Nebo kdyby se to u VW protahlo, tak bych vas zajel pozdravit vozem....
Kam o víkendu?
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak ze bych neco vsadil a vyhralHonza-Zed píše:Pracuju, takze bude krasne.... O to se vsadim....Jana Kawa píše:jó, vše záleží na tom žlutým pučmelounu
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Ze bych se zastavil aspon na polivku? Kdyz uz vim kudyma tam za tebou?Honza-Zed píše:Kdyby jste meli o vikendu naaaaahodou cestu okolo vystaviste, zastavte se na neco dobreho.... Budu tady tvrdnout cely vikend...![]()
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Jiste, prijet na pokec...Elvis. píše:Ze bych se zastavil aspon na polivku? Kdyz uz vim kudyma tam za tebou?Honza-Zed píše:Kdyby jste meli o vikendu naaaaahodou cestu okolo vystaviste, zastavte se na neco dobreho.... Budu tady tvrdnout cely vikend...![]()
Dokonce nas restaurant byl uz i v jednom motocyklovem periodiku...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Jana a Láďa a Zdrahy a Eva a Danny nám udělali návštěvou velkou radost... No a Zdrahy mě potom vodvezl do Prahy, tak jsem mohl převézt Pétiho Ledňáčka do naší domácí garáže a už to tam vypadá jako u lidí 
A dám vám rovnou, lidičkové, dobrou radu. Když dlouho nebudete jezdit, dobíjejte pravidelně baterku, nebo pojedete, jako já dneska odpoledne, se smutkem v duši shánět novou a děkuju bohu za Honzu Halbicha, páč byl na krámě a baterku mi dal, takže jsem mohl odjet a naše garážička dnes večer vypadá konečně takto:

A dám vám rovnou, lidičkové, dobrou radu. Když dlouho nebudete jezdit, dobíjejte pravidelně baterku, nebo pojedete, jako já dneska odpoledne, se smutkem v duši shánět novou a děkuju bohu za Honzu Halbicha, páč byl na krámě a baterku mi dal, takže jsem mohl odjet a naše garážička dnes večer vypadá konečně takto:

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
-
kafkalibor
- Ghostrider

Tak co holomajzny,o vejkendu bude chcát a páč o motorkaření umíte jen kecat,tak budete sedět doma na prdeli a nadávat na počasí?Dyby ste mněl někdo chuť,tak v pondělí dám Slapy a okolí-hospy:vyhlídka na Slapech,Rozmerná Štěchovice,hotel Troníček a dyž vyjde čas tak i voj.muzeum v Lešanech.Pořadí neni určující,možná něco vynechám.Hodí se pro Pražácí a přilehlé okolí,moravané tak ostrouhají,snad někdy příště.T.č. na mně máte,kdo nemá najde si.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča