Kam o víkendu?
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kam o víkendu?
jedete někdo někam? Chtěla jsem na Říp a bylo mi ti rozmluveno, že tam nic není a ještě půjdu kus pěšky 

Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
*62* CKC
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam o víkendu?
Jano, stavte se u nás, potřebujuse s Láďou domluvit na tom alarmuJana Kawa píše:jedete někdo někam? Chtěla jsem na Říp a bylo mi ti rozmluveno, že tam nic není a ještě půjdu kus pěšky

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pojed na Rip...Jana Kawa píše:jedete někdo někam? Chtěla jsem na Říp a bylo mi ti rozmluveno, že tam nic není a ještě půjdu kus pěšky

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
faktem je ze na Ripu je prd, ale ted na jare nez zarostou stromy listim by mozna mohlo byt od tamtud i nekam videt... v lete je to bohuzel tak zarostle, ze si pripadas jako v lese a nikde nic. Problem je trochu s tim "kousek pesky" je to tak 300m od hlidaneho parkoviste ale kus je peknej krpal 

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Kanxi kde jsi vzal,že na Řípu je hlídané parkoiště!!!???Nikdy bych tam mašinu nenechal!Jedině vyjet až nahoru tam si dát čaj s vysokohorskou přirážkou
Jinak jediné co se dá na Řípu luxusně provozovat je Sáňkování!!!!!!!Každoročně pořádáme Sjezd a to bych vám přál zažít člověk omládne minimálně o půl století,ale dole je šedivej z té rychlosti!Již dva ročníky držím titul mám sáně samochodky a dosahovaná rychlost je kolem 60km/h!

Jinak jediné co se dá na Řípu luxusně provozovat je Sáňkování!!!!!!!Každoročně pořádáme Sjezd a to bych vám přál zažít člověk omládne minimálně o půl století,ale dole je šedivej z té rychlosti!Již dva ročníky držím titul mám sáně samochodky a dosahovaná rychlost je kolem 60km/h!

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
klidně se stavíme, takové pozvání se neodmítá a sliby se musí plnit, hlavně, aby vyšlo počasívolkswagen píše:Jano, stavte se u nás, potřebujuse s Láďou domluvit na tom alarmuJana Kawa píše:jedete někdo někam? Chtěla jsem na Říp a bylo mi ti rozmluveno, že tam nic není a ještě půjdu kus pěšky

Jana ZX6R 05
*62* CKC
*62* CKC
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
v sezone je tam parkoviste na louce a hlida to tam jouda v maringotce... byly jsme tam a tak vim o cem mluvimCzert ZRX píše:Kanxi kde jsi vzal,že na Řípu je hlídané parkoiště!!!???Nikdy bych tam mašinu nenechal!Jedině vyjet až nahoru tam si dát čaj s vysokohorskou přirážkou![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: