EDIT:přidávám další foto aby bylo vše jasno

ZRX prostě buď pruhy má a to na kapli, nádrži a podsedlovce a nebo nemá a to na ničem!Barda píše:Není možné, aby některé modely na kapli pruhy neměli? Už jsem jich pár bez pruhů viděl.
A co tahle: http://www.motorkari.cz/motobazar-kawas ... 85452.htmlLadis píše:ZRX prostě buď pruhy má a to na kapli, nádrži a podsedlovce a nebo nemá a to na ničem!Barda píše:Není možné, aby některé modely na kapli pruhy neměli? Už jsem jich pár bez pruhů viděl.
Všechno mezi je následek nějakých úprav nebo spíš oprav...
Podle mě úplně stejnej případ, jako ten tvůj - nepůvodní kaple, popř. stříkaná, ale na pruhy už se nedostalo (šplíchnout to jen na zeleno umí sprejem každej...)Barda píše:A co tahle: http://www.motorkari.cz/motobazar-kawas ... 85452.htmlLadis píše:ZRX prostě buď pruhy má a to na kapli, nádrži a podsedlovce a nebo nemá a to na ničem!Barda píše:Není možné, aby některé modely na kapli pruhy neměli? Už jsem jich pár bez pruhů viděl.
Všechno mezi je následek nějakých úprav nebo spíš oprav...
hele nevim, ale ten plast asi nebude od padu, je dost schovanej a pri padu by se nejspis neposkodil... od kolen by to mohlo bejt, ale musel by na te motorce jezdit nejakej trpajzlik s kratkyma nohama... takze nevim nic jako na zacatku, muselo by se to videt v realu...DoktorZRX píše:Ten plast rozhodně není od kolen, ty jsou na úrovni nádrže. To je od pádu. Když něco prodávám tak řeknu všechno jak je. Aspoň tady na fóru.
Když vidím ten obroušenej plast, díru v sedačce a nesedící podsedlák tak je mi jasný že se to pěkně klouzalo.KankX píše:hele nevim, ale ten plast asi nebude od padu, je dost schovanej a pri padu by se nejspis neposkodil... od kolen by to mohlo bejt, ale musel by na te motorce jezdit nejakej trpajzlik s kratkyma nohama... takze nevim nic jako na zacatku, muselo by se to videt v realu...DoktorZRX píše:Ten plast rozhodně není od kolen, ty jsou na úrovni nádrže. To je od pádu. Když něco prodávám tak řeknu všechno jak je. Aspoň tady na fóru.