Koupil jsem zx6r 00 a zda se mi že jede min jak cbr 600 r94?
- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Tož na tom bych teda nevyjel ani pro rohlíky . Osvědčený jsou Dunlopy Qualiffiery. Teď sem zkusil Michelin Pilot Road2 a sem spokojenejDlada zx6r píše:no tak to je slušný...koukal jsem na ty pneu a jedna tam má číslo 2804 to je přední a na zadní je 0805myslim tak to už jsou docela starý co?Na jakejch pneu jezdíte?Dík Lukáš

- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Hele vy fakt vyhazujete gumy starsi 2 let?
Jako chapu, ze nekupovat gumu starsi rekneme rok, ale co kdyz ji koupim starou treba 10 mesicu?
to jako ji musim za jednu sezonu sjet nebo co? (chapu, ze guma neni na vyhozeni teprve az se sjede na platno)
Ale kazdy 2 roky new gumy? kua na tech turistickejch bych fakt musel jezdit hodne km rocne.
(nebo furt delat spalouchy
ale dyz vono s tou predni to de blbe)
Proste treba na zephyra gumy mladsi pul roku nesezenes....
ted jsem je koupil a jsou asi rok stary nebo tak nejak...prece je hned pristi sezonu nevyhodim
ted maj rok a 1000km. Takze rekneme 3000km rocne....kolik na nich dam 8000-9000?
tak to budou ko pri svejch 4. narozeninach...to snad nejni tak zly ne?
Jako chapu, ze nekupovat gumu starsi rekneme rok, ale co kdyz ji koupim starou treba 10 mesicu?
to jako ji musim za jednu sezonu sjet nebo co? (chapu, ze guma neni na vyhozeni teprve az se sjede na platno)
Ale kazdy 2 roky new gumy? kua na tech turistickejch bych fakt musel jezdit hodne km rocne.
(nebo furt delat spalouchy

Proste treba na zephyra gumy mladsi pul roku nesezenes....
ted jsem je koupil a jsou asi rok stary nebo tak nejak...prece je hned pristi sezonu nevyhodim

ted maj rok a 1000km. Takze rekneme 3000km rocne....kolik na nich dam 8000-9000?
tak to budou ko pri svejch 4. narozeninach...to snad nejni tak zly ne?
CKC # 594
No vono je trochu rozdíl turistický gumky na Zephyra u kterýho nejni předpoklad , že to budeš řezat , jak sportovní gumy na ninju. Věř mi vím o čem mluvím - skrze staré a tvrdé gumy sem si nabil úsměv
Vono stejně na 6tce ninji ti qulifier nevydrží víc než 6000 km , takže za 2 roky snad bez problému ne? Mě nevydržej ani sezonu. A nabídnout mi v servisu starší gumu jak cca 12 měsíců , tak je pošlu někam 

stačí prolízt stránky a najdeš. Jinak je to tu http://blackbears.ru/index.php?get=manualDlada zx6r píše:nevíte motorkáři o nějakym manuálu k zx6r r.v.00? Díky
Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"
- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Jard4 píše:stačí prolízt stránky a najdeš. Jinak je to tu http://blackbears.ru/index.php?get=manualDlada zx6r píše:nevíte motorkáři o nějakym manuálu k zx6r r.v.00? Díky
jj díky našel jsem a ještě mám dotázek jakej je rozdíl v zx6r a 636?Jestli to je jen v karbcích nebo i ve vrtání v převodu a tak?Jestli by ta 6 nešla předělat na 636 díky.
- farmář
- Ghostrider
to Dargas: ne,nevyhodíš je, ale taky od nich nebudeš chtít to co od novějších a nebudeš klopit, budeš najednou jezdit katolický zatáčky a dost se bát. Mě to povídej,jsem neměnil letos bo tofurt stáloa pak jsem vyrazil
"jen" na Mlejnky...Karel ti řekne jakej je pocit když za zatáčkou nemáš v zrcátku motku, bo jsem to radši fikl rovně a za druhé, nějak po návratu mám dojem, že nedržej dobře boky gumy. Jako je to vo hubu ta guma je horší a horší a věřit jí je už nemožné.
"jen" na Mlejnky...Karel ti řekne jakej je pocit když za zatáčkou nemáš v zrcátku motku, bo jsem to radši fikl rovně a za druhé, nějak po návratu mám dojem, že nedržej dobře boky gumy. Jako je to vo hubu ta guma je horší a horší a věřit jí je už nemožné.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele: