Tlumič řízení
Tlumič řízení
Jsem tu novej a něco jsem tu od vás čet a moc nechápu jak člověk co má ZX9 nebo 10tkovou Ninju muže napsat že tlumič není potřeba mám Z750 a ted jsem do koupil Z1OOO 2006 a už si jsem jist že je tlumič potřeba jen nevim kde ho za rozumnou cdenu seženu jestli někdo ví tak at poradí.Silnice tu nejsou žádnej zázrak ale kudla se na nich občas dá zkusit 

- farmář
- Ghostrider
Kudla je silné slovo do pranice,ale pokud máš motku v jedné stopě, řízení a tlumiče v cajku, vede se dobře i při akceleraci.....chvění je vždy spíše známka nějaké nectnosti....řízení, tlumiče, guma, geometrie, povrch....můj skromný názor.Otázkou je, čemu se říká kudla. Zatáčky na hraně možností?? rovinkovej sprint?? žádná velká nutnost tlumiče ani při jednom, při dobrém stavu motky. Jasan, mě zrovna plave když pustím zcela řidítka.....to mě sere ale je to umne dáno olejem v šavlích....to dořeším tento týden plus jiné. 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
tlumič řízení
Radši bych zainvestoval do širších řidítek a pořádný závaží na konce. Zlepší se ti ovladatelnost a případný zakmitání líp udržíš. Instalcí tlumiče řízení dost očešeš neposednost podvozku, což je právě to co dělá jízdu na Zedovi tak zábavnou.
Kde sehnat tlumič za slušnou cenu ti neporadím, protože jsme se o to nikdy nezajímal.
Kde sehnat tlumič za slušnou cenu ti neporadím, protože jsme se o to nikdy nezajímal.
Z750 v červeným sáčku
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bitubo, nebo Wilbers. Zkus www.halbich.cz
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Jsem taky zastánce tlumiče. Na okruhu zcela jednoznačně, na silnici není zcela nutný, ale pokud tam je tak motku citelně zklidní. Nejvíc je to poznat když na výjezdu ze zatáčky pod plynem chytneš díru v silnici. Mám tlumič na obou motorkách.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
souhlas.marek píše:Jsem taky zastánce tlumiče. Na okruhu zcela jednoznačně, na silnici není zcela nutný, ale pokud tam je tak motku citelně zklidní. Nejvíc je to poznat když na výjezdu ze zatáčky pod plynem chytneš díru v silnici. Mám tlumič na obou motorkách.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Tlumič řízení
Tak jak myslíte kolega má ZX10R a nedokáže si jízdu bez tlumiče představit
ono pokud si tu zatáčku chcete vychutnat a při výjezdu ze zatáčky se vám kolo pěkně přizvedne je tlumič potřeba.A slovo kudla se sice líbit nemusí,ale je výstične mužete se snámi někdy svezt at víte o co jde.A sprinty na rovikách jsou pase škoda pneu 

- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ono je totiz otazkou, zda slovo "kudla" patri na silnice kde se pohybuji i svatecni ridici, cyklisti, deti, zvirata atd. atd. Pokud jezdi rychle po silnici - v pohode - to obcas asi kazdej z nas
, ale pokud si chce vyzkouset "limit" tak prosim - mame tu dva okruhy....

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
jsem taky zastance tlumiče řizení..zažil jsem to několikrat jak se rozkmitali riditka, litali ze strany na stranu a ja nemohl nic delat..proste jen cekat co bude..pokazdy jsem myslel ze to polozim na silnici ale nakonec jsem to ustal ale mel jsem fakt bobana..jednou se to rozkmitalo kdyz mi poskocilo predni kolo na panelovy silnici pri predjizdeni ...silnice jsou zde na hov.. proto jsem zastance

K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
Řeči jsou jedna věc a ježdění věc druhá, pravdou je, že tlumič řízení je otázkou jak jízdních vlastností, tak bezpečnosti. Prostě pokud na něj máš finance určitě si jej kup je to super věc, která na motku určitě patří. Člověk, který trošku tahá za plyn jej určitě ocení. A takové řeči jako že patří jen na okruh jsou kravina. Zkus třeba GPR stabilizer (www.gprstabilizer.com), dováží ho www.lionracing.cz a používají ho i něktré týmy WSBK. S majitelem se dá domluvit hodně slušná cena.
Tlumič řízení
Díky Zizo
za příspěvek i za typ na tlumič nevim jak jezdí ostatní ale když už mám litra tak ten výkon chci využít a používal jsem ho i na Z750ale ta se tak nezvedala.Dnes jsem byl v chlumci v Bikerscrown se optat na tlumič a zdá e mi že si dělaj z lidí srandu samotnej tlumič neprodaj jedině montážní sadu a to za 11700 a tlumič v té sadě je prý zdarma tak nevim až by se mi posral tak co by dělali