EDIT:přidávám další foto aby bylo vše jasno
ZRX 1100 Eddie Lawson
ZRX 1100 Eddie Lawson
r.99, zelená, cca 48 000 km, nový olej, baterka, desky, dva klíče, laďák+originál, cestovní plexi, cena 60000,-, případně přidám zelenou kombi Nazran Loon II. použitá třikrát, stáří půl roku( záruka)-7500,- tel. 724568995 http://picasaweb.google.cz/bures.dan/Ka ... 2692812210
http://picasaweb.google.cz/bures.dan/Ka ... 4432357698
Naposledy upravil(a) Barda dne úte bře 03, 2009 13:49:30, celkem upraveno 4 x.
Zdravím pánové, tak kaple je skutečně odřená ale motor odřený není, takhle jsem to koupil, kromě té kaple a tedy i těch blinkrů není odřeného nic, resp. vyměněno. Kaple po kytu podle mě není. Není možné, aby některé modely na kapli pruhy neměli? Už jsem jich pár bez pruhů viděl. Plexi asi taky bylo prasklé a tak tam je cestovní-delší, což je tedy pro mě výhoda. Podrobné nafocení není problém. Tato fotka je ještě od původního majitele, protože jsem v jinou nenašel, zadával jsem to v rychlosti
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ZRX prostě buď pruhy má a to na kapli, nádrži a podsedlovce a nebo nemá a to na ničem!Barda píše:Není možné, aby některé modely na kapli pruhy neměli? Už jsem jich pár bez pruhů viděl.
Všechno mezi je následek nějakých úprav nebo spíš oprav...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
A co tahle: http://www.motorkari.cz/motobazar-kawas ... 85452.htmlLadis píše:ZRX prostě buď pruhy má a to na kapli, nádrži a podsedlovce a nebo nemá a to na ničem!Barda píše:Není možné, aby některé modely na kapli pruhy neměli? Už jsem jich pár bez pruhů viděl.
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Podle mě úplně stejnej případ, jako ten tvůj - nepůvodní kaple, popř. stříkaná, ale na pruhy už se nedostalo (šplíchnout to jen na zeleno umí sprejem každej...)Barda píše:A co tahle: http://www.motorkari.cz/motobazar-kawas ... 85452.htmlLadis píše:ZRX prostě buď pruhy má a to na kapli, nádrži a podsedlovce a nebo nemá a to na ničem!Barda píše:Není možné, aby některé modely na kapli pruhy neměli? Už jsem jich pár bez pruhů viděl.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
hele nevim, ale ten plast asi nebude od padu, je dost schovanej a pri padu by se nejspis neposkodil... od kolen by to mohlo bejt, ale musel by na te motorce jezdit nejakej trpajzlik s kratkyma nohama... takze nevim nic jako na zacatku, muselo by se to videt v realu...DoktorZRX píše:Ten plast rozhodně není od kolen, ty jsou na úrovni nádrže. To je od pádu. Když něco prodávám tak řeknu všechno jak je. Aspoň tady na fóru.
jo a co se dohadu o kaplicce tyka, vsechny kaplicky na pruhovane motorce samozrejme maji pruhy, pokud je nemaji, pak je to proto, ze je bud z jine motorky nebo nalakovana po bouracce... na tom druhem odkazu na prodej ZRX je to krasne videt jak ma kaplicka i predni blatnik jinou zelenou
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- DoktorZRX
- Ghostrider

Když vidím ten obroušenej plast, díru v sedačce a nesedící podsedlák tak je mi jasný že se to pěkně klouzalo.KankX píše:hele nevim, ale ten plast asi nebude od padu, je dost schovanej a pri padu by se nejspis neposkodil... od kolen by to mohlo bejt, ale musel by na te motorce jezdit nejakej trpajzlik s kratkyma nohama... takze nevim nic jako na zacatku, muselo by se to videt v realu...DoktorZRX píše:Ten plast rozhodně není od kolen, ty jsou na úrovni nádrže. To je od pádu. Když něco prodávám tak řeknu všechno jak je. Aspoň tady na fóru.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160