Tak konečne!!!
- Cowboycolo
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
byl jsem tam v neděli a včera s Kubou.SONY píše:houby..... už ste byly na Buchlákách? jaka je cesta? myslím tím písek atd?
p.s. jinak sedmičky super - dejte někdy vědět až pojedete, sem z brna a mam zelenou sedmu
Cesta dobrá, uklizená, ale ještě studená. Jeli jsme celkem svižně, ale gumy byly vlažné, takže žádná hitparáda.
Až se oteplí, tak to bude lepší.
Musíme tam zajet nějakou sobotu nebo neděli na kukačku všichni z Brna a okolí. Vypadá, že nás je čím dál víc
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Já si myslím,že Kawa day na Buchlákách není vůbec špatnej nápad,aspoň pro nás z okolí Brna a pro ty co by chtěli dojet i z větší dálky.Víte jak,jen tak se tam sejít,pokecat o mašinách a dát si klobásu v tom kiosku nad kopcama.SONY píše:Buchlovs Kawa day. no myslím, že člověk nebude ani vědět kam dřív
Co říkate,je nás tu dost z Brna a okolí,takže by mohlo být bohatý obsazení.
ZX7R RED KILLER!!!
- DoktorZRX
- Ghostrider

Tuhle sobotu je otevírání u Jaroša, ani nevim, jestli tam zajet, ale Buchláky bychom dát mohliDragoon píše:Já si myslím,že Kawa day na Buchlákách není vůbec špatnej nápad,aspoň pro nás z okolí Brna a pro ty co by chtěli dojet i z větší dálky.Víte jak,jen tak se tam sejít,pokecat o mašinách a dát si klobásu v tom kiosku nad kopcama.SONY píše:Buchlovs Kawa day. no myslím, že člověk nebude ani vědět kam dřív
![]()
![]()
Co říkate,je nás tu dost z Brna a okolí,takže by mohlo být bohatý obsazení.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- DoktorZRX
- Ghostrider

Márty jezdí přeci na kole a občas si pujčí od Marka Simsona666S999 píše:myslíš Doktore, ZX 12 Marty SIMSON___?___.DoktorZRX píše:Ani tam nejezdi, pokuď nechceš zadřít SimsonaMARTY píše:a kde to je ty buchlaky ,??????taky se tam stavim ...jestli to neni daleko![]()
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160