Před dvěma týdny jsem si udělal radost a koupil jsem si do auta velkou navi (myslím origo Nexuse do Octavie II ), nechal jsem zatmavit okna (aby nelákala zloděje) a ještě jsem si pořídil USB adaptér který jde používat místo CD changeru (spousta muziky v MP3kách na spoustu a spoustu hodin). Trávím v autě docela dost času a tak jsem si to tam trochu nahezkal

No a dnes ráno jsem přišel k autu a .... asi většina z vás uhodla - Zkurvený dveře u řidiče, zlomený rámeček okolo navi, urvaná origo anténa (výměna na pár hodin práce), porýpaná palubka a Nexus v hajzlu..
Nakonec mě až zase tak strašně moc netrápí peníze, co jsem v tom měl (koupil jsem za dobrou cenu) spíš to jak mi nějakej hajzl dokurvil polovinu auta a mě to stálo spousta práce to dát dohromady a teď spoustu lítáni - dnes od rána PČR, (kde jsem musel praporčíkovi připomenout heslo "sloužit a chránit", protože se ke mě choval jako bych vykradl já jeho auto a ne jako kdyby on měl vyšetřovat krádež v mém autě), dohadování s naší finanční (jo to byla vaše navi? - tak to jde oprava na vás, i když nakonec jsme se nějak dohodli), potom pojišťovna, (kde jsem vystál frontu a potom koukal jak pojišťovák krčí rameny že s tou navi budu mít asi peška, protože auto bylo pojištěné bez ní..)
Teď tady sedím s flaškou vína a dal bych hodně za to kdybych si mohl s tím čorkařem popovídat s kladívkem v ruce.