Motohospoda v Březi u Mikulova

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » sob srp 30, 2008 10:41:32

Ty woe - Zase se hrotí kokotiny :roll: Jak malý děcka :!:

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » sob srp 30, 2008 10:43:37

Maverick píše:Ty woe - Zase se hrotí kokotiny :roll: Jak malý děcka :!:
pro mne je to taky kokotina ale nekoho se to mohlo dotknout...co je pro jednoho bezvyznamne druhy muze citelne prozivat....nesud nebo budes sam souzen :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » sob srp 30, 2008 10:45:54

Zítra uvidíme . Ale že je ten konec prázdnin , tak mám výčitky svědomí a rád bych vzal někam Filípka :? Kua já bych tak jel s vama , ale rodina dostane asi přednost :)

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » sob srp 30, 2008 10:52:09

meve vem jej..vem...od boziho rana a pak muzes s nama :D :D vsak sam uvidis....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Roman - ZX12
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Roman - ZX12 » sob srp 30, 2008 11:09:46

MARTY píše:k tematu...domluvime se tedy zde....prvni cilova stanice bude u trampa.....v kolik tam ????? kdo s kym se domluvime after :wink:
rad se pripojim, muzu od rana :wink:
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)

spit 40
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spit 40 » sob srp 30, 2008 11:18:54

Maverick píše:Zítra uvidíme . Ale že je ten konec prázdnin , tak mám výčitky svědomí a rád bych vzal někam Filípka :? Kua já bych tak jel s vama , ale rodina dostane asi přednost :)
Taky to řeším a asi zajedeme na Helfštýn,je tam setkání um.kovářů "Hefaistos",no a pak se uvidí... :wink:
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » sob srp 30, 2008 11:24:10

marek bělík píše:
Maverick píše:Zítra uvidíme . Ale že je ten konec prázdnin , tak mám výčitky svědomí a rád bych vzal někam Filípka :? Kua já bych tak jel s vama , ale rodina dostane asi přednost :)
Taky to řeším a asi zajedeme na Helfštýn,je tam setkání um.kovářů "Hefaistos",no a pak se uvidí... :wink:
kde to je? Že by sme taky?

spit 40
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spit 40 » sob srp 30, 2008 13:26:40

Maverick píše:
marek bělík píše:
kde to je? Že by sme taky?
Si děláš prdel nebo co? :shock: Z Bystřice cca 20 km 8)
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...

spit 40
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spit 40 » sob srp 30, 2008 13:27:18

Nekecej že jsi tam ještě nebyl :wink:
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...

Bulda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bulda » sob srp 30, 2008 15:13:30

ZdrahyZX9R píše:
KankX píše:
MARTY píše: proste se s tim musis kamarade smirit...zlata moravenka...nekterym lidem morava a hlavne ta jizni vyhovuje tak nejak vic....nepsal o lidech ale o kraji...a ja s nim souhalsim :D :D
...bohuzel nepsal o kraji ale o lidech a proto me to urazi :evil: ...a basta a nemam ho rad :evil:
tak nějak se mi to taky moc nelíbilo - žil jsem na dost místech, po republice (vzhledem k tomu že je mrňavá) se pohybuju často a kámoše mám všude. Na moravě jsem kromě směšnýho komolení jazyka nic zase tak fantastickýho nepotkal :roll:
Jak říkám, mám tam kamarády (a myslím že velmi dobré kamarády - za kterýma bych vždycky stál), ale kydat kvůli tomu špínu na východní čechy odkud pocházím, nebo na prahu kde zrovna teď žiju mi nepřijde košer :roll: Naučit se říkat "tož" a nadávat na "cajzli" mi přišlo vždycky trošku mimo mísu ... asi by jsi měl trochu vážit slova, i v čechách má CKC spoustu členů kteří by se mohli cítit trošku dotčeni.... :idea:

... Omlouvám se za špatné vyjádření, nejsem schopný rétorik. Tak se to pokusím uvést na správnou míru: Pocházím z města, kde se vyrábějí škodovky (tedyz Čech - a za čecha se i dál považuji, nejsem duší moravák i když to tady miluji) - a právě díky jednoduchým pracovním příležitostem, (teď mám pocit že zase někoho urazím :( ) se do tohoto města sjíždějí nejpodivnější postavy z okolí. Když jsem měl kdykoliv sebezávažnější problém, byl jsem bez povšimnutí "překročen". Na jižní moravě jsem krátce, pouze dva roky, ale zažívám tu pouze opačné jednání. Zatím (klepu na dřevo) mě vždy, když bylo třeba každý nezjištně pomohl - a to se mi nikdy před tím, ani v Mladé Boleslavi a bohužel ani v Praze (jinde jsem karambol ještě neměl) nestalo. Proto jsem (třebas neobratně) vyzvedl Jižní Moravu - je to můj subjektivní pocit, ale musím si za ním stát. V předchozích reakcích to ale Márty dobře pochopil - mluvil jsem o moravě jako místě. Ale i tak trošku i o lidech - vycházím však pouze z osobní zkušenosti - viz výše. Každému koho jsem slovem poškodil se omlouvám. Jinak jak jsem měl čest poznat CKC nežije v územně správních celcích ale na jednom společném plácku, kde se mažou rozdíly...

