ZdrahyZX9R píše:Používám navi poměrně často i na místa která znám - dva důvody:
1) ukazuje mi přesnou rychlost a upozorňuje mě když ve městě jedu víc než o 10km a mimo víc než o 20km/hod
2) vidím přibližný čas dojezdu ať jedu kudy chci
s navi nejezdím otrocky - když řekne doprava a mě se nechce, nechám ji nalést jinou trasu, když s ní souhlasím, tak jedu kudy mě vede
no ale je to o ježdění v autě, na motorce bych ji nechtěl - na supersportu je podle mě na nic, jen rozptyluje. Vozím ji třeba v tankvaku, kdybych se někde vážně zasekl, ale zatím jsem se vždycky domotal podle ukazatelů u silnic

ja si navi take obcas zapnu, ovsem ani ne tak proto aby mi ukazovala cestu, jako spis abych se po ceste nenudil a nepopadal se za bricho "kudy ze me to zase chce vect" znam tu nasi republiku docela slusne a obcas to jsou fakt speky co to dokaze

Bez mozku se podle toho jet temer neda, pokud tedy nejsem nejakej otrok kteremu je uplne jedno ze objede 3x mesto misto toho aby byl uz 20min. na miste a odpocival.

Naposledy me uzasne dostala kdyz jsem jel Teplice - Plzen coz se obvykle jezdi TEPLICE-MOST-ZATEC-PLASY-PLZEN je to nejrychlesi i nejkratsi a ona se rozhodla ze me posle TEPLICE-PRAHA-PLZEN (jeste bych mohl dodat ze v Plzni jsem potreboval presne na opacnou stranu nez je dalnice od PH) zak jsem ji nechal a jel si svoji obvyklou cestou. Dobry bylo ze me jeste 10km pred Zatcem stacela na Louny a Prahu (dojezdova vzdalenost cca190km) pritom ze Zatce do Plzne je to jen 80km... moc jsem se bavil. Pochopila to holka az v Zatci a pak uz kopirovala moji trasu

No a takhle je to s tema navigacema vzdycky... jen jeste dodam ze vlastnim PDA s TomTom6 a behem 2 let jsem odzkousel Blaupunkt, Mio, Garmin, TomTom. Takze pro me je jednodusi kouknout do mapy a NAVI si nechat jen jako kulisu misto TV