kodex diskutéra

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

kodex diskutéra

Příspěvek od 666S999 » stř úno 27, 2008 23:49:24

volkswagen napsal:
Kluci vo co sme vás prosili?

pamatuju si o co jsi nás prosil............

a je po problemu...proc...ZDRAHY tak si rekni...je tady mydlim dost sikovnych clenu kteri radi pomohou...at si odpocnes...
ale ja uz budu hodny...ja uz spamovat nebudu...uz jsem tam zase hodil seriovy vyfuk a tak uz neni o cem

Ivánku, kamaráde, my sme takový nosiči vody, bez nás se ten fotbal neudělá...

Nic nefunguje jen tak pro nic za nic
Mno pokud by bylo potřeba tak rád spojím příjemné s užitečným a můžu pomoci s Administrativou tu na foru,stejně když nepříjde zakázka tak se nudím u compu a po večerech taktéž tak pokud by jste to klucí nestíhali,tak rád pomůžu!Slibuji ,že budu čestný a spravedlivý

kecejte si o tom na motorkari...

Děkuji, že se o mne a nás Tak staráte, bez Vás bych se tu necítil jak doma.(doma dostanu občas nátěr, ale je to z očí do očí a pak se dostaví i omluva...ale po klávesnici...v mým věku... je toho tu už moc) : budu tedy ctít kodex diskutéra KAWA a omezím své kydy do klávesnice na minimum

bylo mi tu fajn.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » čtv úno 28, 2008 09:11:00

rozhodně nebudu dělat pá pá, protože na motorkáře chodím minimálně, kamarády mám totiž tady (a to i admin, či moderátor). Jinak ale musím dát Chosému za pravdu.
....ale na druhou stranu, když jsem prodával své ZRX a bylo tam 20 odpovětí s tématem to je škoda a to je mazel a neprodávej to a žádná reakce od budoucího kupujícího, tak jsem z toho kafrání taky radost něměl (leč jsem tím byl ukecán a fakt jsem ho přestal prodávat).

PS: tak na sebe budem hodní a začnem zase chlastat
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » čtv úno 28, 2008 09:20:22

Dobrý pánové - a co se tady teda komu stalo za takovou újmu? Někoho jsme odsud vyhodili? Někomu něco smazali? Ne, jenom jsme to co nepatřilo do bazaru přesunuli do pokecu.

Jestli se to někoho tak moc dotklo tak teda SORRY.

Mám svojí práce dost na to abych se tady musel stresovat ještě tím jestli někomu nešlápnu na kuři voko.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » čtv úno 28, 2008 09:30:33

nacítím újmu, ani nejsem dotčem (není k tomu důvod), dokonce jsem byl pro s přesunutím z bazaru do pokecu pokud nic neprodávám.

Ale.......raději toho debatování zanechám, neb se to může ve špatné obrátit :?
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » čtv úno 28, 2008 10:45:43

Neblbni. Je to tady fajn a když by mně něco někam přesunuly, nebo bych byl ot tak to pochopím. Nikdo není dokonalý. Postěžovat si klidně postěžuj, ale odcházet to nemá cenu a podle mně je to blbost. Je to ovšem tvoje volba. Pro mně sou tady všecí kamarádi a když má někdo na něco jiný názor, nebo mně upozorní že to či ono je blbost, nepatří to do toho tématu a přesunou to, tak to pochopím. Po znuvupřečtení a pořádném zamyšlení se nad tím, přijdu nato že to je vlastně fakt. Nikdo není dokonalí a stejný. Každý má na určitou věc jiný názor a to je podle mně jen dobře. Myslím si že je dobře že se tady o tom admini starají, bez nich by tu byl asi chaoz. To je můj názor. Tak prosimtě se za svoje názory nestyď a neodcházej když ti něco přesunuli. Si kámoš a ostaň tady. Toš tak
Dak
CKC -015-

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » čtv úno 28, 2008 10:47:25

teda ze se na to vsichni nevyserete, hadate se o blbostech. stejne to je akorat protoze ze neni kloudny pocasi, az zacne sezona tak zas bude klid :) a zbytek si vyrikejte do oci nekde u pivka a ne pres klavesnici :wink:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv úno 28, 2008 11:44:49

