ZX7R špatný start
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
ZX7R špatný start
Zdravím mám kawu ZX7R rok1999 a když mi došel benzín motorka mi zdechla...nalil sem novej benzín a motorka mi nešla nastartovat(chvili sem i čekal jestli nateče a ták) ale prostě vybil sem celou baterku a nic...po dobití baterky a asi 2hodinách mi to už chytlo...nevim čim to je ale kolikrát když je studená mi několikrát zasebou chytí a hned zhasne..nevíte někdo čím to je??...a ještě se chci zeptat dá se tam nějak seřídit spojka ptže když mám neutrál a zařazuju rychlost strašně to v převodovce křápe ...asi špatně vypíná spojka nebo co...taky sem se díval na páku spojky a je už dost vychcehlaná tak bych potřeboval novou nevíte někdo kde bych ji sehnal levnějc než origo??díky všem
KAWASAKI Ninja ZX-7R The legend of superbike
Sedma ma cerpadlo, takze kdyz dojedes nadrz a pozde prepnes na rezervu, tak musis startovat do zlbnuti, aby cerpadlo nasalo benzin....
Jedna z moznosti je, jezdit stale na rezervu...
Se zbytkem ti moc neporadim, na to jsou tady vetsi odbornici...
Jedna z moznosti je, jezdit stale na rezervu...

Se zbytkem ti moc neporadim, na to jsou tady vetsi odbornici...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli nemáš na přepínači benzín, rezerva, vypnuto, taky PRI. Pokud ano tak když vyjedeš všechen benzín z karburátorů, tak to na to chvilku na pri přepni. Naplní to plovákové komory karburátorů. Ale jen na chvilku, pak to dej na rezervu a jeď natankovat. Pokud nemáš PRI tak to přepni na rezervu, chvilku počkej a pak dýl startuj. K té spojce. Štelování lanka máš kde? Pokud máš možnost tak si stím ještě pohraj, pokud už je nadoraz tak budeš asi muset vymněnit spojku, popřípadě zkontroluj a dotáhni spojkoví koš atd. Toš tak
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- DoktorZRX
- Ghostrider
Já Zephyra studenýho taky startuju na 3x. Sytič mám vytaženej a když chytne tak asi 5 vteřin jsou otáčky asi 1500 a pak 3000. Svíčky jsem dával nový a barva je na všech ok. Chystám se na seřírení karbeců, tak jsem zvědavej jak to potom půjde
Možná ten sytič příště zkusím nevytahovat celej, připadá mi to jako by se těch 5 vteřin dusil.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160