byl jsem tam v neděli a včera s Kubou.SONY píše:houby..... už ste byly na Buchlákách? jaka je cesta? myslím tím písek atd?
p.s. jinak sedmičky super - dejte někdy vědět až pojedete, sem z brna a mam zelenou sedmu
Já si myslím,že Kawa day na Buchlákách není vůbec špatnej nápad,aspoň pro nás z okolí Brna a pro ty co by chtěli dojet i z větší dálky.Víte jak,jen tak se tam sejít,pokecat o mašinách a dát si klobásu v tom kiosku nad kopcama.SONY píše:Buchlovs Kawa day. no myslím, že člověk nebude ani vědět kam dřív
Tuhle sobotu je otevírání u Jaroša, ani nevim, jestli tam zajet, ale Buchláky bychom dát mohliDragoon píše:Já si myslím,že Kawa day na Buchlákách není vůbec špatnej nápad,aspoň pro nás z okolí Brna a pro ty co by chtěli dojet i z větší dálky.Víte jak,jen tak se tam sejít,pokecat o mašinách a dát si klobásu v tom kiosku nad kopcama.SONY píše:Buchlovs Kawa day. no myslím, že člověk nebude ani vědět kam dřív
![]()
![]()
Co říkate,je nás tu dost z Brna a okolí,takže by mohlo být bohatý obsazení.
Márty jezdí přeci na kole a občas si pujčí od Marka Simsona666S999 píše:myslíš Doktore, ZX 12 Marty SIMSON___?___.DoktorZRX píše:Ani tam nejezdi, pokuď nechceš zadřít SimsonaMARTY píše:a kde to je ty buchlaky ,??????taky se tam stavim ...jestli to neni daleko![]()