sundání zadního kola Zephyr
sundání zadního kola Zephyr
tak jsem koupil novou zadní pneu a chtěl bych se zeptat, jest-li tam není nějaká záludnost, na co si dát bacha? Povolím napínák řetězu, vyndám závločky a vyklepnu osu a kolo v pohodě sundám, nebo se mám ještě na něco připravit?
Zephyr 1100
- DoktorZRX
- Ghostrider
Přesně tak, jenom já ještě musím povolit zadní brzdu kvůli 5.5 sirokýmu ráfku. Zavazí tam. Trochu složitější to je s nasazením - trefit kotouč do třmenu (proto taky ten brzdič sundat), poklepat na rozetu aby zapadla do gumových unašečů (jde tam o mm) a nakonec dostat osu do díry a je to 

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- DoktorZRX
- Ghostrider
Rozeta zůstává přišroubovaná, ale je volně nasazená v těch gumách a při přepravě nebo v pneuservisu se může povolit a pak bys to kolo nenasadil. Proto poklepat, aby rozeta zalezla na svý místo do těch gumGoofy píše:počkej počkej, to musím sundavat rozetu? Já myslel, že rozeta a kotouč na kole při přeouvání můžou zůstat řišroubovaný

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Tak jsem na tom teďka hoďku makal a nejde mi to. Mám to komplet povolený, řetěz sundanej, závločky taky, ale ta osička mi vyklepnout nejde je tam z jedný strany osmička imbus a z druhý dvanáctka, ale povolit proti sobě mi to nejde. Není tam třeba obrácenej závit???? Nebo se to povolovat nemá a vyklepne se to celý????
Zephyr 1100
- DoktorZRX
- Ghostrider
Ano, je to vopruz a v těchto místech mi při zasouvání pravidelně ujíždí nervyGoofy píše:Jojo super, už je to venku, ale museli jsme na t být dva jeden drešl šroub a druhej stál na gole a povoloval matku, bylo to tam dost na fest, zejtra přezuju a budu to tam strkat zpátky, tak mi držte palce, prej je to pěknej vopruz tu matku chytit

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160