Jinak asi nejaktuálnější diskuze může začít na základě tohoto článku

Moc mě pobavil už ten název - "Bič na šílené motorkáře - poldové kupují silné stroje" ...už se těším na první reportáž na TV Nova, že to nějakej polda někam zahodil...

souhlasZdrahyZX9R píše:Ať si koupěj třeba koloběžky, mě je to šumák. Honit se s nikým nebudou, řešili jsme to tady na foru už několikrát. To že se nějakej vymatlanec zrakví při soukromém závodě to nijak neovlivní a těm klukům a holkám kterým nějaký důchodce strčí škůdku do cesty protože je moc složitý se nejdřív podívat do křižovatky než tam vyjede to život nevrátí..
co by? dozenou te a protoze maji nadrz na vic litru benzinu, budou za tebou jezdit tak dlouho az tobe ten benzin dojdevolkswagen píše:Zase a znova. I když budou mít ZZR1400 a doženou mě. Co pak? Bude mi nadávat, mávat na mě? K čemu jim bude že motorku doženou? To o biči na rychlé motorkáře je novácký výmysl. Já ty kluky potkal na polygonu v Mostě. Ty motorky mají, aby se dostali v zácpě dobře k nehodě, ne aby na nich někoho honili. Dyť je to evidentní hovězina, když se nad tím zamyslíte.
ZdrahyZX9R píše:V americe policajt na chopříku v plátěnejch hadrech blikne a zahouká, v tu chvíli každý zastaví. Pokud nezastaví, honěj ho se spoustou aut a vrtulníkama, když má štěstí tak ho nezastřelej.. a ten na chopříku mezitím do sebe cpe koblihy v prvním bistru. řekl bychže kaskadér tvých kvalit zařadí za 3 a pollicajti mají po starostech, protože to neuřídíš![]()
nic ve zlým, ale tvoje poznámka mě fakt rozesmála, kolik ti je?? myslet si že policajti budou někoho honit je přinejmenším směšná, navíc ty mašiny koupili už vloni a tu a tam je potkávám