Taky to řeším a asi zajedeme na Helfštýn,je tam setkání um.kovářů "Hefaistos",no a pak se uvidí...Maverick píše:Zítra uvidíme . Ale že je ten konec prázdnin , tak mám výčitky svědomí a rád bych vzal někam FilípkaKua já bych tak jel s vama , ale rodina dostane asi přednost
kde to je? Že by sme taky?marek bělík píše:Taky to řeším a asi zajedeme na Helfštýn,je tam setkání um.kovářů "Hefaistos",no a pak se uvidí...Maverick píše:Zítra uvidíme . Ale že je ten konec prázdnin , tak mám výčitky svědomí a rád bych vzal někam FilípkaKua já bych tak jel s vama , ale rodina dostane asi přednost
Si děláš prdel nebo co?Maverick píše:kde to je? Že by sme taky?marek bělík píše:Taky to řeším a asi zajedeme na Helfštýn,je tam setkání um.kovářů "Hefaistos",no a pak se uvidí...Maverick píše:Zítra uvidíme . Ale že je ten konec prázdnin , tak mám výčitky svědomí a rád bych vzal někam FilípkaKua já bych tak jel s vama , ale rodina dostane asi přednost
ZdrahyZX9R píše:tak nějak se mi to taky moc nelíbilo - žil jsem na dost místech, po republice (vzhledem k tomu že je mrňavá) se pohybuju často a kámoše mám všude. Na moravě jsem kromě směšnýho komolení jazyka nic zase tak fantastickýho nepotkalKankX píše:...bohuzel nepsal o kraji ale o lidech a proto me to uraziMARTY píše: proste se s tim musis kamarade smirit...zlata moravenka...nekterym lidem morava a hlavne ta jizni vyhovuje tak nejak vic....nepsal o lidech ale o kraji...a ja s nim souhalsim![]()
...a basta a nemam ho rad
![]()
Jak říkám, mám tam kamarády (a myslím že velmi dobré kamarády - za kterýma bych vždycky stál), ale kydat kvůli tomu špínu na východní čechy odkud pocházím, nebo na prahu kde zrovna teď žiju mi nepřijde košerNaučit se říkat "tož" a nadávat na "cajzli" mi přišlo vždycky trošku mimo mísu ... asi by jsi měl trochu vážit slova, i v čechách má CKC spoustu členů kteří by se mohli cítit trošku dotčeni....
vsude se najdou dobry ale i spatny lidi... mozna kdyz privru obe oci, bych mohl pripustit ze na Morave bude tech lepsich vic. Nicmene v CKC se snazime, aby byli jen ti lepsi az nejlepsi a kdyz nejsou tak se je snazime predelatBulda píše:ZdrahyZX9R píše:tak nějak se mi to taky moc nelíbilo - žil jsem na dost místech, po republice (vzhledem k tomu že je mrňavá) se pohybuju často a kámoše mám všude. Na moravě jsem kromě směšnýho komolení jazyka nic zase tak fantastickýho nepotkalKankX píše: ...bohuzel nepsal o kraji ale o lidech a proto me to urazi...a basta a nemam ho rad
![]()
Jak říkám, mám tam kamarády (a myslím že velmi dobré kamarády - za kterýma bych vždycky stál), ale kydat kvůli tomu špínu na východní čechy odkud pocházím, nebo na prahu kde zrovna teď žiju mi nepřijde košerNaučit se říkat "tož" a nadávat na "cajzli" mi přišlo vždycky trošku mimo mísu ... asi by jsi měl trochu vážit slova, i v čechách má CKC spoustu členů kteří by se mohli cítit trošku dotčeni....
