No já myslel že by bylo dobré vyjet v sobotu v těch 11 hodin společně do Strážnice.zaparkovat na jednom velkým fleku. nechat se obdivovat okolostojícími

pak se rozdělit do tří skupinek a vyrazit.to jsem už tady minule psal.pokud bych měl sílu ale více jak 50-ti jezdcům poručit a říct třeba a všichni pojedou zamnou na Trampa.Tak takový vůdce zase nejsu.

Takže spíše ty třetinky.Ale napište však.Jak jsem navrhoval a "určil" dobrovolníky.Tak směr Slovensko a Bratislavská baba.Rychlá rota v čele s Honzou Zedem.Ninjové v čele s Mawerickem do Buchláků a já ze zbytkem světa se pojedem podívat na Lučinu.Důležité je aby si všichni zapamatovali tyto tři členy našeho klubu a v pátek večer se s něma případně domluvili a probrali detaily a informace o plánované vyjížďce.
V tom si sami můžeme pomoct a spoluzorganizovat tu vyjížďku.
Budoucnost patří schopným.
p.s. Jo a v sobotu 30.8. bude ve Strážnici na Československém Rockfestu (jak došli na ten název? žeby se nechali od nás inspirovat?

) hrát mimo jiné APOCALYPTICA.Takže na této akci budou i kámoši co budou hrát na Mlýnkách. Takže se s něma domluvím že na té akci budou hrát jen pro nás.Aby to zbytečně někde nevytrubovali.Kluci muzikanštní. Jo Live and Steel,budou hrát taky na tom Rockfestu.