Výfuk AKRAPOVIC

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
Wildo
Kontaktovat uživatele:

Výfuk AKRAPOVIC

Příspěvek od Wildo » čtv srp 07, 2008 23:20:35

Vie mi niekto poradiť kde by sa dal kúpiť za nejakú SUPER CENU nový AKRAPOVIC /koncovka, bez zvodov/ ? Všetkým radcom už teraz ďakujem.
kawaosa

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » pát srp 08, 2008 08:12:39

Na aků motorku?

a jenom koncovku nebo celou soustavu?
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Re: Výfuk AKRAPOVIC

Příspěvek od MiMoZa » pát srp 08, 2008 08:24:11

Jistojistě nevím,kde se dá sehnat Akrap za super cenu,ještě když si ani nenapsal typ,na co to sháníš,ale pokud chceš měnit jen koncovku,bude to mít téměř stejný efekt jako když tam dáš koncovku od kteréhokoliv z profláklnutých výrobců...micron,laser,rp,ixil,slk,sharon,atd...a cena bude u některých o dost jinde směrem dolů...

Wildo
Kontaktovat uživatele:

Výfuk AKRAPOVIC

Příspěvek od Wildo » pát srp 08, 2008 08:42:37

Ahoj. Ja som tak trochu zámerne nepísal na akú motorku. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. No a nakoniec k tej Kawe. Mám Z 750/2007. Tak ako by si mi poradil teraz ?

Ahoj. Wildo z BB
kawaosa

Wildo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wildo » pát srp 08, 2008 08:44:36

Ahoj. Ja som tak trochu zámerne nepísal na akú motorku. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. No a nakoniec k tej Kawe. Mám Z 750/2007. Tak ako by si mi poradil teraz ?

Ahoj. Wildo z BB

volkswagen píše:Na aků motorku?

a jenom koncovku nebo celou soustavu?
kawaosa

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » pát srp 08, 2008 09:09:57

no hele jak uz tu bylo jinde receno koncovkou vykon nenazenes. Je to hlavne o zvuku a designu... vlastnosti jsou plus minus podobny a zbytek je spis o kvalite zpracovani. na Z750 se tady objevil krasnej ladak od RP. Kdyz trosku pohledas, urcite ho najdes. Akrapovice jsou opravdu kvalita, ale urcite ne za rozumnou cenu.
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pát srp 08, 2008 09:17:57

Elvis. píše:...na Z750 se tady objevil krasnej ladak od RP. Kdyz trosku pohledas, urcite ho najdes. Akrapovice jsou opravdu kvalita, ale urcite ne za rozumnou cenu.
Má ho Daniel Zimulák na svým krááásným Zedovi... ;)
:arrow: ZDE
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Wildo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wildo » pát srp 08, 2008 09:19:59

Ahoj. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. Firmu RP vôbec nepoznám. Posal by si mi ich stránku ? Ďakujem.

Ahoj. Wildo z BB

Elvis. píše:no hele jak uz tu bylo jinde receno koncovkou vykon nenazenes. Je to hlavne o zvuku a designu... vlastnosti jsou plus minus podobny a zbytek je spis o kvalite zpracovani. na Z750 se tady objevil krasnej ladak od RP. Kdyz trosku pohledas, urcite ho najdes. Akrapovice jsou opravdu kvalita, ale urcite ne za rozumnou cenu.
kawaosa

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pát srp 08, 2008 09:25:07

Wildo píše:Firmu RP vôbec nepoznám. Posal by si mi ich stránku ? Ďakujem.

Ahoj. Wildo z BB
:arrow: RP Tuning
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Wildo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wildo » pát srp 08, 2008 09:33:24

Ďakujem za adresu.

Máš nejké osobné skúsenosti s týmto výrobcom ? S výkomom je to ako, zostáva rovnaký alebo je to o niečo lepšie ? Čo spotreba ? Aký je zvuk tenší alebo hrubší ?

Ladis píše:
Wildo píše:Firmu RP vôbec nepoznám. Posal by si mi ich stránku ? Ďakujem.

Ahoj. Wildo z BB
:arrow: RP Tuning
kawaosa

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát srp 08, 2008 09:37:24

Výkon u koncovky neřeš - samotná koncovka neudělá nic, kromě toho, že ti rozhází výkonovou křivku naladěnou výrobcem. Motorka by po výměně koncovky měla jít na brzdu a tam by se měla doladit - potom by jsi mohl uvažovat o nějakém nárůstu výkonu.
RP je značka která se na trhu chytla a mají dnes už velice slušné místo na světovém trhu - jsou vidět na světových závodech od krosu až po superbiky :wink: Myslím, že za rozumné peníze od nich dostaneš slušnou kvalitu. Na koně bez brzdy a poladění motoru zapomeň :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát srp 08, 2008 09:38:14

Wildo píše:Ahoj. Ja som tak trochu zámerne nepísal na akú motorku. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. No a nakoniec k tej Kawe. Mám Z 750/2007. Tak ako by si mi poradil teraz ?