... Omlouvám se za špatné vyjádření, nejsem schopný rétorik. Tak se to pokusím uvést na správnou míru: Pocházím z města, kde se vyrábějí škodovky (tedyz Čech - a za čecha se i dál považuji, nejsem duší moravák i když to tady miluji) - a právě díky jednoduchým pracovním příležitostem, (teď mám pocit že zase někoho urazím) se do tohoto města sjíždějí nejpodivnější postavy z okolí. Když jsem měl kdykoliv sebezávažnější problém, byl jsem bez povšimnutí "překročen". Na jižní moravě jsem krátce, pouze dva roky, ale zažívám tu pouze opačné jednání. Zatím (klepu na dřevo) mě vždy, když bylo třeba každý nezjištně pomohl - a to se mi nikdy před tím, ani v Mladé Boleslavi a bohužel ani v Praze (jinde jsem karambol ještě neměl) nestalo. Proto jsem (třebas neobratně) vyzvedl Jižní Moravu - je to můj subjektivní pocit, ale musím si za ním stát. V předchozích reakcích to ale Márty dobře pochopil - mluvil jsem o moravě jako místě. Ale i tak trošku i o lidech - vycházím však pouze z osobní zkušenosti - viz výše. Každému koho jsem slovem poškodil se omlouvám. Jinak jak jsem měl čest poznat CKC nežije v územně správních celcích ale na jednom společném plácku, kde se mažou rozdíly...
Tak a teď mě můžete natáhnout na skřipec, upálit nebo já nevím co ještě
Toť vše.
BTW: když po sobě čtu příspěvek - asi si zažádám o kurz slohu...
Snad změníš časem názor a budeš mě mít rádKankX píše:vsude se najdou dobry ale i spatny lidi... mozna kdyz privru obe oci, bych mohl pripustit ze na Morave bude tech lepsich vic. Nicmene v CKC se snazime, aby byli jen ti lepsi az nejlepsi a kdyz nejsou tak se je snazime predelatBulda píše:ZdrahyZX9R píše: tak nějak se mi to taky moc nelíbilo - žil jsem na dost místech, po republice (vzhledem k tomu že je mrňavá) se pohybuju často a kámoše mám všude. Na moravě jsem kromě směšnýho komolení jazyka nic zase tak fantastickýho nepotkal![]()
... Omlouvám se za špatné vyjádření, nejsem schopný rétorik. Tak se to pokusím uvést na správnou míru: Pocházím z města, kde se vyrábějí škodovky (tedyz Čech - a za čecha se i dál považuji, nejsem duší moravák i když to tady miluji) - a právě díky jednoduchým pracovním příležitostem, (teď mám pocit že zase někoho urazím) se do tohoto města sjíždějí nejpodivnější postavy z okolí. Když jsem měl kdykoliv sebezávažnější problém, byl jsem bez povšimnutí "překročen". Na jižní moravě jsem krátce, pouze dva roky, ale zažívám tu pouze opačné jednání. Zatím (klepu na dřevo) mě vždy, když bylo třeba každý nezjištně pomohl - a to se mi nikdy před tím, ani v Mladé Boleslavi a bohužel ani v Praze (jinde jsem karambol ještě neměl) nestalo. Proto jsem (třebas neobratně) vyzvedl Jižní Moravu - je to můj subjektivní pocit, ale musím si za ním stát. V předchozích reakcích to ale Márty dobře pochopil - mluvil jsem o moravě jako místě. Ale i tak trošku i o lidech - vycházím však pouze z osobní zkušenosti - viz výše. Každému koho jsem slovem poškodil se omlouvám. Jinak jak jsem měl čest poznat CKC nežije v územně správních celcích ale na jednom společném plácku, kde se mažou rozdíly...
Tak a teď mě můžete natáhnout na skřipec, upálit nebo já nevím co ještě
Toť vše.
BTW: když po sobě čtu příspěvek - asi si zažádám o kurz slohu...![]()
Netusil jsem ze tady rozpoutam takove peklo...
Díky za přivítáníZdrahyZX9R píše:Vítej v klubu Buldonejspíš jsem byl po ránu trošku protivnej. Každopádně doufám, že tvoje zkušenosti budou lepší i na téhle straně republiky