Blbej den...

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Blbej den...

Příspěvek od Zdrahy » pon úno 11, 2008 19:19:03

No nešvihnul jsem sebou na motorce, aby jste si nemysleli :) zase tak zlý to není... ale , začnu od začátku.
Před dvěma týdny jsem si udělal radost a koupil jsem si do auta velkou navi (myslím origo Nexuse do Octavie II ), nechal jsem zatmavit okna (aby nelákala zloděje) a ještě jsem si pořídil USB adaptér který jde používat místo CD changeru (spousta muziky v MP3kách na spoustu a spoustu hodin). Trávím v autě docela dost času a tak jsem si to tam trochu nahezkal :wink:
No a dnes ráno jsem přišel k autu a .... asi většina z vás uhodla - Zkurvený dveře u řidiče, zlomený rámeček okolo navi, urvaná origo anténa (výměna na pár hodin práce), porýpaná palubka a Nexus v hajzlu..
Nakonec mě až zase tak strašně moc netrápí peníze, co jsem v tom měl (koupil jsem za dobrou cenu) spíš to jak mi nějakej hajzl dokurvil polovinu auta a mě to stálo spousta práce to dát dohromady a teď spoustu lítáni - dnes od rána PČR, (kde jsem musel praporčíkovi připomenout heslo "sloužit a chránit", protože se ke mě choval jako bych vykradl já jeho auto a ne jako kdyby on měl vyšetřovat krádež v mém autě), dohadování s naší finanční (jo to byla vaše navi? - tak to jde oprava na vás, i když nakonec jsme se nějak dohodli), potom pojišťovna, (kde jsem vystál frontu a potom koukal jak pojišťovák krčí rameny že s tou navi budu mít asi peška, protože auto bylo pojištěné bez ní..)
Teď tady sedím s flaškou vína a dal bych hodně za to kdybych si mohl s tím čorkařem popovídat s kladívkem v ruce. :)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » pon úno 11, 2008 19:29:27

no s takovym hajzlem by si urcite popovidalo vic lidi :evil:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

MICHALIS TSIOLAS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MICHALIS TSIOLAS » pon úno 11, 2008 19:31:02

:evil: :evil: :evil:
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » pon úno 11, 2008 19:32:31

Co na to říct. Hajzl jeden. A s tím kladívkem bych taky věděl - pěkně mezi světla ať tam má památku.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

to nasere...

Příspěvek od 666S999 » pon úno 11, 2008 19:35:17

že uhádnu, co bys tomu zkurvysynu tím kladívkem provedl...!
Střílet svině! Ale do kolen! Specielně čórkaře na nucené práce, kamenolom a tak, aby měli "po chmatáckejch prstech".
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MadMax
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMax » pon úno 11, 2008 19:41:48

Proto jezdim ve spinavym starym golfu, za okno pohazuju zmuchlany papiry a hadry od oleje a mam klid. jo a hlinikovy kola ktery me pred lety staly cely moje jmeni nikdy nemeju aby to nikoho nelakalo... u nas proste nemuzes mit vymazleny a hezky auto... :evil:
ZX-6R ´98

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon úno 11, 2008 20:08:32

hajzlove zlodejsky :evil: ... me takhle ukradli cely auto, ale nez s nim stacili odjet, chytili je flojdi. Jedinej vysledek pak byl ze uz jich meli na triku 80ks a tak je v pohode druhy den pustili a za rok je poslali pred soud, tam jsem musel malem zmlatit jejich rodice, byl jsem tam jako svedek a bylo to fakt vostry :-( dostali 1,5 roku takze pocitam ze po 7 mesicich kradou dal... :-( Auto mi nastesti zustalo, ale totalne znicena palubka, vytrzena spinacka, zlomeny zamek rizeni atd....
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Předpokládám...

Příspěvek od 666S999 » pon úno 11, 2008 20:17:57

KankX píše:hajzlove zlodejsky :evil: ... me takhle ukradli cely auto, ale nez s nim stacili odjet, chytili je flojdi. Jedinej vysledek pak byl ze uz jich meli na triku 80ks a tak je v pohode druhy den pustili a za rok je poslali pred soud, tam jsem musel malem zmlatit jejich rodice, byl jsem tam jako svedek a bylo to fakt vostry :-( dostali 1,5 roku takze pocitam ze po 7 mesicich kradou dal... :-( Auto mi nastesti zustalo, ale totalne znicena palubka, vytrzena spinacka, zlomeny zamek rizeni atd....
že si od nich doteď neviděl ani Kačku na úhradu škody! Mě taky IDIOTI způsobili víc škody na autě, než utržili za čórky...dodneška jsem neviděl korunu... Byli to 3 kriplíci: 2 mladiství + jeden "Ital z Cejlu", asi dodnes spokojeně kradou dál...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Předpokládám...

