volkswagen píše:Otázka je, jestli na to skutečně měli, když to dopadlo jak dopadlo, nicméně vzhledem ke kolizi MP a PČR bych řekl, že nebudou mít propojené komunikační kanály a může to nastat natotata..
Je mi těch chlapů líto, kvůli pitomci, co se snaží zachránit si řidičák to jeden málem odnesl životem.
Mmch teď už nevím kde, ale dočetl jsem se, že borce čapli o ulici dál a nenadýchal, motorka kradená nebyla, prostě jel rychle. A tohle je bohužel ten případ, kdy rychlou jízdu motorkáře odsral zdravím někdo jinej. Na druhou stranu si tu práci vybral sám.
A nechme to koňovi, ten má věčí hlavu a modleme se, aby se na nás kámoši toho zraněného nešli hojit co?
Nešlo o komunikační kanály...ti měšťáci s tou honičkou do momentu střetu s autem státních neměli nic společnýho! Auto státních prostě švihalo za motorkářem...křižovatka s červenou...zaplý majáky, takže přednost a šup, na zelenou si v klidu vyjeli měsští policajti a prásk... O chování motorkáře kupodivu nepadlo skoro ani slovo ani na Nově, co se ale řešilo, tak hlavně právo přednosti v jízdě aut se zapnutým výstražným zařízením. Takže kdo je zodpovědný za těžký zranění jednoho z městských je otázkou! Když kolikrát vidím, jak řidiči kašlou na řvoucí sanitku, která se dere silnicí zachraňovat lidský životy a neuhnou ani o kousek, tak ve mě pění krev!
To už je ale jiná vesnice...v tomto případě to vidím tak, že policisté sice konali svoji povinnost, ale způsobem, který prostě nezvládli. Už jen výsledek celé akce je na zamyšlenou - motorkář je vyšetřován za přestupek na okrsku, příslušníci PČR útvarem vyšetřování Ministerstva vnitra.