Cowboycolo píše:Jsem tu mel kdysi podobny dataz na foru

Jen nez se nejak zbytecne nekdo rozepise, tak se Te zepta co chces vlastne jezdit, jakym stylem a co uz umis s motorkou - protoze ty dve masiny co jsi uvedl jsou kazda jinde.
Takze jak? Na cem jsi jezdil, kolik jsi najezdil, co si od jizdy na bajku slibujes - podle toho Ti mozna par reakci kluku trochu pomuze se rozhodnout spravne

No práve na hornetu se mi líbí že je to nahač s ostrým motorem a na ty Kawe 9ce se mi zdá že se dá jet i delší vzdalenosti , i ve 2, naproti 6ce a je vetší a ja měřím nejakejch 190cm a važim 80Kg.
Silnici jsem chtel uz od jakživa ale horneta 600 bych asi koupil radsi nez ninju 600
ale poslední dobou koukám na tu 900 aa cim dal se mi víc zamlouvá . Bude mi 21 let tak pokukuju muj styl jizdy je takovej: po letosní vyjízdce s kamosema po ČR jsem se rozhodl že už nechci motorku na kterou jde dát kufr

tj. bud spoortovní naháč a nebo tu ninju,jezdím podle chuti se projet nekdy se jen tak "pokochat" a nekdy trochu zařádit v rámci možností.
motorky jsem měl:Tak jako vsichni asi fichtla,pak uz pozor jawa250

,ted mam doma Jawa350/640 a Suzuki GSX550E r.v.88 , a měl jsem chvili GPZ 900 ale byl to už postrach ve stavu jen na dojezd.
Spíš mi de jaky zkusenosti s tou motorkou máte??myslím jako jak je na tom motor+ podvozek po třeba 50 000 atd.