podu radu
-
jepta
podu radu
Zdarec, mám motorku dotaženou z Německa. Origoš techničák nemám!!! (jen ofocenej), jen papíry že byla odhlášená a nějak přepsaná na mě v něm. a nějaky TUV normy. Půjde u nás nějak dostat na papíry??? Nebo sem v ....., vite kde. Diky moc za každou odpověď. Doufám že mě nezbude jen shánět doklady od jiné.
- farmář
- Ghostrider

Když tomu nepomůžeš, zbyte ti šance jen u generálního zastoupení pro Kawu.Máš kupní smlouvu, mašinu a fotokopii něm.TP. Teoreticky bys potřeboval druhopis TP zněmecka, na základě kupní smlouvy, vlastnictví stroje...počkej, a je tam vůbec odhlášená??? ...souhrnem...nejdřív zkus přihlásit, s pokorou....jinak info podají i přes telefon. pak Kawa dovozce... a nebo němčoury. Jako je blbý nemít originál dokladu s homologací, což je v něm i rakouském TP!
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
jelikož:
jsem kupoval a přihlašoval 2x moto z DE, tak podotýkám:
nejdůležitější je "zelená" odhláška z DE registru, techničák (kopie no a?) a kupní smlouva (ve které je uveden typ mota a VIN)... + bonus stejné číslo VINu
na papíře a na motorce...
jdi na úřad a pokus trefa...kdo se bojí, sere v síni...
Každopádně: někde úředník vědu nedělá, a někde prudí, že si koleduje o přes držku...
nejdůležitější je "zelená" odhláška z DE registru, techničák (kopie no a?) a kupní smlouva (ve které je uveden typ mota a VIN)... + bonus stejné číslo VINu
jdi na úřad a pokus trefa...kdo se bojí, sere v síni...
Každopádně: někde úředník vědu nedělá, a někde prudí, že si koleduje o přes držku...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
jepta
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jestli nemáš evidenční kontrolu z STK a pojistku, tak ani na inspektorát nechoď. Jak uspěješ na STK jen s ofoceným techničákem nevím (jak kde), pojistku sjednáš bez problémů... 
Více info zde:
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=1991
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=3832
Více info zde:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
jasně, že!!!
1) pojistkaLadis píše:Jestli nemáš evidenční kontrolu z STK a pojistku, tak ani na inspektorát nechoď. Jak uspěješ na STK jen s ofoceným techničákem nevím (jak kde), pojistku sjednáš bez problémů...
Více info zde:
2) STK
3) přihlašování na dopravní evidenci na Úřadě...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- farmář
- Ghostrider

TUV je jejich STK,ale zde musí mít naší. Ta platí zároveň jako evidenčka, proto ji musíš mít na své jméno...buzerace. S tou kopií při trochu benevolence by to šlo, jestli je tam abgemelded....odhlášeno. Jak kdy, na úřadech je to jako v kasinu,stojí to prachy, nikdy nevíš jak to dopadne.Velké terno málokdy
pojistka jj, i když je to vopruz, když ti ji nepřihlásí,hlavně že je pojištěná. 
CKC #1060
CKC #1060
-
Kony15
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Já kdyžto přihlašoval tak se semnou nikde nebavily (krom pojištění) dokud sem neměl přeložený techničák ( musí to udělat firma specializovaná stojí to asi 300-400 kč ) mně to dělala lingua..pak sem šel na techniskou tam mydali že je to zpusobile k provozu (a byl to nějakej blb kontroloval i rozměr ráfku
E světel atd...) no uspěl sem Pak sem šel na pojštovnu uzavřit pojistku a jelikož sem neměl SPZ udělali mi ji na VIN kod rámu ...pak sem šel na uřad za technickýma komisařema s : kupní smlouvou.. techničákem...překladem techničáku..papírama o proclení...stvrzenkou o zaplacení celního poplatku...doklad z STK že je vozidlo zpusobile + skontrolování čísel rámu a motor ( i motor mně vůl kontroloval ) a pojistkou ...tam sem jima dal asi 2150 Kč a ti mi dali Velký a malý český TP plus nějakej papír s rozhodnutím o zpusobilosti vozidla...a máš to hotovy pak sem šel jen na pojištovnu doplnit SPZ a cajk:-)
PS: na poprvé je to těžký ja to přihlašoval 14 dnu ptže sem nevěděl jak ale ted už bych to zvádnul i zamíň než týden
praxe je praxe a na poprvé budeš lítat od uřadu k uřadu jak blb..ale stojí to za to
zdar a fajn jízdu 
PS: na poprvé je to těžký ja to přihlašoval 14 dnu ptže sem nevěděl jak ale ted už bych to zvádnul i zamíň než týden
KAWASAKI Ninja ZX-7R The legend of superbike
- farmář
- Ghostrider

tak to byli pěkní buzeranti s tím překladem.Vozil jsem sem tam auta a to bych je asi poslal do ... rakouské a německé TP majídoložku o homologaci EU, plus unásse muselo na homologaci k dovozci, což bylo jen že změřili emise a poslali VIN gen. dovozci a ten dal papír o schválení provozu v ČR, což mají ke všem svým výrobkům(myslím že to bude tzv.prohlášení o shodě...) a po STK(dovozní...jj kontrolují Ečka a číslo motoru kontrolují i na evidenčce a STK normálně...) šup napojišťovnu a pak na evidenci vozidel. Docela v poho, krom čekání na homologaci. cca 4 dny. Uf že na to již kašlu! sedět půl dne na dopravce!
CKC #1060
CKC #1060
-
Kony15
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Se mi zdá že ti uředníci to dělaj pokažde a všude jinak
sami neví co vlastně maj mýt
a tak si vymyšlí...semnou se bez překladu nebavily buzeranti..serou mně hovno tam dělaj jen sedí...a nejvíc mně nasrali z dalši motorkou sedim pul dne na dopravce abych přihlásil kawu ZX-7r a baba za okínkem mi řekne že mi neni 17 tak že mně to nepřihlásí (za pár dní by mně bylo) tak že to napíšu na tatíka a zas sem musel čekat jak piča...prostě kráva
a zeptá se mně na maximálku v TP přitom to tam má napsané a pak mně ještě přesvědčuje že mám automat řazení
...nesnášim je 
KAWASAKI Ninja ZX-7R The legend of superbike
-
jepta
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
na nemecky papiry z jine motky se vyprdni, takhle to normalne neprihlasis... chtelo by to vytelefonovat s tim nemeckym uradem jestli by se nenasel ten original, jinak je to dost na pytel
Je divny ze ho nemas, copak s nim asi kdo udelal????
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
-
jepta
Njn jenže já neumím německy ani kváknout. Ale myslím si že kdybych sehnal česky doklady na to GPZ tak by to neměl být problém né? ale nevímKankX píše:na nemecky papiry z jine motky se vyprdni, takhle to normalne neprihlasis... chtelo by to vytelefonovat s tim nemeckym uradem jestli by se nenasel ten original, jinak je to dost na pytelJe divny ze ho nemas, copak s nim asi kdo udelal????