nevidim to tak primocare...nema cenu se hadat..hlavni je pohoda....jsem taky spoluvlastnik serveru kde je mimo jine taky forum....a vzdy jsem byl proti vaznemu zasahu proti diskuterum...i chat jsme spec delali ale nechodil tam nikdo a zrusil se...tohle nema cenu ovlivnovat...prilis striktni serioznost a hrani si na profesionalitu vede jedine k tomu co napsal ze udela CHOSE...NENI TO JEDINE FORUM KDE SE NACHAZIM TAK VIM O CEM MLUVIM.....vubec nic spatneho nevidim v tom kdyz zahlednu ze v inzerci napise KUBA ktery ma motorku s kterou jsem uz jako PADI neco najel...libi se mi...jede jak pila..ze ji prodava a ja zareaguji tak ze je mi to proti srsti...vim ze to je OT.ale no a co ????? me bylo mile ze se tam seslo dost nazoru na to ze mu to rozmlouvali....no a stalo se neco...pokud chcete setrit mistem mazte prestare zalozene vlakna a netrapte se prilis s tim jestli nekdo napise o radek vic v duchu dle vas OT...on to tak citi tak pise...k tematu..ikdyz pom svem...tak funguji fora odjakziva.
trosku korigovat jiste ale pouzivat vety typu tahnete na motorkare je trapne...
jak rikam prilisna profesionalita a striktnost nikam nevede...presne lajny stanovili komanci a taky tak dopadli...
to ze jsem ja z prilisne radosti a nadrzenosti nekolikrat se pochlubil akrapem...vim to...pozvedlo jen Zdrahyho...nemachruji tim ale sdeluji prilisnou radost ze jsem si jej za takovy ranec poridil ve svych 42 letech..no a co...mam se chlubit na bazene mezi potapeci ???
:D :D
jsem se zase rozepsal...prominte...ale z vetsi casti souhlasim s chozem ikdyz ja nikdy z pole neutikam... :wink: :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv úno 28, 2008 12:26:32

:idea: dostal jsem bezva napad :idea:
my budem tady na foru plkat ruzny blbost v ruznych tematech, jak to proste prijde a Zdrahy s VW nam to budou pekne tridit podle obsahu abychom se v tom potom pekne vyznali ;-) Takze zalozi podle diskuze ktera se nekde z niceho nic vyskytla nove tema a presoupne to tam a kdyz se to pak v tomto tematu zvrtne nekam jinam ta se proces bude opakovat :D My, diskutujici, s tim nebudeme mit urcite zadny problem ;-) :lol: Tady to pak bude krasny 8)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » čtv úno 28, 2008 12:28:44

Tilda píše:teda ze se na to vsichni nevyserete, hadate se o blbostech. stejne to je akorat protoze ze neni kloudny pocasi, az zacne sezona tak zas bude klid :) a zbytek si vyrikejte do oci nekde u pivka a ne pres klavesnici :wink:
přesně tak. Je to forum o motorkách a ten zimní absťák si vybírá daň. Kecá se o blbinách. Nebojte, brzo se začne jezdit a já vás budu zásobovat dotazy v sekci "Motor, elektro, prostě nejede..." :)

btw: Mám právě smířlivou náladu a úsměv na xichtu , před pár minutama prvních tohtoročních 100km
:D
ZX-12R naked

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » čtv úno 28, 2008 12:33:58

Fórum má nějakou strukturu. Ta tu není abychom křísili ducha gestapa nebo stb, ale proto aby se tu lépe orientovalo. A když sem přijde někdo nový tak aby to bylo trošku přehledný. Chtěl bych aby to nějak vypadalo.
Nevím o tom že bych odsud za tu dobu co to fórum jede někoho neoprávněně vyhodil. Nevím ani o tom že by si někdo stěžoval na to že bych mazal příspěvky. Nevím ani o tom že bych někomu zakazoval psát. Když něco někam podle mého názoru nepatři tak to přesunu do pokecu - to je vše co dělám.
To co je v pravidlech a co jsem napsal i do tohoto příspěvku je moje přání. Celý ten klub je Čoudovo a moje dítě a dost nám na něm záleží.
Myslel jsem že to píšu dostatečně nekonfliktní cestou. Evidentně se to minulo účinkem a nebylo to pochopeno.

Tohle je poslední pokus
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv úno 28, 2008 15:05:17

Pochopil jsem správně, že jde hlavně o bazar, aby pomohl snadněji prodat nebo koupit? Přestal jsem tam psát zbytečnosti, jenom to čtu a píšu, jen když něco chci(zatím jsem nic nechtěl :oops: ) a nijak mi to neublížilo. V ostatních tématech se víceméně držíme obsahu...
a na závěr malá technická-na cizí bych se já osobně neohlížel, kdo chce, ten si najde, kdo nechce, tomu nepomůže ani sebevzornější organizace...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv úno 28, 2008 19:32:51

Klucí, jsme přeci kamarádi, tohle se mi nelíbí. Forum nás dalo dohromady, tak se tu přeci nebudeme rorcházet.
Buell xb12r
CKC#160

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » čtv úno 28, 2008 19:35:11

taky bych z toho nedělala vědu, je to zbytečný,
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv úno 28, 2008 19:47:32

A já bych z téhle diskuse vypíchnul Martyho větu:

no a co...mam se chlubit na bazene mezi potapeci ??? :lol:

Ta mě pobavila!!! Jinak už toho nechte,myslím,že to tu funguje dost dlouho a dost dobře na to,aby se dalo říct,že admini dělají své dobře a my ostatní to své děláme taky dobře.

A vyjímky jen potvrzují pravidlo.

A na závěr bych uvedl památné sousloví!

Toš tak!! (Dak promine)
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

MICHALIS TSIOLAS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MICHALIS TSIOLAS » čtv úno 28, 2008 20:02:41

berany berany duc :wink:
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305