Benzinove čerpadlo ZXR 750L 1995 pomoc

Odpovědět
mfence
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Benzinove čerpadlo ZXR 750L 1995 pomoc

Příspěvek od mfence » čtv srp 06, 2009 15:33:28

Ahoj žabáci, mam problem

Asi me blbne cerpadlo hlasite cvaka a po nastartovani a zahrati motoru kdyz vyrazim na cestu tak me Kawa po cca 1km az par km chcipne, doslova za jizdy vynechava motor a pak uz jen bzuci a nereaguje na plyn :( a drc a je tuha a na dalnici fakt chutovka :lol: zastavim vypnu klicek - zapnu klicek slysim trrrrrrrrrrr trrrrrrr to cerpadlo tlaci benal do karbecu:) a pak chci nastartovat ale to se dari az na nekolikate toceni motorem a hejbanim packy od sytice:( proste delam vse mozne aby to naskocilo pak motka chytne tak ji protocim a muzu vesele drandit dal pak uz to neudela ale jak nekde zastavim napr na jidlo tak zase jedu vse ok a najednou spatnej plyn motorka drnci plyn mam az na doraz a tahne jen malo a pak uz ani na plyn nereaguje a drc je chcipla a zase to same co na zacatku mel jsem podezreni na karbece atd ale pak jsem u jineho majitele ZXRa cetl ze mu to delalo to same ,vse udelal vymenil ale porad to chcipalo:( az pak dal dobre cerpadlo a tradaaaaa broblem vyresen :)

a tak se ptam jde stavajici cerpadlo opravit??? nebo mam koupit nove ? volal jsem do ASKA a krasnejch 7260kc :roll: :shock: coz je masakr jo zase je nove ale ceka me jeste upgrade na pancerovky atd

kontakty jsem prostrikal kontaktolem byl tam bordel ale porad nic ono prave ze jede ale asi ne tak jak ma

DEKUJIIIIIIII ZA RADY :wink: :wink: :wink:
ZXR 750 Best Green
Praha 9 Prosek
na WWW mam fotky motky :)

shorad
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Cerpadlo

Příspěvek od shorad » ned srp 09, 2009 19:10:23

Delalo mi to to same, byl jsem z toho na nervy, nejistota kdy to zase zdechne atd..... Nakonec jsem zjistil ze se mi v elektricke casti cerpadla pod plastovym vickem utrhl kablik ktery kostři packy elektromotorku. Kablik jsem pripajel a je klid. Jen chci upozornit ze ja mam zxr 750 rv. 1991 a cerpadlo mi slape od zmacknuti tlacitka starteru po zdechnuti motoru. Jo a prisel jsem na to tak ze kdyz jsem cerpadlo odpojil od elektriky a obesel ho hadici (od benzinoveho filtru hadicka natvrdo do karbcu) tak máša jela normalne, benzin tam tekl samospadem. Jestli to tak budes delat tak si pohlidej plnou nadrz, to cerpadlo je tam proto ze to neni na samospad stavene. Snad ti to pomuze. MADE IN HEAVEN!!
Nejezdím rychle, jen létám příliž nízko. MADE IN HEAVEN ZXR 750 R.

mfence
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mfence » pát srp 14, 2009 21:11:52

Dekuji za odpoved alespon nekdo me poradil jak se jedna o ZXRo tak tu kazdej mlci :( ale co no kazdej nemuze mit Rexe kde to odpovedma jen frci

zitra kouknu na cerpadlo blize a snad to bude ono a tobe to delalo asi cik cak vid ??? ale me to udela pokazde kdyz dele stojim a az znova nastartuji po chcipnuti tak za jizdy nikdy nechcipne jen kdyz dele stojim uz me to rve mozek z gebule bo nikdo ani mechanik nevi cim to presne je a jen krci ze to jeste nezazil
ZXR 750 Best Green
Praha 9 Prosek

shorad
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shorad » ned srp 16, 2009 09:10:21