Tak a teď mě můžete natáhnout na skřipec, upálit nebo já nevím co ještě

Toť vše.

BTW: když po sobě čtu příspěvek - asi si zažádám o kurz slohu... :roll:
mobil: 773 554 336
Z750 08 - black

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » sob srp 30, 2008 15:30:53

Bulda píše:
ZdrahyZX9R píše:
KankX píše: ...bohuzel nepsal o kraji ale o lidech a proto me to urazi :evil: ...a basta a nemam ho rad :evil:
tak nějak se mi to taky moc nelíbilo - žil jsem na dost místech, po republice (vzhledem k tomu že je mrňavá) se pohybuju často a kámoše mám všude. Na moravě jsem kromě směšnýho komolení jazyka nic zase tak fantastickýho nepotkal :roll:
Jak říkám, mám tam kamarády (a myslím že velmi dobré kamarády - za kterýma bych vždycky stál), ale kydat kvůli tomu špínu na východní čechy odkud pocházím, nebo na prahu kde zrovna teď žiju mi nepřijde košer :roll: Naučit se říkat "tož" a nadávat na "cajzli" mi přišlo vždycky trošku mimo mísu ... asi by jsi měl trochu vážit slova, i v čechách má CKC spoustu členů kteří by se mohli cítit trošku dotčeni.... :idea:

... Omlouvám se za špatné vyjádření, nejsem schopný rétorik. Tak se to pokusím uvést na správnou míru: Pocházím z města, kde se vyrábějí škodovky (tedyz Čech - a za čecha se i dál považuji, nejsem duší moravák i když to tady miluji) - a právě díky jednoduchým pracovním příležitostem, (teď mám pocit že zase někoho urazím :( ) se do tohoto města sjíždějí nejpodivnější postavy z okolí. Když jsem měl kdykoliv sebezávažnější problém, byl jsem bez povšimnutí "překročen". Na jižní moravě jsem krátce, pouze dva roky, ale zažívám tu pouze opačné jednání. Zatím (klepu na dřevo) mě vždy, když bylo třeba každý nezjištně pomohl - a to se mi nikdy před tím, ani v Mladé Boleslavi a bohužel ani v Praze (jinde jsem karambol ještě neměl) nestalo. Proto jsem (třebas neobratně) vyzvedl Jižní Moravu - je to můj subjektivní pocit, ale musím si za ním stát. V předchozích reakcích to ale Márty dobře pochopil - mluvil jsem o moravě jako místě. Ale i tak trošku i o lidech - vycházím však pouze z osobní zkušenosti - viz výše. Každému koho jsem slovem poškodil se omlouvám. Jinak jak jsem měl čest poznat CKC nežije v územně správních celcích ale na jednom společném plácku, kde se mažou rozdíly...

Toť vše.

vsude se najdou dobry ale i spatny lidi... mozna kdyz privru obe oci, bych mohl pripustit ze na Morave bude tech lepsich vic. Nicmene v CKC se snazime, aby byli jen ti lepsi az nejlepsi a kdyz nejsou tak se je snazime predelat :wink: :lol: Netusil jsem ze tady rozpoutam takove peklo...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » sob srp 30, 2008 15:34:13

Vítej v klubu Buldo :) nejspíš jsem byl po ránu trošku protivnej. Každopádně doufám, že tvoje zkušenosti budou lepší i na téhle straně republiky :D
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Bulda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bulda » sob srp 30, 2008 15:35:37

KankX píše:
Bulda píše:
ZdrahyZX9R píše: tak nějak se mi to taky moc nelíbilo - žil jsem na dost místech, po republice (vzhledem k tomu že je mrňavá) se pohybuju často a kámoše mám všude. Na moravě jsem kromě směšnýho komolení jazyka nic zase tak fantastickýho nepotkal :roll:

Toť vše.

vsude se najdou dobry ale i spatny lidi... mozna kdyz privru obe oci, bych mohl pripustit ze na Morave bude tech lepsich vic. Nicmene v CKC se snazime, aby byli jen ti lepsi az nejlepsi a kdyz nejsou tak se je snazime predelat :wink: :lol: Netusil jsem ze tady rozpoutam takove peklo...
Snad změníš časem názor a budeš mě mít rád :oops: :lol:
Z750 08 - black

Bulda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bulda » sob srp 30, 2008 15:41:41

ZdrahyZX9R píše:Vítej v klubu Buldo :) nejspíš jsem byl po ránu trošku protivnej. Každopádně doufám, že tvoje zkušenosti budou lepší i na téhle straně republiky :D
Díky za přivítání :wink: - nicméně bych byl šťastný, kdybych mohl zkušenosti čerpat z jiných situací, než "pláče" nad zdecimovanou kawičkou. Mlýnky tomu jistě dají dobrou příležitost.
Z750 08 - black

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » sob srp 30, 2008 15:44:04

Řekl bych že ano :D ale je pravda že charakter lidí se nejlíp pozná když je nějaký průser :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Zamčeno