sweetyboy, ku**a

co to vyvádíš s těma karburátorama, tohle není žádná prdel a jakékoliv úpravy se bez motorové brzdy a zkušeného ladiče nedají provádět. Na takové věci si netroufám ani já, a proto můžeme jen zkontrolovat jestli je to podle manuálu poskládané správně nic víc. A aby bylo všem jasno tak vnitřní a vnější karburátory jsou u řadových čtyřválců nastaveny odlišně, a to proto aby se vyrovnaly teplotní rozdíly mezi vnějšími a vnitřními válci
Tak např. E model má podle manuálu u karburátorů 1 a 4 hl. trysku 160......... a karb. 2 a 3 hl.trysku 165
Rozdíly jsou i ve vzduchových tryskách a pravděpodobně i v těch pružinách,jehlách a co já vím, zatím jsem nikdy nemusel řešit nějaký problém s karb.
Ale pokud si necháš jen seřídit karburátory, tak se dají jen seřídit podtlaky, případně volnoběžná směs(ale ta se sama nikdy nerozhodí) a zkontrolovat hladinu v plovákových komorách. Jenom id*ot by rozvrtal karburátory, které neměli žádný tech. problém. A pokud se ladí motor kvůli filtru a výfuku, tak se koupí dynojet kit stage xx, který obsahuje různé sady trysek, jehel, pružin a na motorové brzdě se odzkouší, které tomu motoru nejlépe sednou, no a to je taky celkem piplačka, aby z toho motoru těch pár koní vydolovali. Toš tak.