Slovensko - typy

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Slovensko - typy

Příspěvek od MMKS » pát črc 11, 2008 20:46:58

Chystáme se na dovču na Slovensko. Máme to za humnama a přitom to neznáme a už se moc těšíme. Můžete mi prosím dát nějaké typy na pěkné trasy, kempy,priváty (místa, ceny, vybavení) atd. popřípadě další rady?
Chceme jet tak na 4 dny a čekáme že najedeme tak kolem 300Km denně, no prostě to brát v pohodě. Chceme (aspoń já) spíš sedět v sedle a kochat se jízdou a za jízdy, nějaké chození po hradech nemusím a taky nechci kvůli strachu o bagáž a oblečení. Minule jsem to provozovali celý den v sedle, v půlce někde zastávka na koupání a oddech a večer někde v kempu vykoupat a zachlastat. Tak asi tak bych si to představoval i teď. Nejlíp nějaké kempy, kde valí i ve všední den (večer) zábava a není to jen o tom přespat a druhý den pryč.
Díky za typy.
ZX-12R naked

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

termál:

Příspěvek od 666S999 » pát črc 11, 2008 21:53:15

http://www.besenova.sk/kup_sv.html
pěkné cesty, ubytko všech kategorií, jako průjezdní bod, i denní zastávka dobré! Byli jsme tam a líbilo se!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » sob črc 12, 2008 11:24:21

Bešeňová je luxusní, takže drahá, ale určo se stav vykoupat, vše tam zamkneš do skříňky
dobrý ubytko je kemp i Liptovské Mary, někde je tu celé forum o Slovensku
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » sob črc 12, 2008 17:41:15

Já a Fanuš se chystáme na Slovensko, ale ještě nevíme kdy :)
Buell xb12r
CKC#160

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » sob črc 12, 2008 19:45:05

Slovensko je male, chybeji tam silnice a kdyby tam nemeli ty Tatry tak uz me tam neuvidi... jo a maj to tam uz mooooc pekne predrazeny :-( Kochaci silnicky jsou v dezolatnim stavu s hromadami kameni. Snad jen proflakle trasy plne aut maji povrch sjizdny i pro motocykly... tak asi tak nejak, tento tyden jsem tam nalital par stovek KM (Zilina, Liptovsky Mikulas, Poprad, Spis, Roznava). Jedina vyhoda Slovenska je, ze tam kazdy muze jezdit jako prase (teda on tam taky kazdej jezdi jako prase - v obci auta tak cca 100km/h a mimo tak 150km/h) maji nedostatek policajtu a podlo toho to tam taky vypada. Jo a nezapomente se podivat pod Spissky hrad z druhe strany, je tam uzasne cerno a husto... jen pozor je jich opravdu moc a na motorce neujedes :evil:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » pon črc 14, 2008 00:24:08

No tak tohle zni jako reklama na dovolenou na Slovensku... :lol: :lol: :lol:
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

prověřené tipy

Příspěvek od Ladis » pon črc 14, 2008 09:28:51

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pon črc 14, 2008 10:48:31

známí jsou teď na Oravské přehradě a jsou nadšený, ceny prý super, příroda pěkná
Jana ZX6R 05
*62* CKC

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon črc 14, 2008 12:11:07

Jana Kawa píše:známí jsou teď na Oravské přehradě a jsou nadšený, ceny prý super, příroda pěkná
tak to bych chtel videt :-) ...jestli nekomu pripada vyhodne poledni menu v hospode za 140,- a vic vyhodne, pak je tam levne, pokud nekomu pripada parkovne pro moto na jakemkoli parkovisti za 100,- a vice vyhodne, pak je tam levne, pokud nekomu pripada litr benzinu za 42,- (cca 35,- na nase, ve Slovinsku benzin vychazel na cca 29,- na nase) vyhodny, pak je tam levne... a to vse pri smenarenskem kursu 1,-Kceska = 1,20Kslovenska. "Levne" je tak maximalne v Hypernove, Kauflandu apod. Vsechny sluzby jsou neskutecne predrazene a je jedno jestli jsi na severu, vychode nebo jihu Slovenska. Pokud si tam vsak koupis zajezd a valis se cely den na plazi u prehrady, pak tam levne byt muze... to tam ale nemusim jezdit a muzu si lehnout na zahrade, tam to mam nejlevnejsi a parkovani motocyklu zdarma ;-) A kdyz uz i mistni Slovaci hned po prijezdu reknou at si nemyslime ze kdyz mame "tvrdou´" korunu, tak ze nam to u nich vyjde levne, to asi na tom neco bude, ne? A nemluvim o tom ze jsem za celou dobu nezavadil o jedineho Nemce nebo jineho zahranicniho turistu, mimo Cechu a Polaku, kterym vse dele trva nez jim to dojde :lol:

jen ta priroda je tam pekna :!: ...tedy pokud se nahodou na blizku nevyskytuji ti jejich chatrcovi spoluobcane, kterych se tam kazdej boji :(
----- (W) -----
young oldtimer

