III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No já myslel že by bylo dobré vyjet v sobotu v těch 11 hodin společně do Strážnice.zaparkovat na jednom velkým fleku. nechat se obdivovat okolostojícími pak se rozdělit do tří skupinek a vyrazit.to jsem už tady minule psal.pokud bych měl sílu ale více jak 50-ti jezdcům poručit a říct třeba a všichni pojedou zamnou na Trampa.Tak takový vůdce zase nejsu. Takže spíše ty třetinky.Ale napište však.Jak jsem navrhoval a "určil" dobrovolníky.Tak směr Slovensko a Bratislavská baba.Rychlá rota v čele s Honzou Zedem.Ninjové v čele s Mawerickem do Buchláků a já ze zbytkem světa se pojedem podívat na Lučinu.Důležité je aby si všichni zapamatovali tyto tři členy našeho klubu a v pátek večer se s něma případně domluvili a probrali detaily a informace o plánované vyjížďce.
V tom si sami můžeme pomoct a spoluzorganizovat tu vyjížďku.
Budoucnost patří schopným.
p.s. Jo a v sobotu 30.8. bude ve Strážnici na Československém Rockfestu (jak došli na ten název? žeby se nechali od nás inspirovat? ) hrát mimo jiné APOCALYPTICA.Takže na této akci budou i kámoši co budou hrát na Mlýnkách. Takže se s něma domluvím že na té akci budou hrát jen pro nás.Aby to zbytečně někde nevytrubovali.Kluci muzikanštní. Jo Live and Steel,budou hrát taky na tom Rockfestu.
V tom si sami můžeme pomoct a spoluzorganizovat tu vyjížďku.
Budoucnost patří schopným.
p.s. Jo a v sobotu 30.8. bude ve Strážnici na Československém Rockfestu (jak došli na ten název? žeby se nechali od nás inspirovat? ) hrát mimo jiné APOCALYPTICA.Takže na této akci budou i kámoši co budou hrát na Mlýnkách. Takže se s něma domluvím že na té akci budou hrát jen pro nás.Aby to zbytečně někde nevytrubovali.Kluci muzikanštní. Jo Live and Steel,budou hrát taky na tom Rockfestu.
Naposledy upravil(a) Lech dne úte srp 26, 2008 21:40:43, celkem upraveno 2 x.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
To já bych spíš za ty penízky za striptýz nebo ohňostroj dal porci Kačeny, myslím že Marty bude se mnou souhlasit...Ohňostroj trvá 15 minut, stryptýz asi 20, ale kačena ta v žaludku vydrží.... Nebo nějaké steaky na lávovém kameni, sakra mám hlad....Honza-Zed píše:Znechutit ti to urcite nechci, to v zadnem pripade... Spis, aby se to drzelo stale v nejakych mezich a neprerostlo to... Ja vim, ze to mas ohlidane, ale nikdy nerikej nikdy...Lech píše:Jo tak mám takový pocit jak asi Maverick. se pořád stresujete.Však je to jakoby soukromá akce a právě že je to mimo město a nějaký veřejný kemp.
Takže dalo by se říct že jsme uzavřená společnost.Nechápu kdo by tam měl dojít z civilistů-nemotorkářů.
Budou hrát na té terase z boku.Tam co hraje někdy nějaká counntry kapela.Malej plácek.Se tam vleze pár posluchačů...
Komu se to nebude líbit tak příští rok nedojede.Může si přece vybrat z dalších srazíků pro třicet lidí.Mi to chcete znechutit nebo co.
Kapely mi nevadi, spis ten striptyz... Misto tohoto, bych udelal za vylozeny naklad, pulnocni ohnostroj...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
další sponzor
Jako další sponzor který věnuje dárky do tomboly je společnost MODESPORT sro která má stránky na : http://www.dykeno.cz/
Tímto jí děkuji a uvedu i na první stránku tohoto fora.
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: další sponzor
No tak super!Lech píše:Jako další sponzor který věnuje dárky do tomboly je společnost MODESPORT sro která má stránky na : http://www.dykeno.cz/
...a že jsem tak smělý...na co se od nich můžeme v tombole těšit už se ví?
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
do tomboly
Jo,tak je to menší letní ledviňák značky BUSE,dvě kukly Dykeno a několik průpisek reklamních.
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Luigi
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to možná nebezpečné, ale když tam nebude nikdo dělat blbosti a pojede se normálně tak by to mohlo byt super. Pomalé to třeba jet, ale ten dobrý pocit, když před sebou vidíš tlupu motorek a ten řev tak ten je nenahraditelný. A udělali bysme určitě hodně parády, k Trampovi by se jelo ve skupině a odjíždět by se mohlo třeba jednotlivě a rychleji. A ani by se nemuselo k Trampovi, prostě jenom tak někam se podívat, de o ten dobrý pocit ne? Tak jestli s tím nesouhlasíte, tak neva byl to jenom nápad.Maverick píše:To by myslím nebyl nejšťastnější nápad i z hlediska bezpečnosti - nemám rád skupiny motorek 30 a více - je to nebezpečné a hlavně pomaléLuigi píše:Hej to by bylo luxusní kdybysme všichni udělali vyjížďku k Trampovi, já si myslím že to by stálo za zorganizování ne?
Kdo neměl Kawu neni chlap =)......bejvávalo ZXR 400 - 99