Ahoj. Wildo z BB
Mel bych te hlavne upozornit, ze mozna nazene ve finale 3 koniky u cervenoho policka otackomeru, ale je u nej velky propad vykonu v nizkejch otackach... tedy aspon myslim ze ma Z750 2007 (Z1000 2007 ji ma na 100%) v originalnim vyfuku priveru a zadna firma co vyrabi ladaky ji tam nedava, takze to pak v nizkych otackach nejede a budes to muset porad "tocit" aby to neco delalo :-( Jinak tem namalovanejm grafum co uvadej na jejich strankach moc never, uz bylo mraky testu a srovnani ladenych vyfuku a vetsinou to dopadlo tak ze vykon byl o kousek nizsi jak s originalem a u nekterych vyrobcu ac uvadeli zvyseni vykonu, doslo po zmereni na brzde k dost velkemu snizeni vykonu... takze jak pise Elvis. je to spis jen o zvuku a jeste tak akorat muze zmenit krivku rustu vykonu v ruznych otackach, takze to muze jet ve finale "jinak" jak s originalem ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Wildo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wildo » pát srp 08, 2008 10:31:02

Asi budem o výmene koncovky riadne rozmýšľať. No čas ukáže. Ja som nejako zvuk nechcel meniť, išlo mi skôr o dizajn a výkon. Nemusím to počuť tak, že to reve, z toho som už vyrástol. A ak si mám narobiť problémy s rozhádzaním výkonu tak to asi tiež nemusím. Ale patrí sa mi poďakovať za rady.
cawww. W.

ZdrahyZX9R píše:Výkon u koncovky neřeš - samotná koncovka neudělá nic, kromě toho, že ti rozhází výkonovou křivku naladěnou výrobcem. Motorka by po výměně koncovky měla jít na brzdu a tam by se měla doladit - potom by jsi mohl uvažovat o nějakém nárůstu výkonu.
RP je značka která se na trhu chytla a mají dnes už velice slušné místo na světovém trhu - jsou vidět na světových závodech od krosu až po superbiky :wink: Myslím, že za rozumné peníze od nich dostaneš slušnou kvalitu. Na koně bez brzdy a poladění motoru zapomeň :wink:
kawaosa

Wildo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wildo » pát srp 08, 2008 10:32:01

Asi budem o výmene koncovky riadne rozmýšľať. No čas ukáže. Ja som nejako zvuk nechcel meniť, išlo mi skôr o dizajn a výkon. Nemusím to počuť tak, že to reve, z toho som už vyrástol. A ak si mám narobiť problémy s rozhádzaním výkonu tak to asi tiež nemusím. Ale patrí sa mi poďakovať za rady.
cawww. W.

KankX píše:
Wildo píše:Ahoj. Ja som tak trochu zámerne nepísal na akú motorku. Prečo Akrapovič a nie inú koncovku ? Preštudoval som /iba na nete/ nejakých výrobcov výfukových koncoviek a práve u Akrapoviča mi to vychádza nielen na dobrý zvuk, dizajn, čo samozrejme dokážu aj iné koncovky iných výrobcov ale tu sa jedná aj o zvýšenie výkonu o 3,8 HP. Aspoň tak píšu v parametroch onej koncovky. Možno je to blud, reklamný ťah na bránu, ale nemal som z čoho iného vychádzať iba z prospektov. Určite skúsenosti sú iné. Tie v tomto smere nemám. No a nakoniec k tej Kawe. Mám Z 750/2007. Tak ako by si mi poradil teraz ?

Ahoj. Wildo z BB
Mel bych te hlavne upozornit, ze mozna nazene ve finale 3 koniky u cervenoho policka otackomeru, ale je u nej velky propad vykonu v nizkejch otackach... tedy aspon myslim ze ma Z750 2007 (Z1000 2007 ji ma na 100%) v originalnim vyfuku priveru a zadna firma co vyrabi ladaky ji tam nedava, takze to pak v nizkych otackach nejede a budes to muset porad "tocit" aby to neco delalo :-( Jinak tem namalovanejm grafum co uvadej na jejich strankach moc never, uz bylo mraky testu a srovnani ladenych vyfuku a vetsinou to dopadlo tak ze vykon byl o kousek nizsi jak s originalem a u nekterych vyrobcu ac uvadeli zvyseni vykonu, doslo po zmereni na brzde k dost velkemu snizeni vykonu... takze jak pise Elvis. je to spis jen o zvuku a jeste tak akorat muze zmenit krivku rustu vykonu v ruznych otackach, takze to muze jet ve finale "jinak" jak s originalem ;-)
kawaosa

BOB
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOB » pát srp 08, 2008 13:42:17

Wildo píše:Asi budem o výmene koncovky riadne rozmýšľať. No čas ukáže. Ja som nejako zvuk nechcel meniť, išlo mi skôr o dizajn a výkon. Nemusím to počuť tak, že to reve, z toho som už vyrástol. A ak si mám narobiť problémy s rozhádzaním výkonu tak to asi tiež nemusím. Ale patrí sa mi poďakovať za rady.
cawww. W.

KankX píše:

Ahoj. Wildo z BB
Nechci být za rýpala, ale myslím, že každému stačí přečíst si Zprávu jednou ne 2 až 3x. Jen pro příště :)
ZX-9R 2002
CKC #41 :)

Odpovědět