Fakt večerníčkem mejdan nekončil.ZdrahyZX9R píše:Jaká ostuda? Vy jste ještě pokračovali potom co jsem si šel lehnout?
Podzimní skalka
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No jo, to, že jsme přijeli druzí (po Tildovi) asi ve 12:30 hod. mělo svoje následky!
Ještě jsem ani nevěděl, kde budu spát, kde jsou záchody a tak..., ale první pivko jsem měl snad ještě s batohem na zádech...no a to se nezměnilo, až do konce! Hezkej 12-ti hodinovej večírek!
Ráno jsem byl ale za poněkud předčasnou deportaci na lůžko velmi vděčen...vstal jsem sám, sám si vyčistil zuby (i zadní), pamatuju si snídani (i chuťově), našel auto, uměl řídit, pamatoval jsem si cestu domů a dorazil!
Už asi nebudu jezdit tak brzo...

Ještě jsem ani nevěděl, kde budu spát, kde jsou záchody a tak..., ale první pivko jsem měl snad ještě s batohem na zádech...no a to se nezměnilo, až do konce! Hezkej 12-ti hodinovej večírek!
Ráno jsem byl ale za poněkud předčasnou deportaci na lůžko velmi vděčen...vstal jsem sám, sám si vyčistil zuby (i zadní), pamatuju si snídani (i chuťově), našel auto, uměl řídit, pamatoval jsem si cestu domů a dorazil!
Už asi nebudu jezdit tak brzo...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Doktore, vždyť jsi nahoru vyběhl jak mladíkDoktorZRX píše:Jsem rád, že jsem to ve zdraví přežil. Děkuju za dopravu na pokoj. To zas byla ostuda...
Tu fotku ze záchodu prosím poslat i mě
zemek.ge@seznam.cz
Jinak akcička povedená, jen někteří pařmeni to zabalili nějak nezvykle brzo
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak fotku ze zachoda sem... at mam co dat na posledni stranku kalendareDoktorZRX píše:Tak abych vysvětlil jak se věci mají. Nějak se mi povedlo usnout v sedě na záchodě se staženejma kalhotama. Jo a můj pes se nejmenuje Felda ale Ejmi a zapečený těstoviny nevařím (umím ale výborný lečo). To další si opravdu nepamatuju
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Dane a za jak dlouho sundáš vejfuk z felície???;DoktorZRX píše:Tak abych vysvětlil jak se věci mají. Nějak se mi povedlo usnout v sedě na záchodě se staženejma kalhotama. Jo a můj pes se nejmenuje Felda ale Ejmi a zapečený těstoviny nevařím (umím ale výborný lečo). To další si opravdu nepamatuju
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Doktor perliiiiii!DoktorZRX píše:Tak abych vysvětlil jak se věci mají. Nějak se mi povedlo usnout v sedě na záchodě se staženejma kalhotama. Jo a můj pes se nejmenuje Felda ale Ejmi a zapečený těstoviny nevařím (umím ale výborný lečo). To další si opravdu nepamatuju
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
nevim za kolik to nakonec meli, ale vytahovali se ze to daj s Dakem za 10 min.volkswagen píše:Dane a za jak dlouho sundáš vejfuk z felície???;DoktorZRX píše:Tak abych vysvětlil jak se věci mají. Nějak se mi povedlo usnout v sedě na záchodě se staženejma kalhotama. Jo a můj pes se nejmenuje Felda ale Ejmi a zapečený těstoviny nevařím (umím ale výborný lečo). To další si opravdu nepamatuju
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
volkswagen píše:muhehéDoktorZRX píše:Ještě že jsme tam s Dakem nedošli, protože jsme se na poslední chvilku rozhodli sundat výfuk z Volva![]()
z tvého Vítku
člověk příjde s dobrým nápadem a kluci se na to vykašlou
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317