...už jen proto, že o helmách je toho na foru, jak kapek v lijáku...Jirka_Z píše:Pozorne tohle sleduju, protoze bych si chtel next year taky koupit nejakou spis cestovni za neco mezi 7 az 10t treba takze me to moc zajima co z tohodle "vypadne", ale mam pocit, ze KankX tohle tema neotevre - takze neodepise...
Kawasaki Ninja 250R ´08- chcem vediet vsetko
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
njn.... taky do toho nechci kecat, ale admini, kdyz by udelali thread o helmach a soupli tam tuhle diskuzi, tak by to pomohlo jak lidem, co se o to zajimaj, tak by se to tu procistilo. A kdyz uz v tom budou, tak muzou tohle moje kecani do jejich prace taky smaznout 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Tak jsem to dnes dovalil do servisu. Jsem rad, ze to projel nekdo kdo tomu rozumi. Akorat me moc nepotesil. Pry nic neslysel a ze je to normalni. (pry proste dvoutakt). Cidlo spravili. Uz vypina jak by melo. Akorat evidentne sundavali kapotu a zapomneli dotahnout srouby, takze mi to vsechno odstava..Ale to je otazka dotazeni.maxim87 píše:Jsem na utery objednan do servisu.
Zavady:
- cidlo oleje vypne az po 30ti vterinach po nastartovani (kdyz je to studeny). Cca po 10ti kdyz je motka zahrata..To nevidim jako hlavni problem a hlavni je ze zhasne, ale...
- v motoru to vzdy pri dosazeni 9 000 otacek chrasti..Nejdriv to vzdy blblo jen, kdyz se to vytocilo a pustil se plyn..Ted to blbne uz i kdyz se jede konstantne okolo tech 9 000.
- v prednim kole to cvaka jako kdybych tam mel klacek, ktery tam samozrejme nikde neni...
Ninja 250R (zelená)
Celou dobu žiju v bludu, že je to čtyřtaktmaxim87 píše:Tak jsem to dnes dovalil do servisu. Jsem rad, ze to projel nekdo kdo tomu rozumi. Akorat me moc nepotesil. Pry nic neslysel a ze je to normalni. (pry proste dvoutakt). Cidlo spravili. Uz vypina jak by melo. Akorat evidentne sundavali kapotu a zapomneli dotahnout srouby, takze mi to vsechno odstava..Ale to je otazka dotazeni.maxim87 píše:Jsem na utery objednan do servisu.
Zavady:
- cidlo oleje vypne az po 30ti vterinach po nastartovani (kdyz je to studeny). Cca po 10ti kdyz je motka zahrata..To nevidim jako hlavni problem a hlavni je ze zhasne, ale...
- v motoru to vzdy pri dosazeni 9 000 otacek chrasti..Nejdriv to vzdy blblo jen, kdyz se to vytocilo a pustil se plyn..Ted to blbne uz i kdyz se jede konstantne okolo tech 9 000.
- v prednim kole to cvaka jako kdybych tam mel klacek, ktery tam samozrejme nikde neni...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
cha chááááá:
http://www.kawasaki.com/Products/Detail ... nt=detailsJirka_Z píše:Urcite - jel jsem na tom a 2takt krom zvuku a vůne, by mel uplne jinej prubeh vykonu
parallel twin DOHC
svádí to k přebleptu: dvouvál / dvoutakt - ale v servisu
Naposledy upravil(a) 666S999 dne úte zář 02, 2008 19:02:04, celkem upraveno 1 x.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: cha chááááá:
666S999 píše:svádí to k přebleptu: dvouvál / dvoutakt - ale v servisu, jasánek že dvouvál 600ccm a 4vál maj jiný zvuk a chod...
Ninja 250R (zelená)