Koupil jsem zx6r 00 a zda se mi že jede min jak cbr 600 r94?
- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem zx6r 00 a zda se mi že jede min jak cbr 600 r94?
Čau lidi nemáte někdo zkušenosti s touhle mašinkou?Když vemu lehce za plyn a cvrknu s ním zdá se mi že průběh ot. je dost pomalý třeba se mi to jen zdá nevím.A čekal jsem že půjde na zadní když za ní vemu aspon na 1čku a ono nic a nástup výkonu se mi zdá že je nádherně lineární a nástup mi přijde až tak od 10tis ot. nevíte jestli je to norma a nebo to není normální?Díky Lukáš
- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Co vzduchvej filtr? Je čistej nebo zasranej - to má velký vliv. A dát tam více propustnej třeba tentok http://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/ka-6 ... n-filters/ .
- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
jo díky...no u cebra jsem to dělal vypláchnutím ale to se asi kurví řetěz no.....čekal jsem od ní asi víc od těch 82 kw.No uvidíme a musim ji prohlídnout na filtr se podívám a asi dám novej i se svíčkama a nechám seřídit podtlaky a ventil. vůle a snad bude lepší jo a ještě oproti cbr se mi zdá hůř ovladatelná do zatáček....asi jen zvyk.Nemáte někdo k ní servisní podklady manuál?Díky Lukáš 

svata pravda. ja ted prezul na novy gumy a je to naprosto neporovnatelny.
Driv jsem jezdil tak 90, vyklepanej-spadnu, nespadnu, ujede to, neujede, zatacelo to nejak divne atd.
ted tam valim 120 ani nevim jak. fakt ses si rikal kua mel bych se krotit, ted jezdim jako bejk.
novy gumy, zaklad vseho.
Driv jsem jezdil tak 90, vyklepanej-spadnu, nespadnu, ujede to, neujede, zatacelo to nejak divne atd.
ted tam valim 120 ani nevim jak. fakt ses si rikal kua mel bych se krotit, ted jezdim jako bejk.
novy gumy, zaklad vseho.
CKC # 594
- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
- Dlada zx6r
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
no kamos ma cbr 600f r.v. 97 do provozu 98.
Koupil to celkem dost prekopany,jako napr. jina ridici jednotka,predni maska jina,hodne to ma v laminatech a tak ....
no a vyburil tomu prej 290 , a to ja mam ku.va lepsi stroj a takove rychlosti se ani neblizim.
Cim to je ???? nikdo nevi.....
Koupil to celkem dost prekopany,jako napr. jina ridici jednotka,predni maska jina,hodne to ma v laminatech a tak ....
no a vyburil tomu prej 290 , a to ja mam ku.va lepsi stroj a takove rychlosti se ani neblizim.
Cim to je ???? nikdo nevi.....
636 black mamba 05