Výfuk AKRAPOVIC
- Wildo
- Kontaktovat uživatele:
Výfuk AKRAPOVIC
Vie mi niekto poradiť kde by sa dal kúpiť za nejakú SUPER CENU nový AKRAPOVIC /koncovka, bez zvodov/ ? Všetkým radcom už teraz ďakujem.
kawaosa
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výfuk AKRAPOVIC
Jistojistě nevím,kde se dá sehnat Akrap za super cenu,ještě když si ani nenapsal typ,na co to sháníš,ale pokud chceš měnit jen koncovku,bude to mít téměř stejný efekt jako když tam dáš koncovku od kteréhokoliv z profláklnutých výrobců...micron,laser,rp,ixil,slk,sharon,atd...a cena bude u některých o dost jinde směrem dolů...
- Wildo
- Kontaktovat uživatele:
Výfuk AKRAPOVIC
Ahoj. Ja som tak trochu zámerne nepísal na akú motorku. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. No a nakoniec k tej Kawe. Mám Z 750/2007. Tak ako by si mi poradil teraz ?
Ahoj. Wildo z BB
Ahoj. Wildo z BB
kawaosa
- Wildo
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Ja som tak trochu zámerne nepísal na akú motorku. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. No a nakoniec k tej Kawe. Mám Z 750/2007. Tak ako by si mi poradil teraz ?
Ahoj. Wildo z BB
Ahoj. Wildo z BB
volkswagen píše:Na aků motorku?
a jenom koncovku nebo celou soustavu?
kawaosa
no hele jak uz tu bylo jinde receno koncovkou vykon nenazenes. Je to hlavne o zvuku a designu... vlastnosti jsou plus minus podobny a zbytek je spis o kvalite zpracovani. na Z750 se tady objevil krasnej ladak od RP. Kdyz trosku pohledas, urcite ho najdes. Akrapovice jsou opravdu kvalita, ale urcite ne za rozumnou cenu.
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Má ho Daniel Zimulák na svým krááásným Zedovi...Elvis. píše:...na Z750 se tady objevil krasnej ladak od RP. Kdyz trosku pohledas, urcite ho najdes. Akrapovice jsou opravdu kvalita, ale urcite ne za rozumnou cenu.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Wildo
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. Firmu RP vôbec nepoznám. Posal by si mi ich stránku ? Ďakujem.
Ahoj. Wildo z BB
Ahoj. Wildo z BB
Elvis. píše:no hele jak uz tu bylo jinde receno koncovkou vykon nenazenes. Je to hlavne o zvuku a designu... vlastnosti jsou plus minus podobny a zbytek je spis o kvalite zpracovani. na Z750 se tady objevil krasnej ladak od RP. Kdyz trosku pohledas, urcite ho najdes. Akrapovice jsou opravdu kvalita, ale urcite ne za rozumnou cenu.
kawaosa
- Wildo
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem za adresu.
Máš nejké osobné skúsenosti s týmto výrobcom ? S výkomom je to ako, zostáva rovnaký alebo je to o niečo lepšie ? Čo spotreba ? Aký je zvuk tenší alebo hrubší ?
Máš nejké osobné skúsenosti s týmto výrobcom ? S výkomom je to ako, zostáva rovnaký alebo je to o niečo lepšie ? Čo spotreba ? Aký je zvuk tenší alebo hrubší ?
Ladis píše:Wildo píše:Firmu RP vôbec nepoznám. Posal by si mi ich stránku ? Ďakujem.
Ahoj. Wildo z BBRP Tuning
kawaosa
Výkon u koncovky neřeš - samotná koncovka neudělá nic, kromě toho, že ti rozhází výkonovou křivku naladěnou výrobcem. Motorka by po výměně koncovky měla jít na brzdu a tam by se měla doladit - potom by jsi mohl uvažovat o nějakém nárůstu výkonu.
RP je značka která se na trhu chytla a mají dnes už velice slušné místo na světovém trhu - jsou vidět na světových závodech od krosu až po superbiky
Myslím, že za rozumné peníze od nich dostaneš slušnou kvalitu. Na koně bez brzdy a poladění motoru zapomeň 
RP je značka která se na trhu chytla a mají dnes už velice slušné místo na světovém trhu - jsou vidět na světových závodech od krosu až po superbiky

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mel bych te hlavne upozornit, ze mozna nazene ve finale 3 koniky u cervenoho policka otackomeru, ale je u nej velky propad vykonu v nizkejch otackach... tedy aspon myslim ze ma Z750 2007 (Z1000 2007 ji ma na 100%) v originalnim vyfuku priveru a zadna firma co vyrabi ladaky ji tam nedava, takze to pak v nizkych otackach nejede a budes to muset porad "tocit" aby to neco delaloWildo píše:Ahoj. Ja som tak trochu zámerne nepísal na akú motorku. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. No a nakoniec k tej Kawe. Mám Z 750/2007. Tak ako by si mi poradil teraz ?
Ahoj. Wildo z BB