Ja jen pouzivam selsky rozum. Kdyz to bude na cerpadle tak ho premosti hadici a zkus to bez nej. Pokud to bude delat stale tak je zavada nekde jinde a alejspon o kousek pokrocis vpred. Pak sem napis jak ti to dopadlo.
Nejezdím rychle, jen létám příliž nízko. MADE IN HEAVEN ZXR 750 R.

mfence
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mfence » pon srp 17, 2009 19:19:30

KOUKAL jsem na to cerpadlo dratky ok jen tam mas takove 2 jazycky ktere jsou neco jako stykac a na tech jazyccich jsou naletovane takove dva valecky kazdej na jedne strane ktere o sebe asi stykaji ale jak jsem tak koukal tak kazdej ten valecek uz toho ma celkem dost jsou takove pomackane jak nejtek v nejtovacce :) tak nevim jestli uz toho nema prave pro toto opotrebeni cerpadlo dost vse jesm prostrikal kontaktolem a ocistil od nanosu bordelu ale to neni reseni ale tedka jsem stal cca 10 min na pumpe a nic ale treba jsem stal jeste v toleranci a mohlo to udelat az po 20minutach stani nevim no asi koupim az budou penize cele nove chci mit kawu jako veteranka ale ne na kloboukove jezdeni ale az se udela generalka motoru tak na cestovani atd snad to snese jsem rad ze je v origo stavu a tim si drzi cenu tedka dostane novej napinak retezu z Holandske Kawasaki , objednane mam zelene pancerky, a EBS-SBS desky pak se udela motor a vidle+kyvka - ulozeni a vsechna loziska atd pak to bude holka do obejvaku :love7:
ZXR 750 Best Green
Praha 9 Prosek

jaris
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaris » pát srp 21, 2009 16:19:26

jeste koukni pod sedacku jakoby nad baterkou je takovej konektor a tam sou propojeny dva draty, ktery jsou k cerpadlu. tak jestli to nemas zaoxidovany. Ale ja si myslim ze by to cerpadlo bejt nemuselo, jak rikal shorad natankuj plnou a zapoj to bez cerpadla, mela by normalne jet. Me delala presne to co tobe, po trosku delsim stani hodne spatne startovala. pak sem koupil novou baterku a svicky a startuje na prvni.
ZXR 750 '93
__CKC201__

mara zxr750
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara zxr750 » sob říj 17, 2009 11:10:44

Zkus to bez toho cerpadla,,sice to nepojede na plny pecky-tj.v nejvyssich otackach a rychlostech-cerpadlo tam neni kvuli tomu samospadu apd.jak kdosi psal,ale jde o to ze motka ma v tech vysokych otackach a rychlostech vetsi spotrebu paliva,nez je ten pritok paliva samospadem..proto tam musi byt cerpadlo,abys dosahl tech rychlosti a mohl je udrzovat..
bez cerpadla je dosahnes taky ale jen na chvilku,nez dojde benzin v plov.komore,po chvilce "netahnuti"dotece benzin samospadem a vse se zase opakuje..Problemy s cerpadlem
mam uz nastesi za sebou.. 8) ..dulezite u toho cerpadle -pokud si ho vemes domu a budes ho zkouset- je precerpane mnozstvi za cas ,a tlak u ktereho se cerpadlo samo mechanicky vypne..to bys mohl najit bud v manuale nebo v obecnych inf.o cerpadlech na netu.Samozrejme pokud je cerpadlo napr.elektricky v poradku- dulezity je mikrospinac,cistota a velikost kontaktu..musi mit urcitou vysku kontaktu,nesmi byt"zapeckovane"apd.,cely mikrospinac po mechanicke strance musi byt OK. Po pripojeni hadice z cerpadla k tlakovemu budiku,zjistis jaky maximalni tlak da cerpadlo,nez ho jeho membrana,mechanicky a tudiz i elektricky odpoji...Tak zjistis jestli je cerpadlo gut..

Odpovědět