...tohle ale urcite nemuze byt nikdo z naseho klubu, ze ne? Od techto aktivit bychom se meli distancovat, nasi clenove totiz dodrzuji predpisy

no tak máš pravdu, ale to si pak člověk rovnou může koupit okruhovku a nebo omezovač. a na letišti by to byla nuda - rovně a rychlevolkswagen píše:Co na to říct? Z toho videa vidím jenom že umí jezdit rychle rovně.... Nevím proč si to nezkouší někde na letišti. Tohle na silnici nepatří. Nejsem svatoušek ale takovýto krávoviny v provozu to mě nikterak neimponuje.
240 jo, ale ve svém pruhu a ne při předjíždění.......a nejel první kanx?misak39 píše:Kubo, loni ze slovenska jsme jeli docela podobně (sic "jen" 240, ale to jen proto, že to některým víc nedá) a hádej, kdo jel první... tam kde jel mezi autama, je to dost široký na další auto (já osobně bych tam tři kila nemazal, ale frčet se tam dá dost rychle) video dost zkresluje. Nehájím tenhle způsob letu, ale dneska do mý omeguše pání plechovkáři málem třikrát navalili na štěrboholský jen proto, že jsem si nechal o 30 cm víc místa na brždění a to jela prosím souvislá kolona, takže nebylo s plechovkou stejně kam ujet... tudíž když je někdo magor, je jedno v čom sedí, jen u motky je to holt víc promílaný... Že do sebe jebou auta, to už tak nějak není zajímavý, ale každá motorka je senzace... Pročpak soudruzi z MF nepíšou třeba o takovejchhle plechovejch kokotech???