Koupě nijni

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
rusna

Koupě nijni

Příspěvek od rusna » pát lis 07, 2008 13:14:27

Zdravim vsechny kawaře
Chtel bych od vás nejákou radu ohledne motocyklu Kawasaki ZX9R moc se mi libi a pristí rok bych chtel si ji koupit .
Koukal jsem tak neco kolem 60 000 -70 000Kč rok 98-02 co mi o ni řeknete jeste dodám že mám vybranou jeste konkurenci a to horneta sice 600 tak bych chtel vedet vase nazory diky za poradu :wave:

Cowboycolo
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cowboycolo » pát lis 07, 2008 13:25:32

Jsem tu mel kdysi podobny dataz na foru :-)
Jen nez se nejak zbytecne nekdo rozepise, tak se Te zepta co chces vlastne jezdit, jakym stylem a co uz umis s motorkou - protoze ty dve masiny co jsi uvedl jsou kazda jinde.
Takze jak? Na cem jsi jezdil, kolik jsi najezdil, co si od jizdy na bajku slibujes - podle toho Ti mozna par reakci kluku trochu pomuze se rozhodnout spravne ;-)
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779

rusna

Příspěvek od rusna » pát lis 07, 2008 13:45:46

Cowboycolo píše:Jsem tu mel kdysi podobny dataz na foru :-)
Jen nez se nejak zbytecne nekdo rozepise, tak se Te zepta co chces vlastne jezdit, jakym stylem a co uz umis s motorkou - protoze ty dve masiny co jsi uvedl jsou kazda jinde.
Takze jak? Na cem jsi jezdil, kolik jsi najezdil, co si od jizdy na bajku slibujes - podle toho Ti mozna par reakci kluku trochu pomuze se rozhodnout spravne ;-)
No práve na hornetu se mi líbí že je to nahač s ostrým motorem a na ty Kawe 9ce se mi zdá že se dá jet i delší vzdalenosti , i ve 2, naproti 6ce a je vetší a ja měřím nejakejch 190cm a važim 80Kg.
Silnici jsem chtel uz od jakživa ale horneta 600 bych asi koupil radsi nez ninju 600
ale poslední dobou koukám na tu 900 aa cim dal se mi víc zamlouvá . Bude mi 21 let tak pokukuju muj styl jizdy je takovej: po letosní vyjízdce s kamosema po ČR jsem se rozhodl že už nechci motorku na kterou jde dát kufr :) tj. bud spoortovní naháč a nebo tu ninju,jezdím podle chuti se projet nekdy se jen tak "pokochat" a nekdy trochu zařádit v rámci možností.
motorky jsem měl:Tak jako vsichni asi fichtla,pak uz pozor jawa250 :!: ,ted mam doma Jawa350/640 a Suzuki GSX550E r.v.88 , a měl jsem chvili GPZ 900 ale byl to už postrach ve stavu jen na dojezd.
Spíš mi de jaky zkusenosti s tou motorkou máte??myslím jako jak je na tom motor+ podvozek po třeba 50 000 atd.

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » pát lis 07, 2008 14:14:04

:lol: :lol: :lol: je uplne na hovno... obzvlast u devitky.... vyhodit to ze skaly... :lol: Kolik na ni chces? otocime ti kolecko treba na tricet :D
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » pát lis 07, 2008 14:18:28

Ne vazne.... hornet je nahac a devitka silnice.... chces sedet vic vzprimenejc nebo naopak vic sportovne.... nevim proc hned devitku, kdyz by ti potom, cos napsal v poho stacila sestka. Motory vydrzi dle toho jak se o ne majitel staral. U ty devitky neni motoru co vytknout. Je to pracant. Ta moje mela urco pres sedesat tisic nalitano a chytala na prvni cvrnknuti starteru.... a to mela dost dlouho nemeneny svicky.... :-) Sestku sem mel taky a krom toho ze se vic honej v tom az zas takovej rozdil neni a jako prvni silnice urco staci... pohodlne se na ni da taky jezdit. Hornet je nahac, takze sice pohodlnejsi posed, ale vic na tebe fuci atd.... proste si udelej v hlave jasno jestli nahace nebo silnici a podle toho se rozhoduj mezi ZX6R toho roku nebo Hornetem :wink:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pát lis 07, 2008 15:07:02

