vazne by som rad vedel, ktory z nich je este nazive .... ale sikovni su.....MMKS píše:kdyby měl tolik v hlavě, jako to má v rukách, tak je to genius, ale potom by zase nejel taktoSONY píše:tak někdo kdo nejezdí jen rychle rovně - tohodle opravdu nechápu a ještě v tričku, šikovnej borec http://www.youtube.com/watch?v=ViwaepHyPxY
kawa na iDNES
- milos ZX9R
- Easy rider
..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!
Ty si nejakej odbornik.... Otazka je, kolikrat a jak casto jezdis tech 300km/h, ze to tak dobre posuzujes....tomas_cze píše:Ten co jel tech 300 nemohl jet 300 ... kdyby jel 300 tak to kolem aut jen hvizdne ale tak to bylo o neco pomalejsi, pocitam tak 160 max 200 ale urcite ne 300... nahon tachometru byl poladeny podle me ...
Obcas se priblizim teto rychlosti, ale posuzovat si to nedovolim...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
mmch dospely uz sem a aprilii uz nemamTilda píše:a jen pro kawu, zadny ApriliewoeZdrahyZX9R píše:Já bych tohle fórum nechal jen pro dospělý

mmch to je jen muj nazor

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
A NE!
rád se zasměju! jen ho nechte, von se z toho vypíše, časem...volkswagen píše:Dospělost nemusí bejt tak úplně otázkou věku. Koukni třeba na mě... Ale co tím mělo být řečeno jest, že když už něco chceš kydnout, tak před tím pošpekuluj, zda to dává tak jako ouplně smysl.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Kluci,doufám,že všici jste neskocily na špek tomu videu.Žádna normalní motorka nepřidává takovím kvapíkem na 300km jak
na tom videu.Největší rychlost tak kolem 240 - přední kolečko tak o zub menší a rozeta nejméně o dva větší.!!!!!!!!!!!!!!
Nevěřte hned všemu a pořádně se dívejte.Já určitě vím kolik je 300 km za hodinu

na tom videu.Největší rychlost tak kolem 240 - přední kolečko tak o zub menší a rozeta nejméně o dva větší.!!!!!!!!!!!!!!
Nevěřte hned všemu a pořádně se dívejte.Já určitě vím kolik je 300 km za hodinu

(zelené není nikdy dost)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
moc jsem se nezaobiral tou rychlosti, spis me upoutala jizda jako takova
faktem je ze mi pripadlo divny, ze by ta rucka letela nahoru tak rychle.... skoro jako by tam mel TURBO
a pak i to brzdeni z 300 vypad krapet jinak, takze ta rychlost mohla byt tak kolem 200km/h a protoze Blesk vi, tak 240km/h 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
já jednou na vlastní oči viděl týpka na gsxr jak jel po cestě a když začal předjiždět měl v protisměru auto uhnul uplně vlevo a takhle to udělal několikrát (jed dokonce několik metru uplněvlevo v protisměru) ...kdyby zabil sebe je mně to jedno ale muže zabít i nevine lidi ...tohle by si měl uvědomit..
KAWASAKI Ninja ZX-7R The legend of superbike
- otajs
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Ze slovenska jsme jeli jak prasata všichni, hlavně přes ten most před Buchlákama tam měřit tak nám vezmou i průkazky do knihovnyKuba ZRX píše:240 jo, ale ve svém pruhu a ne při předjíždění.......a nejel první kanx?misak39 píše:Kubo, loni ze slovenska jsme jeli docela podobně (sic "jen" 240, ale to jen proto, že to některým víc nedá) a hádej, kdo jel první... tam kde jel mezi autama, je to dost široký na další auto (já osobně bych tam tři kila nemazal, ale frčet se tam dá dost rychle) video dost zkresluje. Nehájím tenhle způsob letu, ale dneska do mý omeguše pání plechovkáři málem třikrát navalili na štěrboholský jen proto, že jsem si nechal o 30 cm víc místa na brždění a to jela prosím souvislá kolona, takže nebylo s plechovkou stejně kam ujet... tudíž když je někdo magor, je jedno v čom sedí, jen u motky je to holt víc promílaný... Že do sebe jebou auta, to už tak nějak není zajímavý, ale každá motorka je senzace... Pročpak soudruzi z MF nepíšou třeba o takovejchhle plechovejch kokotech???

ZX10R
KTM LC4 620
KTM LC4 620