Potřebuju poradit...nejede..!!!
Možná umím poradit
Náporové sání co je na zx 9 r pracuje tak, že zvýší tlak paliva v plovákové komoře a tím obohatí směs, zároven vzduchotěsný airbox stejným tlakem plní válce,zůstane tak poměr paliva good 1: 13,5 asi lambda 1, je tedy problém zde
1) netěsný airbox tzn,sponky na hadicích těsnění aiboxu
2) injektory v předu v náfucích až hadice do babrců netěsná
tip. až to složíš bude problém furt, oddělej hadici k plovámům a gumy do airboxu, pokud to pařád nepojede,není to tím, jdi a kopni borce co ti to zpravoval do prdele, bude problém v palivu(hladiny,synchro,čerpadlo,...) něco z toho
Náporové sání co je na zx 9 r pracuje tak, že zvýší tlak paliva v plovákové komoře a tím obohatí směs, zároven vzduchotěsný airbox stejným tlakem plní válce,zůstane tak poměr paliva good 1: 13,5 asi lambda 1, je tedy problém zde
tip. až to složíš bude problém furt, oddělej hadici k plovámům a gumy do airboxu, pokud to pařád nepojede,není to tím, jdi a kopni borce co ti to zpravoval do prdele, bude problém v palivu(hladiny,synchro,čerpadlo,...) něco z toho
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Jo v pondeli jdu na brzdu a zkusime trochu postelovat palivo. No a kdyz to nepomuze tak to dovezu ešimu do nymburka at se na to mrkneSMIRAK píše:Možná umím poradit

Ty hadice a vsechno kolem vzduchu sem uz kontroloval..Na tu hladinu toho paliva jsem taky myslel..No snad je to tim.....
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
tekze mi kluci volali ze motorka byla opet na brzde, pak ji jeste trochu doladovali a ukazalo jim 145koní a rychlost 278 takze uz je to jako dřív a sedí to podle techničáku úplne přesně.....konecně mám zpět svých 25 koníků............ale jeste jsem nejel takze se raduju jen malinko at pak nejsem jeste zklamanej

K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
jo jeste jsem chtel vedet jak se to počítá kdyz je moto na brzdě????jaktože hodnoty na zadním kole jsou jiné než na motoru???a jaka hodnota je tedy napsana v mototestech????hodnota motoru nebo zadního kola??dík
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Aha, ja si to myslel ale kdosi mi rikal ze to je naopak asi se spletl, taky se mi to zdálo divnýZdrahyZX9R píše:Vyšší výkon je samozřejmě na motorupři přenosu na zadní kolo (potažmo na silnici) se může ztratit klidně i čtvrtina výkonu motoru

- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu moc nerozumím tak tu prikládám grafy z měření........nějak ten výkon násobily 15% ale to nevím proč
Prý z těchto grafů vyplíva že moto má výkon 130koní což by odpovídalo výkonu uvaděnému na zadním kole na tom odkazu jak tady kdosi posílal...A na motoru by melo být těch 145koní....rychlost naměřena 278km/hod nebo nějak tak, ty desetiny nevim.
Prosím pochopil jsem to dobře jak mi to vysvětlovali

Prý z těchto grafů vyplíva že moto má výkon 130koní což by odpovídalo výkonu uvaděnému na zadním kole na tom odkazu jak tady kdosi posílal...A na motoru by melo být těch 145koní....rychlost naměřena 278km/hod nebo nějak tak, ty desetiny nevim.
Prosím pochopil jsem to dobře jak mi to vysvětlovali