No jasně, udělej si v hlavě jasno jestli Kawu mebo Hondu :) Jinak na devítce je pěkný svezení :wink:
Buell xb12r
CKC#160

rusna

Příspěvek od rusna » pát lis 07, 2008 15:10:25

Elvis. píše:Ne vazne.... hornet je nahac a devitka silnice.... chces sedet vic vzprimenejc nebo naopak vic sportovne.... nevim proc hned devitku, kdyz by ti potom, cos napsal v poho stacila sestka. Motory vydrzi dle toho jak se o ne majitel staral. U ty devitky neni motoru co vytknout. Je to pracant. Ta moje mela urco pres sedesat tisic nalitano a chytala na prvni cvrnknuti starteru.... a to mela dost dlouho nemeneny svicky.... :-) Sestku sem mel taky a krom toho ze se vic honej v tom az zas takovej rozdil neni a jako prvni silnice urco staci... pohodlne se na ni da taky jezdit. Hornet je nahac, takze sice pohodlnejsi posed, ale vic na tebe fuci atd.... proste si udelej v hlave jasno jestli nahace nebo silnici a podle toho se rozhoduj mezi ZX6R toho roku nebo Hornetem :wink:
Jj spis mi de o to že 6ky stejnyho roku jako 9ky budou asi víc vylítaný jako že se víc točej tak asi to ma taky vliv na motor a tu 9ku bych chtěl mít na dýl tak "když už tak už"
Takže řikaž že 60 000 a žadnej problém ani moc s výkonem? :roll:

rusna

Příspěvek od rusna » pát lis 07, 2008 15:13:03

DoktorZRX píše:No jasně, udělej si v hlavě jasno jestli Kawu mebo Hondu :) Jinak na devítce je pěkný svezení :wink:
Tak kawa je u mě značka číslo 1 :evil:
otec má Vn1600tourer classic
nechtel bych to ani za prase :D těžká krava která mě neláka ale to zpracování naproti hondě
měl před tím VTX 1300 a byl to plastovej šit :axe:

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » pát lis 07, 2008 15:44:52

Ja mel sestku, ktera mela nalitano pres 30 tisic, kdyz sem ji koupil. Za jednu sezonu jsem na ni nalital pres 18 tisic km. Dolival jsem jen olej a benzin. A to jeste pze me nikdo nerek, ze je rozdil mezi olejem do auta a do mota, tak sem kupoval na benzince normal olej do aut a jedinej vysledek, ze po sezone s takovym olejem, bez jakykoliv vymeny, trosku coudila, kdyz sem protah omezovac... jinak nic :-D Takze motor sestky podle me vydrzi taky bezproblemu dost. Byl to model 98.... Takze ty sestky bych se nebal.... navic je jich tolik, ze cokoliv by se ti pokazilo, koupis u nas nebo kdyztak na e-bay za par supu. Staci hledat kus o kterym majitel vi co nejvic a je videt ze se stara a pohoda :wink:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » pát lis 07, 2008 16:19:06

Pokud měříš 190 cm, tak to na toho horneta nebude, hornet je pro menší kluky!
ZRX 1200 R

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pát lis 07, 2008 23:28:22

Jj, devítka je pohodová motorečka, hezky se s ní jezdí jak pilka, tak i na pohodu, a ve dvou to taky jde (a to dokonce ve dvou velkejch chlapech :D viz dovolená Slovinsko) Jdi do ní, budeš spokojenej.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

rusna

Příspěvek od rusna » sob lis 08, 2008 14:49:09

Tak díkÿ za zkusenosti ujistili jste mě že ZX9 je dobrá volba tak ted staci jen jeste chvili setrit a dodelat ridicak a koupit a jezdit :D

Odpovědět