Veronica20 píše:...
Ja su hrozne prase, ja zkousel co to da kolem tech 400km...ale taky sem se krotil.
Prvnich 200km sem se snazil to drzet kolem tech 4-5ti tisic. potom sem klouzal bezne 5-7 tisic az do 600km. Od 600km sem tomu daval do 8-9ti.
Tedka to pude konecne na prvni technickou. Ja za to uvalil uplne vsechny prachy jak sem si ji porizoval a prakticky mi nezbylo nic moc na benal abych si zalital.

Takze jak jsem ji zajel mi teprve reknou.
Kazdopadne az tak moc bych se toho nebal. Bezne plati, ze i kdyz je sice doporuceno tolik a tolik, tak kdyz tomu obcas trosku pritnes (tim nemyslim ze sklouznes do cervene), ze ti ten motor nebude do budoucna lenivet pri nahlem zrychlovani.
A zadny strach bych z toho nemel. Neni to stara 10x spadnuta Jawka, ktera by se mela sypat. Melo by to neco vydrzet.
Jde fakt o to, aby si nejela hned na zacatku delsi dobu ve vyssich otackach, tot fse. Proto kazdy rika "radit, radit a zase radit".
Za dalsi, ses lehucka, takze se to moto chova zase trosicku jinak. Jen bych hned z kraje asi nedoporucoval jezdit ve dvou...potrebovalo by to pro jizdu vyssi otacky, to je jasne.

Manual jsou jen doporucene hodnoty. A ty jsou vzdycky trosku predimenzovane, protoze vyrobci vi, ze s tim lidi odrbou a nebudou dodrzovat manual. To je klasicka lidskost.