...kdyz tam kazdej jezdi v protismeru a to stoji za ...milos ZX9R píše:misak39 píše:milos ZX9R píše: dik Helca, som rad ze sa vam pacilo![]()
az na ten problem s Misakovim spanim, kt. ste tak promptne riesili myslim vy![]()
Jj, to jsme vyřešili snadnoJestlipak se Miloši někde objevíš? Co třeba takhle Mlejny?
pekne citanie, len skoda ze ste trafili pocasim asi najhorsi tyzden v roku, pred tym aj teraz je fajn teplo
Misaku - tento rok to asi nevyda aj ked by som vas rad videl
v piatok letim domov a o dva tyzdne sa s rodinou stahujeme sem do UK, takze asi az buduci rok
tento rok brazdim UK hore-dolu kolko sa da![]()
alebo sa stavte tuto, urobime najaky srazek..... uz ked som vas vytiahol na Dedinky tak nejaky Box Hill nemoze byt problem![]()
Slovensko - typy
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- milos ZX9R
- Easy rider

milos ZX9R píše:misak39 píše:milos ZX9R píše: dik Helca, som rad ze sa vam pacilo![]()
az na ten problem s Misakovim spanim, kt. ste tak promptne riesili myslim vy![]()
Jj, to jsme vyřešili snadnoJestlipak se Miloši někde objevíš? Co třeba takhle Mlejny?
pekne citanie, len skoda ze ste trafili pocasim asi najhorsi tyzden v roku, pred tym aj teraz je fajn teplo
v piatok letim domov a o dva tyzdne sa s rodinou stahujeme sem do UK, takze asi az buduci rok
tento rok brazdim UK hore-dolu kolko sa da![]()
alebo sa stavte tuto, urobime najaky srazek..... uz ked som vas vytiahol na Dedinky tak nejaky Box Hill nemoze byt problem![]()
tgeraz ma napadlo, co tak sever Francuzska, kamosov foter ma tam niekde chatu, mozno by bola na taky dejchanek vhodna a dostupna
ja to budem mat cez vodu ( kanal) a vy cez Nemecko ( tiez kanal
a mozme spoznavat Omaha Beach a dalsie piesky......
..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!
[
tento rok brazdim UK hore-dolu kolko sa da
alebo sa stavte tuto, urobime najaky srazek..... uz ked som vas vytiahol na Dedinky tak nejaky Box Hill nemoze byt problem
[/quote]
tgeraz ma napadlo, co tak sever Francuzska, kamosov foter ma tam niekde chatu, mozno by bola na taky dejchanek vhodna a dostupna
) tak to mame priblizne rovnako
[/quote]
Škoda škoda, ale s těma Francouzema to zní zajímavě
tento rok brazdim UK hore-dolu kolko sa da
alebo sa stavte tuto, urobime najaky srazek..... uz ked som vas vytiahol na Dedinky tak nejaky Box Hill nemoze byt problem
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- milos ZX9R
- Easy rider

[/quote]
[/quote]
tak som sa trosku opytal dotycneho...
nie je to Normandia ale juh Francuzska v okoli Toulouse, co je sice kapanek dalej
- pri spanielskych harniciach - ale podla borca je to samo nebo pre vsetkych bikerov, super cesty, priroda, jedlo a chlast - hned vedla je oblast Bordeaux
z chaty sa vyklula mala farma
co by zasa mohlo poskytnut nerusene motoradovanky dostatocne daleko od civilizacie
toz, az bude zaujem o rok o takomto case, kedze to chce asi dlhsiu dobu na pripravu a cas na pobyt....
sorry za OT, ale nechce sa mi teraz zakladat temu specialne na to ..... a zas by som ju zle zaradil

tak som sa trosku opytal dotycneho...
nie je to Normandia ale juh Francuzska v okoli Toulouse, co je sice kapanek dalej
z chaty sa vyklula mala farma
toz, az bude zaujem o rok o takomto case, kedze to chce asi dlhsiu dobu na pripravu a cas na pobyt....
sorry za OT, ale nechce sa mi teraz zakladat temu specialne na to ..... a zas by som ju zle zaradil
..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!