Jestli nebude člověk v práci na nějakém tom "melouchu", tak na spanilou jízdu dojede...

hlásím, že vííídeo kamera je vyčištěna a seřízena jen pro ty nejlepší záběry ze spanilé jízdyZ. píše:už jsem taky volal do servisu - aby mi ji dali do pořádku - tu moji videokameru. A´t jsou pěkně ostré a jasné záběry, ať je pak v zimě na co se koukat.
to by sis musel nejdrive poradnou koupitZ. píše:hlásím, že vííídeo kamera je vyčištěna a seřízena jen pro ty nejlepší záběry ze spanilé jízdyZ. píše:už jsem taky volal do servisu - aby mi ji dali do pořádku - tu moji videokameru. A´t jsou pěkně ostré a jasné záběry, ať je pak v zimě na co se koukat.
na kliku? Já myslel že ta moje s parním pohonem je poslední výkřik techniky??MARTY píše:to by sis musel nejdrive poradnou koupitZ. píše:hlásím, že vííídeo kamera je vyčištěna a seřízena jen pro ty nejlepší záběry ze spanilé jízdyZ. píše:už jsem taky volal do servisu - aby mi ji dali do pořádku - tu moji videokameru. A´t jsou pěkně ostré a jasné záběry, ať je pak v zimě na co se koukat.![]()
![]()
![]()
![]()
a nemit tu na kliku
![]()
jojo, je to nakažlivéDoktorZRX píše:Ne ne, já to chytl od rudormihomarek bělík píše:Doktorovic v klubu zaseli vir a teď se to začíná projevovat,tak doufám že se nenakazímTakže velká gratulace
![]()
![]()
![]()
A buď v klidu,v klubu přece nikdo nechlastá...![]()