Vytékání oleje z výfuku
-
- Kontaktovat uživatele:
Vytékání oleje z výfuku
Prosím vás mužete mi někdo poradit.....
Vytéká mi z výfuku olej(už je spálenej a nevim co stim)
za rady budu moc vděčný dekuju předem za odpovědi.
Vytéká mi z výfuku olej(už je spálenej a nevim co stim)
za rady budu moc vděčný dekuju předem za odpovědi.
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
lepsi mazat vic nez min, to je u dvojtaktu nejdulezitejsi zasad 
A co styl jizdy? Dost casto se mi stavalo neco podobneho, kdyz jsem stroj moc setril. Kdyz jsem ho pak poradne protahl, tak se vyfuk vypalil a uz z nej nic neteklo
Jak jezdi ty dalsi co maji to kmx?

A co styl jizdy? Dost casto se mi stavalo neco podobneho, kdyz jsem stroj moc setril. Kdyz jsem ho pak poradne protahl, tak se vyfuk vypalil a uz z nej nic neteklo

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
-
- Kontaktovat uživatele:
zapalování musí být v pořádku, jinak by to nejelo, nestartovalo atd neboť je to dvoutakt... spíš to vidím na prasklej nebo připečenej kroužek na pístu a pak ty to mohlo dělat i moc oleje v benzinu, což by mohly způsobovat event i ty gufera na klice.
Jo, a podívej se, jestli máš správnou tepelnou hodnotu svíčky, moc studená by hůř spalovala a pak by směs lítala ven taky...
Jo, a podívej se, jestli máš správnou tepelnou hodnotu svíčky, moc studená by hůř spalovala a pak by směs lítala ven taky...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Olej promíchej přímo do benzinu, automat. přimazávání odpoj. Plně synt. oleje se mohou používat v poměru až 1l oleje na 100l benzinu. To se pak výfuk nezanáší. Takový poměr je extrém, běžně se míchá 1 ku 60 - 70, ale jen oleje k tomu určené. Pokud používáš oleje nižší kvality, tak je poměr max. 1 ku 50, a to pak teče výfukem, na pístu je škraloup karbonu a výkon motoru s větším množstvím oleje v benzinu taky klesá.
ZRX 1200 R
-
- Kontaktovat uživatele:
Je teda lepší to mit odpojeny to mazani a michat to rovnou do nadrze ten olej...nebo kdyz je to nastaveny tak je to ok..kamos to ma zapojeny a je spokojenej...ma tam origo cidlo..a rikal ze kdyz mu to prestane mazat tak se odpoji elektrika a motorka chcipne takze by nemelo dojit k zadnymu zadreni nebo jinymu poskozeni motoru..Jakej na to máte nazor?