Fakt večerníčkem mejdan nekončil.ZdrahyZX9R píše:Jaká ostuda? Vy jste ještě pokračovali potom co jsem si šel lehnout?

Doktore, vždyť jsi nahoru vyběhl jak mladíkDoktorZRX píše:Jsem rád, že jsem to ve zdraví přežil. Děkuju za dopravu na pokoj. To zas byla ostuda...
tak fotku ze zachoda sem... at mam co dat na posledni stranku kalendareDoktorZRX píše:Tak abych vysvětlil jak se věci mají. Nějak se mi povedlo usnout v sedě na záchodě se staženejma kalhotama. Jo a můj pes se nejmenuje Felda ale Ejmi a zapečený těstoviny nevařím (umím ale výborný lečo). To další si opravdu nepamatuju
Dane a za jak dlouho sundáš vejfuk z felície???;DoktorZRX píše:Tak abych vysvětlil jak se věci mají. Nějak se mi povedlo usnout v sedě na záchodě se staženejma kalhotama. Jo a můj pes se nejmenuje Felda ale Ejmi a zapečený těstoviny nevařím (umím ale výborný lečo). To další si opravdu nepamatuju
Doktor perliiiiii!DoktorZRX píše:Tak abych vysvětlil jak se věci mají. Nějak se mi povedlo usnout v sedě na záchodě se staženejma kalhotama. Jo a můj pes se nejmenuje Felda ale Ejmi a zapečený těstoviny nevařím (umím ale výborný lečo). To další si opravdu nepamatuju
nevim za kolik to nakonec meli, ale vytahovali se ze to daj s Dakem za 10 min.volkswagen píše:Dane a za jak dlouho sundáš vejfuk z felície???;DoktorZRX píše:Tak abych vysvětlil jak se věci mají. Nějak se mi povedlo usnout v sedě na záchodě se staženejma kalhotama. Jo a můj pes se nejmenuje Felda ale Ejmi a zapečený těstoviny nevařím (umím ale výborný lečo). To další si opravdu nepamatuju
volkswagen píše:muhehéDoktorZRX píše:Ještě že jsme tam s Dakem nedošli, protože jsme se na poslední chvilku rozhodli sundat výfuk z Volva![]()