tak pridam zase neco noveho... protoze uz pres mesic cekam na servis ZRX a nemuzu doma sedet jak pecka, provetram sem tam Zetko.
Cim dele na nem jezdim tim vice se s nim zzivam. Mam jeden vtipny ale dulezity poznatek, pri nasedani se mi v me pevne kombi hodne spatne prehazuje noha pres sedlo, skoro pokazde si kopnu do podsedlaku, tak nevim jestli je to tim ze je ta prdel tak vysoko, nebo tim ze to je ta moje polamana noha

Vcelku uz jsem si zvykl i na tu strikacku, kterou jsem po presednuti z Rexe fakt nemel moc rad. Ted jeste neco k brzdam, ty brzdy jsou fakt neskutecny, brzdi silene a nastup je brutalni a to tak brutalni ze kdyz se snazim zajet dobry cas u nas v zatackach, tak tu brzdu na konci rovinek nedokazu spravne davkovat a tak pred zatackou mam vzdy mensi rychlost nez bych chtel, proste se s tim zatim nemuzu nejak vyrovnat. S pneumatikama Dunlop Quailifier ktere jsou tam z vyroby nejsem tak spokojen jako jsem byl kdyz jsem si je koupil na Rexe. Obcas mam na nich divny pocit. Zvlastni je ze treba ta zadni ma uplne jine zaobleni nez jak jsem mel na Rexovi, vsichni co si tu zadni prohlizeli tak mysleli ze je to minimalne 200ka nebo neco jeste sirsiho, je proste neskutecne siroka a rozplacla

Ted tam budu davat nove pneu Dunlop RoadSmart, tak jsem na to zvedavej.
Pak mam jeste jeden zvlastni poznatek, na Rexovi at jsem mel jakoukoli naladu nebo jsem byl unaven, tak se mi jezdilo stale stejne dobre. Na Z1000 to neplati, tam kdyz se necitim uplne fit, tak na nem divne vlaju a nedokazu poradne projet zatacku, zato kdyz jsem plny energie tak to zmizi a jezdi se mi super az do kraje pneumatik. Je to fakt zvlastni na jinem motocyklu jsem nic podobneho nepozoroval.
No a posledni poznatek, z jizd do toho naseho Mikulovskeho vrchu jsem nabyl dojmu, ze ty utazene zatacky se mi jedou hur jak na Rexovi a naopak ty rychle se mi jedou lip na Z1000
A jeste neco ke spotrebe

...ja vim ze to nemerite, ze jezdite at to zere co to zere, ale musim to sem napsat. Minuly tyden pri jizde s Cowboycolem jsem na nadrz najel 340km, dojel domu a pak pro jistotu dolil z kanystru. Zda se mi to jako docela slusnej dojezd

...ale poslednich 5km pred domovem se mi pekne svirala prdel, jak pujdu domu pesky