Potřebuju poradit...nejede..!!!

Odpovědět
sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » stř dub 16, 2008 19:57:55

Jo děkuju..v patek to snad bude tak dam vědět jak to dopadlo :wink:
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » čtv dub 24, 2008 21:07:56

Včera jsem si byl pro mašinu a bylo mi řečeno že tam byla překroucená hadice..Ale když jsem prováděl vizuální kontrolu na nic takoveho jsem nenarazil..Při provádění jizdy prý motorku dostal v pohodě na 230. Když jsem s ní jel ja tak to bylo stejné jako na začátku. Těch 230 se mi tam hodně těžko povedlo dostat ale při předjíždění kamionu a tlaku vzduchu od něj to opět spadlo na 220 a už se tomu zase moc nechtělo! Budu trpělivý a zkusím ještě třetí záruční opravu kde budu vyžadovat rozebraní všech čestí ktere byli seřizovány a zkontrolovány. Budu doufat že tentokrát se to podaří..!!!!!!

Zubr..?? Myslíš že když se dá mašina na brzdu je mnohem větší šance zjistit přesnější umístění závady???? Řešili sme tu ty špatně seřízené ventily, načasování a náporové sání.. :?: :?:

Pokud by se tato oprava nepovedla musel bych to svěřit jinému technikovi. Ale snad tento dobře znamý servis pro Pražské motorkáře nezklame..!!!!!
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » čtv dub 24, 2008 23:00:18

No na brzdě ti zjistí při závadě nějaké součástky, že má mašina snížený výkon, ale pokud bude závada v náporovém sání, tak ta motorka bude mít úplně plný výkon, takže nezjistí vliv náporu na snížení výkonu při jízdě. Jediná šance je změřit to na brzdě se simulací náporu vzduchu, sice nenapodobí účinnost náporu za jízdy, ale ihned pozná změnu s náporem a bez náporu. Takže by bylo vhodný informovat se u firmy, která ti změří výkon, jestli má i tu simulaci náporu vzduchu, já vím jen o jedné a to Ešner power v Hradci králové a právě Láďa Ešner je profík, který ladí motorky přímo pro závody a zjistit kde máš závadu pro něj bude sranda. :wink:

Omlouvám se za chybu, samozřejmě že firma Ešner power sídlí v Nymburce na cestě z Prahy na Hradec Králové.
Naposledy upravil(a) Zubr dne pát kvě 09, 2008 23:01:07, celkem upraveno 1 x.
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068

Řečník z aragonitových jeskyní

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » čtv dub 24, 2008 23:16:49

A vůbec, koukám že jsi z Prahy a do Chomutova to je jen 100km, nechtěl by ses u mně stavit? Mrkli by jsme na to. Co ty na to? Když tak zavolej v profilu mám tel. Čau Tom
CKC#068

zx6rák
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6rák » pát dub 25, 2008 00:34:38

Prosím tě kde jsi byl v servisu v praze? To jsi byl u halbicha? Toho si tu lidé celkem pochvalovali... Přemýšlím kam zajedu na zkouknutí ventilů, tak abych pak neřešil podobný problém. Díky. A ať ti to dobře dopadne.
Zelená dvouoká kráska = Kawasaki zx6r ninja ;-)

Anti
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Anti » pát dub 25, 2008 16:34:24

Ehm,trochu OT,kolik to má jezdit,když 220 je málo? :roll:
Jeden stačí....na všechno....

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » pát dub 25, 2008 19:47:08

zx6rák píše:Prosím tě kde jsi byl v servisu v praze? To jsi byl u halbicha? Toho si tu lidé celkem pochvalovali... Přemýšlím kam zajedu na zkouknutí ventilů, tak abych pak neřešil podobný problém. Díky. A ať ti to dobře dopadne.
Já byl v MV2 Čakovice....ale podle fora co tu lidi psali tak vsichni byli spokojeni. možná meli pravdu že jsou dobří ale popravde na takový veci jsem takovej malej smolař a v této chvili ti neřeknu jestli u mé motky je problém ve ventilech nebo v čem. to ukáže čas ale neboj nakonec až to vyřeším tak to zde doplním pro všechny kdyby náhodou měl někdo někdy podobný problém :wink:

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » pát dub 25, 2008 19:52:08

Anti píše:Ehm,trochu OT,kolik to má jezdit,když 220 je málo? :roll:
Má to jezdit 280. Předchozí majitel s tím ale prý jel 290 ale to nevím ja tolik nejel :roll: Nakonci už tachometr neukazuje dobře. Ručička je trochu divoka :P :P

Anti
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Anti » pát dub 25, 2008 21:05:29

Bože můj.....alespoň to nebolí...
Jeden stačí....na všechno....

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » sob dub 26, 2008 00:11:28

Já myslím, že tady nejde o to, kolik to vlastně jede, tak mě to jede jak splašený, ale příliš ty vysoký rychlosti nevyužívám. Ale kdyby mi ta motka takhle najednou přestala jezdit, tak bych to okamžitě začal řešit, páč je to závada a hrozí že v rychlosti kolem 200km/h, ten motor nepracuje ideálně jak byl navržen a hrozí jeho destrukce, popřípadě nehoda. Takže když, bude jezdit pijánko a jen lechtat plyn, tak to bude jezdit v poho, ale když to na dálnici podrží déle v max. třeba na chudou směs, tak ten motor upeče. A chyba v náporovém sání způsobuje drastickou změnu palivové směsi buď to na bohatou, nebo i chudou a to je vážný problém.
CKC#068

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » sob dub 26, 2008 00:22:37

Kdyby sweetyboy netvrdil, že mu to před tím jezdilo líp, tak by jsme se mohli domnívat, že je jeho ninja škrcená na 100koní. A motorky se sto koňmi mají maximálku právě kolem těch 230km/h. To znamená, že mu v té rychlosti chybí cca 40 koní a to není jen tak, to je vážná závada. :!:
CKC#068

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » sob dub 26, 2008 09:37:05

O ty smesi sme se taky bavili s tim technikem a rikal ze s tim neco udelame ze smes muze byt spatna..seskrcena urcite neni nebo spis nebyla..jelikoz byla zima a ja na ni nejezdil a po 4 nebo 5 mesicich kdyz se clovek projede tak to ani nepozna...takze treba nejsem schopen moc rict jestli i spodek je horsi....po dalnici bezne jezdim tech 240-250 a to jeste ve dvou. sam jsem jel na ni temer maximalku...ale ted je to strasny rozdil...ta rucicka sla predtim klrasne nahoru :cry: :cry:

jo radeji nebudu zbytecne jezdit rychle dokud to nebude spraveny at to jeste nekde neroštipu :idea:

Betrezen

Příspěvek od Betrezen » sob dub 26, 2008 14:05:08

Zdarec potřeboval bych radu. Moje Kawasaki zxr 400l prostě nechce startovat. Při bližším průzkumu sem zjistil že při startu probíjí do rámu nevíte někdo v čem je závada a co by byla potřeba vyměnit??Prosím poradte celkem to spěchá nevím si rady.

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » pát kvě 09, 2008 18:46:37

Koukám že ten Lada Ešner není z Hradce ale z Nymburka:-)

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » pát kvě 09, 2008 22:57:00

sweetyboy píše:Koukám že ten Lada Ešner není z Hradce ale z Nymburka:-)
Jj, máš pravdu já se spletl, já vím že když jsem k němu jel, tak to bylo z Prahy na Hradec Králové. Tak Sorry. :oops:
CKC#068

Odpovědět