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » pon črc 14, 2008 12:16:09

No bohuzel jsem slysel o nasich sousedech dost podobne veci... :-( :-(
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pon črc 14, 2008 15:57:28

tak to zní fakt lákavě. Nadruhou stranu, máme to kousek a když to bude stát zaprd tak jsou otevřené hranice a proč nevyrazit jinam. To že by to tam bylo levnější než u nás nečekám, od kamoše třeba vím, že Čechům s radostí dávají 3x větší sazbu. S těma silnicema si mě ale překvapil, asi před 8 lety jsem byl na dovči poblíž Martyna a překvapilo mě jak tam všude staví nové silnice a samotný Martyn byl krásně spravený, takže jsme čekal že v tomto trendu pokračují dál.
ZX-12R naked

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

silnice

Příspěvek od Ladis » pon črc 14, 2008 16:06:23

Na Slovensku jsem byl mockrát (naposledy loni) a s vyloženě špatnýma silnicema jsem se nepotkal. Když teda nemluvím o spojovačkách mezi vískami v podhůří... ;) Obecně jsem si tamější silnice pochvaloval. Jen to loni bylo kolem Martina a Žiliny hodně silničních výstaveb = hodně objížděk a zpomalování. Situace bude ale určitě čím dál lepší, jednou to dostavět musí, ne?! ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon črc 14, 2008 16:14:19

Hlavni tahy jsou v pohode, kolem Ziliny i Martina je uz vicemene hotova dalnice, takze rychly presun je v pohode. Ja myslel spis silnicky na vylety, na motorce... ty stoji za starou belu, vsude sama dira, spousty sterku a jineho bordelu, takze jizda max. do 40km/h aby si sebou hned neprastil!
----- (W) -----
young oldtimer

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pon črc 14, 2008 18:36:08

Kanxi, ty aby jsi hned nebyl v opozici, chudák MMKS, se tam těší a ty mu to haníš, jsou i horší státy
ti známí jezdí na plyn - za 16.-
psali, že hlavní jídlo i s přílohou 100,- sk
kopeček zmrzliny 7,- takže mi to přijde v pohodě

MMKS:my na Slovensko jezdíme každý rok a nemůžeme si stěžovat, takže celé rodince
hezkou dovču :wink:
Jana ZX6R 05
*62* CKC

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon črc 14, 2008 18:47:32

Jana Kawa píše:Kanxi, ty aby jsi hned nebyl v opozici, chudák MMKS, se tam těší a ty mu to haníš, jsou i horší státy
ti známí jezdí na plyn - za 16.-
psali, že hlavní jídlo i s přílohou 100,- sk
kopeček zmrzliny 7,- takže mi to přijde v pohodě

MMKS:my na Slovensko jezdíme každý rok a nemůžeme si stěžovat, takže celé rodince
hezkou dovču :wink:
nejsem v opozici, jen pisu jak jsem to ted videl... jezdime tam take kazdy rok, nekdy i 2x kdyz zapocitam zimu, ale pokud s tema cenama pristi rok neco neudelaj tak me tam neuvidej... a kopecek zmrzliny jsme nejlevnejsi koupili za 9,- v nejakym prdelakove :-) Proste to tam jde od deviti k peti a za to ja fakt nemuzu, byl bych radsi kdyby tomu bylo naopak. A silnice kde se najde alespon par peknych zatacek, treba kolem Slovenskeho raje, jsou na tom podobne jak silnice z Bledu do Dovje (k te sterkove to fakt uz nema daleko a zaplaty jak velbloudi hrby)...

tak se na me nezlobte ze mam na to Slovensko jiny nazor... asi jsem moc rozmazleny nebo jsem cekal neco vic normalniho ;-)
----- (W) -----
young oldtimer

Zamčeno