http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... &start=105
cus kawarko...... skoda ze je to tak daleko, ja bych nedelal fory jak ti chlapci z okoliMicina píše:čusky kawáci.
mám chut na naší nedělní klasiku. ,,v neděli v jednu, vypni bednu a doraž do FM na schelku ke sparu." tak jako skoro každou neděli.
co vy na to?
Ted jsem nwbyl doma tak to nevyslo ale jak se to bude opet opakovat tak se ozvi ja bych jel.Micina píše:čusky kawáci.
mám chut na naší nedělní klasiku. ,,v neděli v jednu, vypni bednu a doraž do FM na schelku ke sparu." tak jako skoro každou neděli.
co vy na to?
Jj, Dlouhý stráně jsou zajímavý, ale počítej že cca dvě hoďky tam budete... Nejdřív je přednáška, pak prohlídka podzemí, a potom teprv vyjížďka na horní jezero... Ale každopádně to stojí za to a je to prima výlet...Lucka 500 píše:ahojte v neděli 18.5 se chystám na výlet přes Skřítek na nádrž Dlouhé Stráně. V Šumperku budou čekat kluci s er-pětkama kolem 10:15 až 10:30h, takže by to chtělo taky asi kolem deváté vyrazit z Ostravy ať tam jsme nějak rozumně, kdyby teda někdo chtěl jet. Plánuje se prohlídka vodní nádrže, prý se dá koupit někde dole vstupenka a vyjet motorkama až nahoru. A pak se jede do Hrabišína u Šumperka pozdravit jednu kamarádku motorkářku (měla nedávno havárku) a hurá domů.