zx6r 98 neposlouchá
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
zx6r 98 neposlouchá
cus, motka mi po delsi dobe, nechce za zadnou naskocit (obcas blafne), uz si nevim rady, nevite nekdo o nejakem solidnim servisu praha a okoli..?
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
větrák spíná jen při zvýšené teplotě ale nevím při kolika.Asi třeba 85°C ? Já mám jen ručičkovej.nemám digitální ukazatel.eSSy píše:no tak se mi podarila nakopnout, ale na neutral se ozyva obcas dost divnej rachot, kdyz pridam trochu plyn..pri jizde se chova normalne, az na to ze dost casto chcipa... a jeste by mne zajimalo jestli se vetrak na chladici spina automaticky pri urcite teplote a nebo jestli by mel bezet furt...
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Zrovna ted řeším stejný problém, odpověd jednoduchá řešení složité, moje motorka jede asi 30 km, tak jde po třech po dvou a chcípne, zastartuju chytne po třech jede po třech třeba 10 km, pak po 4 a je to ok.
Odpověd? čerdlo mělo opálené kontakty,pokud nejde přívod je uzavřen,očistit popř. zabrousit kontakty,je po problému.
Ale ne umě, relé po zahřátí přestává fungovat. Asi je nutná výměna
Vyzkoušej to jednoduše,vem hadici píchni ji z nádrže rovnou do karbců,vytáhni patici k relé, je na levé straně první v podsedláku, alespon u mě, má tři piny velikost asi 2x3 cm. A jed.
Odpověd? čerdlo mělo opálené kontakty,pokud nejde přívod je uzavřen,očistit popř. zabrousit kontakty,je po problému.
Ale ne umě, relé po zahřátí přestává fungovat. Asi je nutná výměna
Vyzkoušej to jednoduše,vem hadici píchni ji z nádrže rovnou do karbců,vytáhni patici k relé, je na levé straně první v podsedláku, alespon u mě, má tři piny velikost asi 2x3 cm. A jed.