malou radu pro mne
malou radu pro mne
vcera mi zacal blnout otackomer...pri otoceni klicku se rafika trepe jen do 1000 ot a pak jak vytocim pri jizde tocky tak od tri tisic ukazuje blabol za blabolem....
otazka zni...je to jen zalezitost lanka ???? nebo to muze byt i neco jineho ??????
otazka zni...je to jen zalezitost lanka ???? nebo to muze byt i neco jineho ??????
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
mne tohle taky delalo a nakones jsem u sebe zjistil ze se mi tam zkrizily dva draty takze malej skrat...ani nevim z ceho mi to tam ty dva draty udelaly..mozna jak jsem jel nekde po kostkach...vim ze mi to taky kmitalo a ukazovalo blbosti

K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
no zaclo to delat vcera v tom vedru...jak jedu pomalu tak se to nekdy chytne a do tri a pul to ukazuje NEKDY KDYZ FUNGUJE OK..ale jak pak pridam tak misto nahoru jdou dolu ,anebo ve 150 ukazuje 1500
no pockam su jeste na nazory a ihned se obracim na Martina..
moc diky kamaradi za nazory.....

no pockam su jeste na nazory a ihned se obracim na Martina..
moc diky kamaradi za nazory.....

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
definovat?:těžko...
Márty: může toho být povícero, ale vše je elektro: uklepaný drát, špatná zem, něco uvnitř budíku, na svazku vně. musíš jít po lajně a ozkoušet popořadě...Blbne to i na stojáka, nebo za jízdy? Přítel na telefonu moc nepomůže...Good luck 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Márty, myslím si že to bude stejný problém jaký už jsem jednou odstraňoval na mojí NINJI. Jednalo se pouze o zaoxidovaný kontakt. Který přesně to ti neřeknu, páč sem to celé rozebral a všechny kontakty očistil, ošetřil antioxidantem a smontoval. Když už to rozebereš tak to vem z gruntu. Pro jistotu si jen odpoj baterku než začneš. Některé obvody při zkratu ani nezajiskří a je ponich. Toš tak
Dak
CKC -015-
CKC -015-
No tak to nebude ve snímači otáček, tipoval bych na vakl v budíku. Proměř napájení a potom když to bude OK, koukni dovnitř a jak říká Dak opucuj všechny kontakty které najdeš. Opět doporučuju Zubra, ten má o těchto věcech přehled a očekávám že ti řekne jaký usměrňovač kde odešel a kde a za kolik ho koupíš 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
za svym prispevkem nahore si stojim... proste je to nejaka ptakovina, kdybych to k tobe nemel tak daleko tak uz bych ti to spravil a zadarmoMARTY píše:blne to i na stojaka...otackomer skace jen malo nebo vubec...pri prvnim otoceni klicku jak rafiky projedou na max pred nastartovanim tak otackomer se jen trepe do 1000 ot.....

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Zdravím pánové, teď jsem se vrátil z dovolené a páč nemám moc času, a taky mě čeká velmi hektický týden, tak velmi stručně. Otáčkoměry jsou elektronické a podle impulsů od zapalování, měří otáčky. Většina moto má otáčkoměr napojen na indukční cívku, ale ninji 6 a 9tky, přímo na extra kontakt jednotky zapalování. Rada: odpoj mínus na baterce a opatrně několikrát odpoj a zase připoj konektor od palubky, a taky od řídící jednotky ( to by mělo očistit kontakty. Nic do těch konektorů nestříkej, není to silová elektrika, takže by jsi si mohl vyrobit další závady) Páč 12tka má vstřiky a nemám plány, tak si přesto myslím, že je ot. taky připojen na ř. jednotku. Páč rafička při zapnutí jde od dorazu k dorazu, tak by na 80% měla být palubka OK. Skus a pak uvidíme. Čau Tom
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní