kodex diskutéra

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: kde je napsáno ještě něco navíc???

Příspěvek od volkswagen » stř bře 12, 2008 15:50:03

666S999 píše:Základní pravidla CKC
Aby to bylo přehledné, připravili jsme pár základních informací o klubu, aby jste tady našli to podstatné.

ČLENSTVÍ V KLUBU, KARTIČKY
Členem se může stát každý majitel motocyklu Kawasaki. Členství v CKC stojí 200kč/rok. Každý člen má členskou kartičku, kterou se prezentuje u našich partnerů. Kartičku nový člen obdrží osobně u adminů na jakékoliv klubové akci, nebo osobně, po dohodě v Hradci Králové nebo Praze. Platba kartičky - v hotovosti adminům. Veškeré informace ohledně členství v klubu na admin@kawa.cz Po registraci do CKC není nutné se kamkoliv přihlašovat - tyto stránky jsou "otevřené", tzn.bez hesel.

OBJEDNÁVÁNÍ Z E-SHOPU
Objednávat můžou pouze členové klubu, při objednávání napíšou do kolonky zákaznické číslo své číslo. Všechny předměty prodávané eshopem si necháváme na zakázku vyrábět, aby byli unikátní. To má ale za následek velkou prodlevu mezi objednáním a dodáním, v krajním případě až 3 měsíce. Primární způsob zasílání věcí je dobírkou přes Českou poštu. Pro objednávky funguje email info@kawa.cz

DISKUZNÍ FÓRUM, FOTOGALERIE
Do diskuzního fóra můžou přispívat i "nečlenové" klubu (http://forum.kawa.cz). Do fotogalerie pouze členové (http://foto.kawa.cz). Zde je potřeba se nezávisle na registraci do klubu zaregistrovat a zvolit si svoje přístupové údaje.

KLUBOVÉ FINANCE
CKC je neziskový a nebyl založen za účelem zisku. Veškeré získané finance jdou na propagaci klubu (vlajky, klubové karty ...) a chod webových stránek, fóra a fotogalerie.

Pokud máš jakékoliv dotazy, informace nebo je prostě něco nejasné, neváhej se zeptat, jsme k dispozici na icq i emailu admin@kawa.cz. Veškeré kontakty na úvodní stránce a také ZDE
Chosé sakra:

Pravidla fóra - první kategorie v celém fóru - http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=5

To nemá nic společnýho s členstvím v klubu, prostě jsou nějaká pravidla pohybování se na netu.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » stř bře 12, 2008 18:11:51

nechtěl jsem do toho vůbec zasahovat, ale nedá mě to. Nemám pocit, že by Zdrahy někomu špatného něco řekl a už vůbec ne zpatra. Ale prostě řekl co si myslel v době, kdy se probíralo, že zasahuje jako admin v bazaru/oprávněně/ (a to že mám Marty Akrapa, fakt šlo číst všude, na druhou, kdyby jsem se zmohl na Yoshi, tak to taky víte všichni :wink: ).
Druhá věc, kamarády beru i podle toho se můžeme navzájem poslat do prdele, aniž by jsme to řešili několik dní. Takže proč takové caviky ohledně pár narážek?

PS: Už vím, proč jsem nechtěl nic psát, připadá mi to zmatené a nevím, jestli jde přečíst co tím myslím.
ZX-12R naked

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř bře 12, 2008 19:00:59

MMKS píše:nechtěl jsem do toho vůbec zasahovat, ale nedá mě to. Nemám pocit, že by Zdrahy někomu špatného něco řekl a už vůbec ne zpatra. Ale prostě řekl co si myslel v době, kdy se probíralo, že zasahuje jako admin v bazaru/oprávněně/ (a to že mám Marty Akrapa, fakt šlo číst všude, na druhou, kdyby jsem se zmohl na Yoshi, tak to taky víte všichni :wink: ).
Druhá věc, kamarády beru i podle toho se můžeme navzájem poslat do prdele, aniž by jsme to řešili několik dní. Takže proč takové caviky ohledně pár narážek?

PS: Už vím, proč jsem nechtěl nic psát, připadá mi to zmatené a nevím, jestli jde přečíst co tím myslím.
tohle si preloz jak chces.....
No a já mám teď dost své práce, takže si tady od těch blábolů na chvíli odpočinu. Lidi co jsem chodili a které mám rád se tady ukazují méně a méně protože mají stejně jako já dost jiné práce, naštěstí jsou ještě telefony
tohle bylo receno.....
mozna jsem tu kratce a nejde o akrapa....pokud ma zdrahy se mnou nebo nove prichozima problem necht pise PM a je klid.... :wink: :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř bře 12, 2008 19:39:05

Soudruzi, jděte do prdele, bejt to v hospodě, očekávám každou chvíli jednu přes hubu :evil: Psali jsme hovadiny do bazaru? Psali. Přestali jsme? Přestali. Že Petr to forum zamkl? Podle mě nemusel, stejně se o tom píše všude jinde, a že kawa sere na svý zelený ovečky tím stejně nevyřeší. Tak proč, kurva Halík (Tomovi další zelená), se tu musíme hádat i píííí***ovinách? S takovou brzo přestane bejt relax sem vlízt a stane se z toho zdoj bolehlavu, a to asi nikdo z nás nechce...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř bře 12, 2008 19:57:53

misak39 píše:Soudruzi, jděte do prdele, bejt to v hospodě, očekávám každou chvíli jednu přes hubu :evil: Psali jsme hovadiny do bazaru? Psali. Přestali jsme? Přestali. Že Petr to forum zamkl? Podle mě nemusel, stejně se o tom píše všude jinde, a že kawa sere na svý zelený ovečky tím stejně nevyřeší. Tak proč, kurva Halík (Tomovi další zelená), se tu musíme hádat i píííí***ovinách? S takovou brzo přestane bejt relax sem vlízt a stane se z toho zdoj bolehlavu, a to asi nikdo z nás nechce...
...ber to jako trochu svezi vitr do stojatych vod ;-) a jak vyvolas tu spravnou ohnivou diskuzi? :-D Ja jsem rad ze si neco prectu, nekdy ba i zasmeju...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » stř bře 12, 2008 21:43:10

Není člověk ten,aby se zavděčil lidem všem....

Jen tak na to mrknu a ani to tu nebudu číst (pozor,nemluvím o blábolech!!)

Jako důvod neuvedu nic.Nebo si klidně myslete ,že na tohle téma inteligenčně nestačím.

Povíme si to u zelené.A to bude teprv veselo!! :supz:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

už jsem vychlad...

Příspěvek od 666S999 » stř bře 12, 2008 22:10:26

je fakt lepší řešit na "bulvy", omlouvám se, ale zamčení a Čoudův komentář , jsem "nepobral".

Jak psal Myšák, pokec v bazaru, držím hubu, atd, event průmaz s faktickým důvodem , TO VŠE beru.... Neberu ironii, sarkasmus. Sudí na fotbale taky nepíská na saxofon.

A na Adminy: musíte být jak na psy: pořád sledovat a s nadhledem, než jednou začas bingo se stranou nechápajících...
Proto jsem dal na monitor, co jsem měl na srdci, ČÍST jinotaje neumím...
Klidně bych to tu mohl číst v klidu, (ale to by mi to tu muselo být lógr) Kdybych nic nenapsal o tom co tu proběhlo, tak by to bylo, jako kdybych nechal své kamarády, aby se porvali...TO BYLY mé důvody.

A howgh :goodman:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MICHALIS TSIOLAS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MICHALIS TSIOLAS » čtv bře 13, 2008 09:39:14

:wink: :twisted:
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » čtv bře 13, 2008 10:19:26

tady to už taky dopbře dopadlo :partyman:
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv bře 13, 2008 15:11:24

jak jinak ??? nejsme prece kundy ktere spolu rady jezdi a na foru se zhadaji ne ??? :wink: :wink:

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » čtv bře 13, 2008 15:59:39

MARTY píše:jak jinak ??? nejsme prece kundy ktere spolu rady jezdi a na foru se zhadaji ne ??? :wink: :wink:
no kundy nejsme, ale sem tam se pohádáme...........ale s rozumem, tak no a co, jsme jen lidi :)
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv bře 13, 2008 16:14:49

Kuba ZRX píše:
MARTY píše:jak jinak ??? nejsme prece kundy ktere spolu rady jezdi a na foru se zhadaji ne ??? :wink: :wink:
no kundy nejsme, ale sem tam se pohádáme...........ale s rozumem, tak no a co, jsme jen lidi :)
tak samozrejme...nazor ma kazdy svuj a jiste tezko ovlivnitelny..... :D :D ...ale ve finale ducy ducy duc a je vse v pohode...
hele na rovinu....nazor dvacetileteho se v dnestni dobe kor MUSI lisit od ctyricatnika....o tom neni pochyb.....ale my se nedame :D :D :D

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv bře 13, 2008 19:23:34

MARTY píše:
Kuba ZRX píše:
tak samozrejme...nazor ma kazdy svuj a jiste tezko ovlivnitelny..... :D :D ...ale ve finale ducy ducy duc a je vse v pohode...
hele na rovinu....nazor dvacetileteho se v dnestni dobe kor MUSI lisit od ctyricatnika....o tom neni pochyb.....ale my se nedame :D :D :D
to je fakt... my dvacetilety se nedame ;-) :lol: myslel jsi to tak, kamarade ze tridy...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv bře 13, 2008 21:28:34

jasne jak jinak..... :D :D dale jen dale jen vznesme se nas prapor ............... :D :D

fanuš
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od fanuš » čtv bře 20, 2008 12:48:09

kua.......chvilku tady nejsu,nehlídám vás a vy už se hádáte.......kluci,kluci....co z vás vyroste :D
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R

Zamčeno