Přední ráfek na ZXR 4OO ?

Odpovědět
AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Přední ráfek na ZXR 4OO ?

Příspěvek od AngelZX-4R » úte bře 11, 2008 00:58:50

NE, nebourala jsem, ale řešíme stále ty vibrace při brždění přední brzdou (kotouče to nejsou, spodní brýle - to se uvidí)...vypadá to na ráfek...kdyby někdo o něčem věděl....díky moc! :cry:

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: Přední ráfek na ZXR 4OO ?

Příspěvek od 666S999 » úte bře 11, 2008 23:24:43

AngelZX-4R píše:NE, nebourala jsem, ale řešíme stále ty vibrace při brždění přední brzdou (kotouče to nejsou, spodní brýle - to se uvidí)...vypadá to na ráfek...kdyby někdo o něčem věděl....díky moc! :cry:
co ložiska v předním kole? taky můžou způsobovat vibrace (sorry OT)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MadMax
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMax » úte bře 11, 2008 23:34:41

rafek by vibroval porad a ne jen pri brzdeni. tak ho nepred nech promerit na hazivost a pak teprve kupuj jinej. pak treba taky pneumatika... co vsechno si kontrolovala?
ZX-6R ´98

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » úte bře 11, 2008 23:45:38

Já měl u GPZ dole na vidlici takový štelovátka, měly tři polohy, a při brzdění mi to děsně mydlilo ráfkem. Než jsem na to přišel, že jedna vidle byla na jedničce a druhá na trojce, málem jsem zrepasoval celou mášu. Pak jsem to náhodou objevil, nastavil na stejný číslo a vibrace byly pryč... Jen bohužel nevím, jestli to štelování má i čtyřkilčo... takže bych, pokud to tam nebude, prohlédl i nastavení vidlí, když budou rozhozený, bude to ráfkem taky vrtět, bo jedna vidle bude tvrdší... (taky sorry za OT)
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » stř bře 12, 2008 20:59:04

Kucí, děkuji moc.....ložiska jsou měněný.....(šly tam ztuha, hodně ztuha)...kdyby to nebyl ráfek, tak co tedy ? (o tom štelování vidlice nic nevím, co se týče dolní poloviny, mohl bys mi to na nějakém obrázku přiblížit??? Děkuji !)...
Vzhledem k tomu, že mám plovoucí kotouče, tak by ráfek při jízdě házet nemusel, ne? a je možný, že jen při brždění....

Můj ráfek, když pošlu proti někomu, tak je ohlej, dost ohlej...ale prej límec nevadí....srovnávat to nenechám, nemá to cenu.... mohlo by to mít vliv na tu házivost? asi určo, že?

kafkalibor
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od kafkalibor » stř bře 12, 2008 21:45:09

misak39 píše:Já měl u GPZ dole na vidlici takový štelovátka, měly tři polohy, a při brzdění mi to děsně mydlilo ráfkem. Než jsem na to přišel, že jedna vidle byla na jedničce a druhá na trojce, málem jsem zrepasoval celou mášu. Pak jsem to náhodou objevil, nastavil na stejný číslo a vibrace byly pryč... Jen bohužel nevím, jestli to štelování má i čtyřkilčo... takže bych, pokud to tam nebude, prohlédl i nastavení vidlí, když budou rozhozený, bude to ráfkem taky vrtět, bo jedna vidle bude tvrdší... (taky sorry za OT)
Myšáku,ZX to nemá,protiponořovací zařízení maj jen pořádný závoďácí jako máme mi.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča

MadMax
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMax » stř bře 12, 2008 22:23:14

AngelZX-4R píše:Kucí, děkuji moc.....ložiska jsou měněný.....(šly tam ztuha, hodně ztuha)...kdyby to nebyl ráfek, tak co tedy ? (o tom štelování vidlice nic nevím, co se týče dolní poloviny, mohl bys mi to na nějakém obrázku přiblížit??? Děkuji !)...
Vzhledem k tomu, že mám plovoucí kotouče, tak by ráfek při jízdě házet nemusel, ne? a je možný, že jen při brždění....

Můj ráfek, když pošlu proti někomu, tak je ohlej, dost ohlej...ale prej límec nevadí....srovnávat to nenechám, nemá to cenu.... mohlo by to mít vliv na tu házivost? asi určo, že?
Srovnazt to muzes. neni to nic nebezpecnyho. treba by to pomohlo.
Kam moje zkusenosti sahaji, tak narazenej rafek ti od nejaky rychlosti klepe riditkama porad, ne jen pri brzdeni. pokud klepe jen pri brzdeni uz bych to nevidel jen na rafek. nicmene pokud ho nechas promerit na hazivost nic tim nezkazis. dal zkontroluj predni gumu abynebyla nekde vyboulena. je mozny ze kdyz brzdis a predek se vic zatizi, projevi se nejaka vada na gume. dal hazivost kotoucu a pokud jsou plovouci tak zkontrolovat i stredovy vence jestli nejsou prohnuty. Pak me napada uz jen osa predniho kola jestli neni ohnuta nebo spatne utazena ve vidli - zkrizena a potom jetse serizeni obou tlumicu aby bylo stejne. Pak to taky muzou nekdy delat brzdovy desticky... Ale neni nad to mit tu masinu k dispozici a mrknout na to na vlastni voko. takle na dalku me moc veci nenapada.
ZX-6R ´98

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » stř bře 12, 2008 23:56:24

MadMax píše:
AngelZX-4R píše:Kucí, děkuji moc.....ložiska jsou měněný.....(šly tam ztuha, hodně ztuha)...kdyby to nebyl ráfek, tak co tedy ? (o tom štelování vidlice nic nevím, co se týče dolní poloviny, mohl bys mi to na nějakém obrázku přiblížit??? Děkuji !)...

Srovnazt to muzes. neni to nic nebezpecnyho. treba by to pomohlo.
Kam moje zkusenosti sahaji, tak narazenej rafek ti od nejaky rychlosti klepe riditkama porad, ne jen pri brzdeni. pokud klepe jen pri brzdeni uz bych to nevidel jen na rafek. nicmene pokud ho nechas promerit na hazivost nic tim nezkazis. dal zkontroluj predni gumu abynebyla nekde vyboulena. je mozny ze kdyz brzdis a predek se vic zatizi, projevi se nejaka vada na gume. dal hazivost kotoucu a pokud jsou plovouci tak zkontrolovat i stredovy vence jestli nejsou prohnuty. Pak me napada uz jen osa predniho kola jestli neni ohnuta nebo spatne utazena ve vidli - zkrizena a potom jetse serizeni obou tlumicu aby bylo stejne. Pak to taky muzou nekdy delat brzdovy desticky... Ale neni nad to mit tu masinu k dispozici a mrknout na to na vlastni voko. takle na dalku me moc veci nenapada.
Guma je nová, osa kola je rovná, desky jsou nové....dělá to pořád, ale my na to přindem, díkes;)

Odpovědět