Příspěvek od KankX » pon úno 11, 2008 20:24:51

666S999 píše:
KankX píše:hajzlove zlodejsky :evil: ... me takhle ukradli cely auto, ale nez s nim stacili odjet, chytili je flojdi. Jedinej vysledek pak byl ze uz jich meli na triku 80ks a tak je v pohode druhy den pustili a za rok je poslali pred soud, tam jsem musel malem zmlatit jejich rodice, byl jsem tam jako svedek a bylo to fakt vostry :-( dostali 1,5 roku takze pocitam ze po 7 mesicich kradou dal... :-( Auto mi nastesti zustalo, ale totalne znicena palubka, vytrzena spinacka, zlomeny zamek rizeni atd....
že si od nich doteď neviděl ani Kačku na úhradu škody! Mě taky IDIOTI způsobili víc škody na autě, než utržili za čórky...dodneška jsem neviděl korunu... Byli to 3 kriplíci: 2 mladiství + jeden "Ital z Cejlu", asi dodnes spokojeně kradou dál...
je to tak nevidel jsem ani kacku, me kradli to auto dva 18 let ale u soudu byla banda 6ti lidi 18-22, italove to nebyli spis chlapci z bohatsich rodin, podle tech rodicu u soudu (mercedes, audi), moje auto kradli na zakazku a prijeli si pro nej z Litomeric :-(
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » pon úno 11, 2008 20:29:38

No, Zdrahy, uprimne je mi to lito, vim jak se cejtis, protoze my toto resime 14 dni:
patek rano - Civic (ano, ten novy Marlborky sluzebni) - objety klicema, az na plech
nedele vecer - Civic - ukopnuty zrcatko
pondeli rano - moje City - na parkovisti u Globusu v PU do nas nacouvala zenska s favoritem, zadni naraznik v pici, nez prijeli fizli, tak priznala ze nas prehlidla, a ze se to zaplati z jeji pojistky, kdyz prijeli zacala jim tvrdit ze sem nacouval ja do ni a tak to jde na magistrat ... Kdyby tam nebyli tak ji asi neco udelam, a bolelo by ji to ... 14 dni predtim mi druhou stranu narazniku zrusil nekdo jinej u prace, ale radeji ujel ...

Mno ... takze presne vim, jak jsi nasraty, bo je s tim litani, fizlove se fakt chovaj, jak kdyby sis to znicil schvalne sam a jediny co, zaplatis spoluucast ... Proste celej nas zasranej stat a jeho obyvatelstvo, ktery se ridi pravidlem: kdo nekrade, nenici a nelze, neni cech ...

Toz tak ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019

KING
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od KING » pon úno 11, 2008 20:30:51

Já osobně si myslím že tím kladívkem by jim měli přelámat prsty u samé prdele. holt zmrd zústane zmrdem a myslím, že na tom nějakej kriml nic nezmění. jednoduše jako ve středověku, useknout prst a podruhé ruku v zápěstí
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » pon úno 11, 2008 20:32:14

Useknout ruku je dost nahovno, protoze v nasem socialnim state toho zasratyho kripla pak budes do konce zivota zivit ze svejch dani ... takze sekat ruce ano, ale rovnou u hlavy ...
Ninja 1000SX AKA Saxana

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » pon úno 11, 2008 20:33:51

Tak to musíš bejt Zdrahy pěkně nasranej.Asi málokdo něco podobného nezažil,zvláště pokud mu už není náct..

Mě jednou ukradli rádio a když je chytili(při další čorce) byl to jeden ,jak říkáte Ital a druhej český blonďáček,18let.

Nejlepší ovšem bylo,že se přiznali ke 37 vloupačkám a to v okruhu několika bloků od svého bydliště!!!

IQ TYQVE!!

Tak se s tím vínem moc neožer,ať ráno vstaneš do práce!! :wink:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

JJ, kucí...

Příspěvek od 666S999 » pon úno 11, 2008 20:35:49

čoud píše:No, Zdrahy, uprimne je mi to lito, vim jak se cejtis, protoze my toto resime 14 dni:
patek rano - Civic (ano, ten novy Marlborky sluzebni) - objety klicema, az na plech
nedele vecer - Civic - ukopnuty zrcatko
pondeli rano - moje City - na parkovisti u Globusu v PU do nas nacouvala zenska s favoritem, zadni naraznik v pici, nez prijeli fizli, tak priznala ze nas prehlidla, a ze se to zaplati z jeji pojistky, kdyz prijeli zacala jim tvrdit ze sem nacouval ja do ni a tak to jde na magistrat ... Kdyby tam nebyli tak ji asi neco udelam, a bolelo by ji to ... 14 dni predtim mi druhou stranu narazniku zrusil nekdo jinej u prace, ale radeji ujel ...

Mno ... takze presne vim, jak jsi nasraty, bo je s tim litani, fizlove se fakt chovaj, jak kdyby sis to znicil schvalne sam a jediny co, zaplatis spoluucast ... Proste celej nas zasranej stat a jeho obyvatelstvo, ktery se ridi pravidlem: kdo nekrade, nenici a nelze, neni cech ...

Toz tak ...
nejradši byh zažádal o nějaký jiný občanství...u nás bude furt právo silnějšího a vychcanějšího...čest a slušnost je ke cti pouhé menšině lidí CZ. Viz naše "reprezentace" při volbě prezidenta...jaké soudnictví byste mohli chtít...od gaunerů, co nám vládnou???
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » pon úno 11, 2008 20:38:52

JJ, je to tady dost o hovne ... a uprimne - jsou jen dve veci ktere me tady v CR drzi - rodice a CKC ... jinak bychom uz asi nekam odcestovali, tohle je fakt humus, co se tu deje ... :roll:
Ninja 1000SX AKA Saxana

Zamčeno