http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... &start=105
F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
- Daniel Zimulák
- Easy rider

- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
cus kawarko...... skoda ze je to tak daleko, ja bych nedelal fory jak ti chlapci z okoliMicina píše:čusky kawáci.
mám chut na naší nedělní klasiku. ,,v neděli v jednu, vypni bednu a doraž do FM na schelku ke sparu." tak jako skoro každou neděli.
co vy na to?
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Tak jsem se přece jenom protáhl přes motobar u Hanky
a dal si kofču. Po dni stáveném montáží kuchyně je příjemné se protáhnout na motorce. Potkal jsem tam Honzu ZX-9R, micinu, ghandiho a ještě pár dalších známých a zase pelášil před deštěm zpět.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Honza ZX-9R
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem si dal od pátku do neděle takový okruh Orava /Oravský hrad/-Jasná /Chopok/- Banská Bystirca /kolem Ďumbieru/- Tutčianské a Rajecké Teplice, Ostravice a Ova
, omlouvám se, s trošku jinou bandou
, ale bylo supeer počasíčko vyšlo, lehce jsme chytli déšť až dva km před garáží
celkem 700 km
Byla to taková hurá akce upečená ve čtvrtek večer a pátek dopoledne se jelo...

KLV 1000
ckc "071"
ckc "071"
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem nwbyl doma tak to nevyslo ale jak se to bude opet opakovat tak se ozvi ja bych jel.Micina píše:čusky kawáci.
mám chut na naší nedělní klasiku. ,,v neděli v jednu, vypni bednu a doraž do FM na schelku ke sparu." tak jako skoro každou neděli.
co vy na to?
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
ahojte v neděli 18.5 se chystám na výlet přes Skřítek na nádrž Dlouhé Stráně. V Šumperku budou čekat kluci s er-pětkama kolem 10:15 až 10:30h, takže by to chtělo taky asi kolem deváté vyrazit z Ostravy ať tam jsme nějak rozumně, kdyby teda někdo chtěl jet. Plánuje se prohlídka vodní nádrže, prý se dá koupit někde dole vstupenka a vyjet motorkama až nahoru. A pak se jede do Hrabišína u Šumperka pozdravit jednu kamarádku motorkářku (měla nedávno havárku) a hurá domů.
moto Kawasaki Er-5
Jj, Dlouhý stráně jsou zajímavý, ale počítej že cca dvě hoďky tam budete... Nejdřív je přednáška, pak prohlídka podzemí, a potom teprv vyjížďka na horní jezero... Ale každopádně to stojí za to a je to prima výlet...Lucka 500 píše:ahojte v neděli 18.5 se chystám na výlet přes Skřítek na nádrž Dlouhé Stráně. V Šumperku budou čekat kluci s er-pětkama kolem 10:15 až 10:30h, takže by to chtělo taky asi kolem deváté vyrazit z Ostravy ať tam jsme nějak rozumně, kdyby teda někdo chtěl jet. Plánuje se prohlídka vodní nádrže, prý se dá koupit někde dole vstupenka a vyjet motorkama až nahoru. A pak se jede do Hrabišína u Šumperka pozdravit jednu kamarádku motorkářku (měla nedávno havárku) a hurá domů.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*