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Wildo
- Kontaktovat uživatele:
Asi budem o výmene koncovky riadne rozmýšľať. No čas ukáže. Ja som nejako zvuk nechcel meniť, išlo mi skôr o dizajn a výkon. Nemusím to počuť tak, že to reve, z toho som už vyrástol. A ak si mám narobiť problémy s rozhádzaním výkonu tak to asi tiež nemusím. Ale patrí sa mi poďakovať za rady.
cawww. W.
cawww. W.
ZdrahyZX9R píše:Výkon u koncovky neřeš - samotná koncovka neudělá nic, kromě toho, že ti rozhází výkonovou křivku naladěnou výrobcem. Motorka by po výměně koncovky měla jít na brzdu a tam by se měla doladit - potom by jsi mohl uvažovat o nějakém nárůstu výkonu.
RP je značka která se na trhu chytla a mají dnes už velice slušné místo na světovém trhu - jsou vidět na světových závodech od krosu až po superbikyMyslím, že za rozumné peníze od nich dostaneš slušnou kvalitu. Na koně bez brzdy a poladění motoru zapomeň
kawaosa
- Wildo
- Kontaktovat uživatele:
Asi budem o výmene koncovky riadne rozmýšľať. No čas ukáže. Ja som nejako zvuk nechcel meniť, išlo mi skôr o dizajn a výkon. Nemusím to počuť tak, že to reve, z toho som už vyrástol. A ak si mám narobiť problémy s rozhádzaním výkonu tak to asi tiež nemusím. Ale patrí sa mi poďakovať za rady.
cawww. W.
cawww. W.
KankX píše:Mel bych te hlavne upozornit, ze mozna nazene ve finale 3 koniky u cervenoho policka otackomeru, ale je u nej velky propad vykonu v nizkejch otackach... tedy aspon myslim ze ma Z750 2007 (Z1000 2007 ji ma na 100%) v originalnim vyfuku priveru a zadna firma co vyrabi ladaky ji tam nedava, takze to pak v nizkych otackach nejede a budes to muset porad "tocit" aby to neco delaloWildo píše:Ahoj. Ja som tak trochu zámerne nepísal na akú motorku. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. No a nakoniec k tej Kawe. Mám Z 750/2007. Tak ako by si mi poradil teraz ?
Ahoj. Wildo z BBJinak tem namalovanejm grafum co uvadej na jejich strankach moc never, uz bylo mraky testu a srovnani ladenych vyfuku a vetsinou to dopadlo tak ze vykon byl o kousek nizsi jak s originalem a u nekterych vyrobcu ac uvadeli zvyseni vykonu, doslo po zmereni na brzde k dost velkemu snizeni vykonu... takze jak pise Elvis. je to spis jen o zvuku a jeste tak akorat muze zmenit krivku rustu vykonu v ruznych otackach, takze to muze jet ve finale "jinak" jak s originalem
kawaosa
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Nechci být za rýpala, ale myslím, že každému stačí přečíst si Zprávu jednou ne 2 až 3x. Jen pro příštěWildo píše:Asi budem o výmene koncovky riadne rozmýšľať. No čas ukáže. Ja som nejako zvuk nechcel meniť, išlo mi skôr o dizajn a výkon. Nemusím to počuť tak, že to reve, z toho som už vyrástol. A ak si mám narobiť problémy s rozhádzaním výkonu tak to asi tiež nemusím. Ale patrí sa mi poďakovať za rady.
cawww. W.
KankX píše:Mel bych te hlavne upozornit, ze mozna nazene ve finale 3 koniky u cervenoho policka otackomeru, ale je u nej velky propad vykonu v nizkejch otackach... tedy aspon myslim ze ma Z750 2007 (Z1000 2007 ji ma na 100%) v originalnim vyfuku priveru a zadna firma co vyrabi ladaky ji tam nedava, takze to pak v nizkych otackach nejede a budes to muset porad "tocit" aby to neco delaloWildo píše:Ahoj. Ja som tak trochu zámerne nepísal na akú motorku. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. No a nakoniec k tej Kawe. Mám Z 750/2007. Tak ako by si mi poradil teraz ?
Ahoj. Wildo z BBJinak tem namalovanejm grafum co uvadej na jejich strankach moc never, uz bylo mraky testu a srovnani ladenych vyfuku a vetsinou to dopadlo tak ze vykon byl o kousek nizsi jak s originalem a u nekterych vyrobcu ac uvadeli zvyseni vykonu, doslo po zmereni na brzde k dost velkemu snizeni vykonu... takze jak pise Elvis. je to spis jen o zvuku a jeste tak akorat muze zmenit krivku rustu vykonu v ruznych otackach, takze to muze jet ve finale "jinak" jak s originalem

ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41