tim razenim mas pravdu ze nejde radit aniz bys tu nohu nepremistil, ale problem mi to nedela...
P.S. ...jo a Blanka jezdi taky na spickach
...to jen pro uplnost 

P.S. ...jo a Blanka jezdi taky na spickach

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
No nevím, taky je možný, že to je i v přepákovaní, zkrátka se to nastaví jak to nejlíp vyhovuje, ale to se dělá spíš na okruh. Nicméně standard takto upravit nejde. Potom se tam snad i poskládáš a nohy Ti jdou samy do správné pozice. Ale nejsem v tom odborník. Třeba se ozve někdo zkušenější.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
přepáčko neřeším ,bo peníze.... Taky jsme si říkal, že špičky jen při svižnější jízdě v zatáčkách, ale když jsem pak do těch zatáček dovalil, tak to pro mě bylo nepřirozené a spíš mě to kazilo, než by pomohlo. Proto se asi budu snažit tam mít ty špičky teď furt, abych si na to prostě zvykl a v zatáčkách nemusel nad tím tak přemýšlet.
ZX-12R naked
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych,že tak jezdím i já.Zhruba. Takovej kompromis.Ani špička ,ani pata..... Ale zaměřím se na to a budu referovat,jak to dělám blbě!!Pepa píše:Co jsem se tak díval, vždy na někoho před sebou , tak měl stupačku v mezeře jakoby před podpatkem, ale to se jelo jen tak a potom když se rozjelo, tak už jsem ho neviděl![]()
![]()
I když-čistou patu si ani nedovedu představit....
Co Pate?

Naposledy upravil(a) milda dne pát čer 05, 2009 21:12:15, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576